mostafalfc ارسال شده در بهمن 22، 2011 ارسال شده در بهمن 22، 2011 من تو پارت 3 میگه مشکل داره مینویسه wring password ولی مگه پسورد همه ??ایلا یکی نیست ؟ repair هم نمیشه پارت 3 یکی کمک کنه لط??ا
rezaeipes ارسال شده در بهمن 23، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 23، 2011 سلام کسی آپدیت Fix نسخه blackbox داره؟ آپدیت Fix نسخه blackbox برای این بازی وجود خارجی ندارد
rezaeipes ارسال شده در بهمن 23، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 23، 2011 من تو پارت 3 میگه مشکل داره مینویسه wring password ولی مگه پسورد همه ??ایلا یکی نیست ؟ repair هم نمیشه پارت 3 یکی کمک کنه لط??ا اگه ریپایر هم نمیشه باید یه بار دیگه دان کنید پارت 3 رو
rezaeipes ارسال شده در بهمن 23، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 23، 2011 yeki behem komak koneeeeeeee plzzzzzz....kheyli in bazio dus daram vali nemitunam rahat bazi konam ,save nemisheeee سلام اولا ??ارسی تایپ کنید و اینکه شما کرک skidrow رو بریز مشکلت انشالله حل میشه
armen_652 ارسال شده در بهمن 23، 2011 ارسال شده در بهمن 23، 2011 cracke skidrow ro ham rikhtam ama bazam hal nashod ,help plzzzzz
amg ارسال شده در بهمن 26، 2011 ارسال شده در بهمن 26، 2011 من ویندوز 7 64 بیتی دارم همون اول که اجرا میکنم بیغام میده که یا انلاین جک کنه یا کلوز کنه جه کار کنم مجبورم کلوز کنم که هر دو بسته میشن
hell_boy_hot2010 ارسال شده در بهمن 27، 2011 ارسال شده در بهمن 27، 2011 سلام و عرض خسته نباشید یه راهنمایی می خواستم , من دارم پارت هارو دانلود می کنم ولی امشب که زدم دانلود بشه در idm این ارور رو می ده باید چی کارش کنم ؟ [ATTACH=CONFIG]2194[/ATTACH]
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 28، 2011 ارسال شده در بهمن 28، 2011 با راست کلیک بر روی پارتها در IDM گزینه Refresh Download Address را زده و پس از بارگذاری ص??حه دانلود بازی , بر روی پارت مورد نظر کلیک و در نهایت به ادامه دانلود بپردازید (:
hell_boy_hot2010 ارسال شده در بهمن 28، 2011 ارسال شده در بهمن 28، 2011 سلام و عرض ادب مجتبی جان ممنون از راهنمایی
behnam-a ارسال شده در بهمن 29، 2011 ارسال شده در بهمن 29، 2011 آقا من بلک ب***شو کامل دانلود کردم ??ایل ها خرابه! ***تراکتش 2 درصد میره بعد پیغام خطای زیر رو میده: ! E:\Saints Row The Third 2011\Saints Row The Third BlackBox [http://www.P30Day.com].part1.rar: CRC failed in the encrypted file Saints Row The Third BlackBox [http://www.P30Day.com]\SIIIRIII3.iso (wrong password ?) خودش که چرت میگه رمز اشتباه، رمز غلط هم امتحان کردم، حتی به همون 2 درصدشم نمیرسه چه کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 29، 2011 ارسال شده در بهمن 29، 2011 خطای CRC Failed , Wrong Password ! ♦پارتها ناقص دانلود شده اند که میتوانید مطابق توضیحات داده شده در ص??حه دانلود این بازی , اقدام به تعمیر کنید .
hell_boy_hot2010 ارسال شده در اسفند 1، 2011 ارسال شده در اسفند 1، 2011 سلام و عرض ادب و خسته نباشید اقا منم دانلود کردم بازی رو ولی پارت 3 مشکل داره یعنی همون که دوستان گ??تند wrong password میده , لط??ا پارت 3 رو عوض کنید تا دوباره دانلودش کنیم 1gb دوباره این ارور رو نده , به احتمال زیاد پارت 3 که شما گذاشتید خرابه چون بر ??رض من خراب دانلود کردم , یکی دیگه هم مثل من خراب دانلود کرده نمیشه که همه خراب دانلود کرده باشن الان 5 یا 6 ن??ر مشکل پارت 3 رو دارن , لط??ا پارت 3 رو عوض کنید , در ضمن این قابلیت ریپیر که گذاشتین به هیچ دردی نمی خوره جز ا??زایش بی دلیل حجم ??ایل
j0ozam ارسال شده در اسفند 1، 2011 ارسال شده در اسفند 1، 2011 salam mamnon misham komak konid vaghti mikham nasb konam eror mide onam bezabane russian hastesh....regsvr32 Isdone.dll inam dll kardam nashodm yeki komak kone heyfe zahmat keshidim vase dll
rezaeipes ارسال شده در اسفند 1، 2011 مالک ارسال شده در اسفند 1، 2011 salam mamnon misham komak konid vaghti mikham nasb konam eror mide onam bezabane russian hastesh....regsvr32 Isdone.dll inam dll kardam nashodm yeki komak kone heyfe zahmat keshidim vase dll میتوانید ??ایل زیر را دانلود و پس از Extract به مسیر ذکر شده منتقل کنید : isdone.zip - 323 KB C:\Windows\System32 در ویندوز 64 بیتی علاوه بر انتقال ??ایل به مسیر بالا , به مسیر زیر نیز میبایست منتقل کنید : C:\Windows\SysWOW64 :hd:در صورت ادامه مشکل از منوی StartMenu وارد Run شده و در ??یلد مربوطه CMD را تایپ و OK کنید . حال در ص??حه باز شده regsvr32 isdone.dll را تایپ و کلید Enter را بزنید . (regsvr32 isdone.dl) :hd:در صورت ادامه مشکل به لینک زیر مراجعه و مراحل ذکر شده را به ترتیب انجام دهید تا این مشکل به صورت کامل برطر?? شود (: Steps To Resolve “isdone.dll??? Errors
