farsa ارسال شده در فروردین 23، 2012 ارسال شده در فروردین 23، 2012 همه ی لینک ها از مدیا ??ایر پاک شده اند.لط??ا لینک جدید بگذارید
Melina.S ارسال شده در فروردین 26، 2012 ارسال شده در فروردین 26، 2012 سلام تکمیلی جدید رو بعد از انتشار چقدر بعد میگذارید؟؟؟خواهش میکنم کم حجم بگذارید واقعا ممنون
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 27، 2012 ارسال شده در فروردین 27، 2012 سلام دوستان.جناب مدیر لینکها expire شدن لط??ا اونا رو چک کنید.(لط??ا هر از چند گاهی به لینکها سر بزنید)ممنون
MOJTABA900 ارسال شده در فروردین 27، 2012 مالک ارسال شده در فروردین 27، 2012 لینکهای اصلی این مجموعه در خود سایت قرار دارد و نیازی به آپلود مجدد نمیباشد : دانلود بازی Sims 3 با لینک مستقیم + کرک + تمامی ا??زودنی ها
مهمان مهمان ارسال شده در فروردین 27، 2012 ارسال شده در فروردین 27، 2012 با سلام مجدد.ببخشید خیلی عذر میخوام ولی بله منم اوجارو دیدم ولی حجماشون خیلی بالاس واسه ما خیلی زیاده که یا از توو کا??ی نت دانلود میکنیم یا با اینترنتای لاکپشتی...!!!و بعلاوه چندتا پک اولی اصلا توو بازار گیر نمیاد مثل world advanture یا late night و یا اون پکای stuff چیکار کنیم آخه...
Melina.S ارسال شده در فروردین 27، 2012 ارسال شده در فروردین 27، 2012 دوست عزیز من نص?? یک تکمیلی رو دانلود کردم و حجمش اینجا 743 هست ولی داخل سایت 5 گیگ نمیتونم از اول دانلود کنم در ثانی اینجا کم حجمه خواهشن دوباره اینا رو داخل همین انجمن درست کنید در همون مدیا??ایر *با تشکر
MOJTABA900 ارسال شده در فروردین 27، 2012 مالک ارسال شده در فروردین 27، 2012 ♦The Sims Medieval در سایت و پک آن در انجمن موجود میباشد [لینکهای پک اصلاح خواهد شد] : دانلود بازی The Sims Medieval 2011 با لینک مستقیم + کرک http://forums.p30day.com/f14/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%BE%DA%A9-sims-medieval-pirates-2980/ __________________________________ :hd:نسخه کم حجم هیچگونه ت??اوتی با نسخه کامل ندارد و معمولآ نص?? بیشتر حجم مجموعه کامل از آپدیتهای سیستم عامل MAC میباشد که به کار بسیاری کاربران نمی آید ! __________________________________ ♦لینکهای این مجموعه طی چند روز آینده و در اولین ??رصت مجددآ بارگذاری خواهد شد ! ♦همچنین نسخه کم حجم پک جدید The Sims 3 Master Suite نیز قرار خواهد گر??ت (=
Melina.S ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 سلام من بعد از ریختن پک جنریشن که از اینجا دانلود کردم با خطای زیر رو برو شدم لط??ا کمکم کنید کرک هم ریختم [ATTACH=CONFIG]2334[/ATTACH]
Melina.S ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 2، 2012 یعنی یکی نیست توی این سایت بزرگ به من کمک کنه؟؟؟پس مسئول کجاست کمکککککککککک
مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 سلام دوستان.جناب مدیر پس چی شد...یک ه??ته گذشت چرا آپلود نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MOJTABA900 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 مالک ارسال شده در اردیبهشت 3، 2012 ♦بازی و پکها را مطابق توضیحات نصب از ابتدا و به ترتیب نصب و اجرا کنید (از محل نصب و با کلیک بر TS3W.exe) ! ضمنآ تمامی پکها جهت نصب و اجرای صحیح به آپدیت نیاز دارد که قرار داده خواهد شد .
