رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام

در حدود 1 ماه پیش بازی disciples رو برای دانلود گزاشتین و نوشته بودین که همراهش کرک هست. ولی کرک بازی وجود نداشت. و مدتی که بازی میکنیم دیگه وارد بازی نمیشه و کد ??عال سازی میخواد.

همچنین بازی دچار مشکلاتی هست و تو یک دمویی در اواسط بازی ص??حه ق??ل میشه و جلو نمیره. من خودم تو اکثر سایت های خارجی خوندم که حتی نسخه ارجینالش هم همچین مشکلی رو داره.

لط??ا اگه میتونید کرک و پچ جدید بازی رو برای دانلود بزارید.

ارسال شده در
سلام در حدود 1 ماه پیش بازی disciples رو برای دانلود گزاشتین و نوشته بودین که همراهش کرک هست. ولی کرک بازی وجود نداشت. و مدتی که بازی میکنیم دیگه وارد بازی نمیشه و کد ??عال سازی میخواد. همچنین بازی دچار مشکلاتی هست و تو یک دمویی در اواسط بازی ص??حه ق??ل میشه و جلو نمیره. من خودم تو اکثر سایت های خارجی خوندم که حتی نسخه ارجینالش هم همچین مشکلی رو داره. لط??ا اگه میتونید کرک و پچ جدید بازی رو برای دانلود بزارید.
با سلام دوست عزیز شما با یک سرچ در google میتوانید پیدا کنید ولی* به هر حال : دانلود پتچ : DISCIPLES III دانلود کرک : http://rapidshare.com/files/332550600/patch_cr_ck.husajn11.rar
ارسال شده در

دوست گلم خیلی ممنون از جوابتون. من خیلی دنبالش گشته بودم قبلا ولی به نتیجه ای نرسیده بودم. راستی لینک مربوط به کرک حذ?? شده مثل اینکه

ارسال شده در (ویرایش شده)
دوست گلم خیلی ممنون از جوابتون. من خیلی دنبالش گشته بودم قبلا ولی به نتیجه ای نرسیده بودم. راستی لینک مربوط به کرک حذ?? شده مثل اینکه

سلام

اینم کرک

ویرایش شده توسط rezaeipes

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...