j0ozam ارسال شده در اسفند 2، 2011 ارسال شده در اسفند 2، 2011 me30 az komaketon vali bazam hamon peyghamo mide
hell_boy_hot2010 ارسال شده در اسفند 2، 2011 ارسال شده در اسفند 2، 2011 سلام و عرض ادب اقا من ??ایل 3 رو دوباره دانلود کردم مشکل حل شد ولی می خوام ??ایل winrar استخراج شده رو اجرا کنم این ارور رو می ده چی کار باید کرد ؟[ATTACH=CONFIG]2213[/ATTACH]
ara_merlin ارسال شده در اسفند 2، 2011 ارسال شده در اسفند 2، 2011 سلام کسانی که بازیو (نسخه بلک ب***) نصب کردند اما وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنند اما بازی اجرا نمیشه (مخصوصا ویندوز 7 ) وارد محل نصب بازی بشند ??ایل saintsrowthethird_dx11 رو اجرا کنید بازی اجرا میشه .. کوچیکه شما اوستا yahoo id : ara_merlin
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 6، 2011 ارسال شده در اسفند 6، 2011 سلام من تو مرحله ی 13 گیر کردم همون جایی که با دوستات میری ??رمانده بلگیان (گروه قرمز) را بکشی یه جایی هم داره میری یه ن??ر بزرگو آزاد میکنی که لخته کلا بعد میری از یه توپ بزرگ آویزان میشی چند ن??رو میکشی بعد توپ میا??ته زمین بهد از اون یه ن??ر بزرگه دیگه مییاد منو میندازه زمین میا??تم چی کار کنم؟ لط??ا راهنماییم کندید
j0ozam ارسال شده در اسفند 6، 2011 ارسال شده در اسفند 6، 2011 dostane golam ba in ke post ghadimie vali age kasi haz moshkele erore ISDone.dll dhanoz dare in kararo bokone 1 - Download the FreeArc 2 - Install normally 3 - Mount the image in Daemon Tools 4 - Create a folder on a disc of your choice. Ex: Local Disk (C:) Local Disk (E:) Local Disk (F:), etc. With the name of Saints Row The Third 5 - Open the FreeArc, just below the Add (red dot) will have a directory. Ex: C: \ Program Files \ FreeArc \ bin 6 - Change the directory to which you mounted the image in Daemon Tools 7 - Select the Setup1.bin, and Setup2.bin Setup3.bin and click Extract 8 - It will open a window writing "Extract all packages" and then draw down will be to: 9 - Select the desktop 10 - Wait extract. (it takes about 1 hour). 11 - After extract, will have 3 folders on the desktop called: Setup1 Setup2 and Setup3 12 - Take the contents of these three folders and place the folder you created in step 4
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 7، 2011 ارسال شده در اسفند 7، 2011 سلام کسی بلده چطوری سانسوره این بازیو حذ?? کنیم؟
zakharha ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 سلام من تو مرحله ی 13 گیر کردم همون جایی که با دوستات میری ??رمانده بلگیان (گروه قرمز) را بکشی یه جایی هم داره میری یه ن??ر بزرگو آزاد میکنی که لخته کلا بعد میری از یه توپ بزرگ آویزان میشی چند ن??رو میکشی بعد توپ میا??ته زمین بهد از اون یه ن??ر بزرگه دیگه مییاد منو میندازه زمین میا??تم چی کار کنم؟ لط??ا راهنماییم کندید آره منم دقیقا همینجا گیر کردم نمیدونم چیکار کم از دوستان اگه کسی این مرحله رو رد کرده به ما هم بگه سواب داره :balloons:
batman ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 یه چندتا سوال: 1. بازیش قشنگ هست!؟ 2. سبک بازیش چه جوری !؟ 3. داستان بازیش چیه !؟
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 آره منم دقیقا همینجا گیر کردم نمیدونم چیکار کم از دوستان اگه کسی این مرحله رو رد کرده به ما هم بگه سواب داره :balloons: رزولوشنتو بیار پایین حل میشه
مهمان مهمان ارسال شده در اسفند 9، 2011 ارسال شده در اسفند 9، 2011 یه چندتا سوال: 1. بازیش قشنگ هست!؟ 2. سبک بازیش چه جوری !؟ 3. داستان بازیش چیه !؟ گیم پلیش عالی و پر از هیجانه اصلا خسته کننده نیست. سوم شخصه اول خودتو درست میکنی و آدم درست کردنشم حر?? نداره به جزئیاتم ??ک کردن دیگه نمیگم چیها هست توش خودت حسابشو ببر. داستانشم خوبه تو یه گروهی که میخوای شهرو کلا تصر?? کنیو گنگسترهای دیگرو بکشی.من که خودم تمومش کردم یعنی من عاشق این بازیم نسخه ی 2ومرو هم بازی کردم.گیم خوبیه ارزش بازی کردنو داره.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری