رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 257
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

متاس??انه لینکهای کم حجم بازی اصلی رو مدیا??ایــر پاک کرده . لط??ا اگه میشه دوباره بذارید من 2 گیگشو دانلود کردم بقیش مونده :sa0d:

ارسال شده در

دست شما درد نکه که به سرعت پایین ها هم کمک کردید :cheerleader3:

خیلی عالی بود :cancan:

??قط یک سوال :پک هارا باید به ترتیب نصب کرد ؟:10:

ارسال شده در (ویرایش شده)
سیمز سه و پکها را به ترتیب بالا نصب کنید و پس از اتمام نصب اقدام به کرک و اجرای بازی کنید !

اقا mojtaba نوشته خودش نوشته. اط??ا به پست اصلی توجه کنید قبل از سوال کردن.

بدون آپدیت 1.34 که نمیشه بازی کرد پس چکار کنیم؟راستی مگه اول نباید supernatural بیاد بعد diesel میومد؟

از دانلود آپدیت V_1.34 خودداری کنید

دانلود اپدیت. یعنی اپدیت نکن. مشکل پیش میاد برا کرک ها ??کر کنم.

ویرایش شده توسط mdoglas
ارسال شده در
آقا اصلا شما سیمز رو بازی می کنی؟:heheh:

بله. شاید حر?? من درست نباشه.

ولی کرک ها با 1 پتچ میخونن. و اگه تقیر بدی کرک دیگه ای میخای(کرک expansion pack ها ??رقی نداره ??قط)

من از سیمز 1 تا 3 رو بازی کردم.

ارسال شده در
بله. شاید حر?? من درست نباشه.

ولی کرک ها با 1 پتچ میخونن. و اگه تقیر بدی کرک دیگه ای میخای(کرک expansion pack ها ??رقی نداره ??قط)

من از سیمز 1 تا 3 رو بازی کردم.

شما الان diesel رو ریختی؟

ارسال شده در (ویرایش شده)
شما الان diesel رو ریختی؟

من تا پک Generations دارم. بیشتر هم نمیخام زیادی شلوغ شده. :;-):

??کر نمیکردم اپدیت جدید بخاد! !SORRY!

2 تا از بهترین Mod ها که برای بازی Sims پیدا میشه.

Naras_Relativity

BarsOpeningHours

اولی زمان بازی رو زیاد میکنه(روی ساعت یا کامپیوتر در خانتان کلیک کنید برای دیدن تنظیمات)

باهاش میتونین یک Skill رو در 1-2 ساعت(به وقت داخل بازی) کامل کنید

دومی هم زمان باز بودن Club هارو زیاد میکنه. ولی اولی از همه بهتره!!!

EDIT: اینم هست از Build Mode بخش استخر به قیمت 0$ میخرید بعدش هر اتاقی رو براش 1 لباس میزارید. مثال!!!

Club که خودم ساختم همه توش با لباس شنا میان(تو قسمت شنا پیش چراق یا پله استخر هست)

ConsortDressCodeSign

ویرایش شده توسط mdoglas
ارسال شده در

بخشید.من از یه سایته دیگه آپدیتشو دانلود کردم ولی حالا که می خوام نصبش کنم میگه که باید آپدیت بشه.من وقتی آپدیتو دانلود کردم ر??تم تو منوی start.بعد run و بعدregiditرو زدم.بعدش زدم my computer.و بعد HKEY_LOCAL_MACHINE.بعد sims.سپس همه ??ولدر ها رو زدم و توی هرکدوم یه چیزی بود که اسمش SKU بود.اونو زدم و همه عدد هارو به 2 تغییر دادم.اینو تو راهنمای جایی نوشته بود که آپدیترو دانلود کردم.بعدحالا هر چی از این سیمز ها دانلود کردم میگه باید آپدیت شه.حالا باید چی کار کنم؟جون مامانت و هرکی دوس داری زود تر جواب بده.دستتتتتتتتتتتتتتتتتتو درررررررررررررررررررررررد نککککککککککککککنه......

:ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes:

ارسال شده در
بخشید.من از یه سایته دیگه آپدیتشو دانلود کردم ولی حالا که می خوام نصبش کنم میگه که باید آپدیت بشه.من وقتی آپدیتو دانلود کردم ر??تم تو منوی start.بعد run و بعدregiditرو زدم.بعدش زدم my computer.و بعد HKEY_LOCAL_MACHINE.بعد sims.سپس همه ??ولدر ها رو زدم و توی هرکدوم یه چیزی بود که اسمش SKU بود.اونو زدم و همه عدد هارو به 2 تغییر دادم.اینو تو راهنمای جایی نوشته بود که آپدیترو دانلود کردم.بعدحالا هر چی از این سیمز ها دانلود کردم میگه باید آپدیت شه.حالا باید چی کار کنم؟جون مامانت و هرکی دوس داری زود تر جواب بده.دستتتتتتتتتتتتتتتتتتو درررررررررررررررررررررررد نککککککککککککککنه......

:ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes::ohnoes:

سیمز هارو پاک کن بعد آپدیت داخل این سایت رو دانلود کن و بعد نصب سیمز آپدیت رو نصب کن بعد درست میشه.

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...