shayan26 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2012 سلام یه ور؟ن جدید سیمز به نام the sims3 show time katy perry امده لط??ا اونم بگذارید
MOJTABA900 ارسال شده در اردیبهشت 14، 2012 مالک ارسال شده در اردیبهشت 14، 2012 :hd:این نسخه به دلیل به صر??ه بودن قطعآ بعدها مجددآ بارگذاری خواهد شد (: :hd:همچنین جدیدترین پکها نیز با حجم بسیار کم ا??زوده خواهد شد (= ♦با این حال لینک زیر نیز ارائه ای از پی سی دی میباشد : دانلود بازی Sims 3 با لینک مستقیم + کرک + تمامی ا??زودنی ها
siavash95 ارسال شده در خرداد 23، 2012 ارسال شده در خرداد 23، 2012 ممنون که بعضی لینکارو دوباره گذاشتی.اگه میشه بقیه رو هم آپ کن بزار.ممنون
T!Na ارسال شده در خرداد 29، 2012 ارسال شده در خرداد 29، 2012 کاملترین تاپیکی بود ک دیده بودم تو این مدت اما من متاس??انه وخت دانلود از اینجارو ندارم.. خودم 2تا پک این بازیو دارم بقیرم س??ارش دادم اما مث خیلیا با ارور آپدیت نبودن سیمزم رو به رو شدم.. بعد این آپدیتا توی ??لدر ساپرت بازیم بود اینم ورژن سیمزیه ک الان دارم هرکدوم از اون آپدیتارو خواستم نصب کنم ارور داد.. خواست انجام بده گ??ت file not found بعدم کنسل شد ر??ت میخواستم ببینم مشکلش چیه .. باید آپدیتای قدیمی تر بگیرم نصب کنم بعد اینارو بریزم یا مشکل از آپدیتاس؟ اگه حل کنین این مشکلو خوشال میشم:6:
T!Na ارسال شده در خرداد 29، 2012 ارسال شده در خرداد 29، 2012 درضمن میشه لینک دانلود پچ نسخه reloaded به razor رو قرار بدین؟!!!!!!!!!!:93:
fatiiii ارسال شده در تیر 7، 2012 ارسال شده در تیر 7، 2012 برای نصب این بک ها باید خود گیم سیمز3رو داشته باشیم؟من اونو نصب کردم کامل شدواومد ص??حه دسکتاب ولی اصلا اجرا نمیشه و ارور میده مشکل کار از کجا میتونه باشه؟
MOJTABA900 ارسال شده در تیر 7، 2012 مالک ارسال شده در تیر 7، 2012 همین طور است ... پکها جهت نصب و اجرا نیازمند نسخه اصلی میباشند ! در صورتی که تمایل به نصب پکها ندارید میبایست از آپدیت سیمز 3 خودداری و به وسیله کرک موجود در ??ایلهای نصب و مطابق توضیحات بالا بازی را کرک کنید . ♦آپدیت بالا سیمز 3 را از اولین نسخه به نسخه مورد نیاز پک Showtime ارتقاء میدهد و به وسیله کرک V1.31 تمامی پکها اجرا خواهد شد (: :hd:طریقه نصب و اجرا و همچنین نکات یاد شده تست شده میباشد (:
kitana ارسال شده در تیر 19، 2012 ارسال شده در تیر 19، 2012 سلام . من از ص??حه اول دارم میخونم ولی راستش انقدر کرک تو کرک شد من گیج شدم ! من الان سیمز اصلی و چند تا از پک ها رو خودم با حجم اصلی دارم . یعنی دیویدی شو از بیرون گر??تم . سیمز اصلیم هم نسخه razor هست و مشکلی نداره . حالا اگه من بخوام دو تا پکشو که ندارم مثلا late night و showtime رو از اینجا نسخه کم حجم دانلود کنم روی اونها نصب میشه ؟ اخه شیوه نصب اونها کلهم ??رق داره باید قبل هر پک اپدیت بشه و این چیزا .
MOJTABA900 ارسال شده در تیر 20، 2012 مالک ارسال شده در تیر 20، 2012 ♦کرک سیمز سه رابطه کاملآ مستقیم با آپدیت آن دارد . به طور مثال پس از نصب سیمز سه میتوان به راحتی از کرک موجود در ??ایلهای نصب است??اده کرد . اما به محض آپدیت کردن این بازی کرک باطل خواهد شد ! حال اگر شما بخواهید پک دانلود یا خریداری شده را نصب کنید میبایست با است??اده از آپدیت همراه پک بازی را بروز کنید و پس از نصب از کرک مخصوص این آپدیت است??اده کنید . دقت داشته باشید کرک پک Pets یا Showtime در کار نیست ... در واقع باید گ??ت کرک آپدیت سیمز سه ! نکته دیگر اینکه در هنگام نصب حتمآ باید پکها را به ترتیب بالا نصب کنید و در پایان از کرک آخرین پک است??اده کنید ! ♦در بالا به منظور نصب تمامی آپدیتها میبایست سیمز سه را به نسخه V 1.31 ارتقاء دهید که این آپدیت مستقیمآ از ??ایلهای نصب پک Showtime در اینجا قرار گر??ته است ! :hd:هیچ ت??اوتی بین نسخه کامل و کم حجم وجود ندارد ... تنها آپدیتهای ویندوز MAC که حجم زیادی هم دارند به علاوه آپدیتهای موجود در تمامی پکها برداشته شده که مسلمآ جهت نصب پکها آخرین آپدیت به همراه کرک آن کا??یست که سیمز سه را از اولین نسخه به جدیدترین آن ارتقاء میدهد . ♦در کل دقت کنید اگر به طور مثال تنها پک Late Night را نصب دارید , جهت نصب پکهای قدیمی تر میبایست این پک را Uninstall و سپس مجددآ به ترتیب به نصب پکها بپردازید .
kitana ارسال شده در تیر 20، 2012 ارسال شده در تیر 20، 2012 ببخشید ولی این جمله ها رو ص??حه قبل هم نوشته بودین . هنوز هم نمیدونم میشه این کم حجم ها رو با اینهمه کرکی که باهاشونه روی اون کامل ها نصب کرد یا نه ؟ قبل هر پک کلی طول کشید تا اپدیت کنه . حالا این کرکها نزنه همه اون اپدیتها رو خراب کنه ؟* و یه چیز دیگه اینکه چرا late night نسخه کم حجمش نیست ؟
mustang2010 ارسال شده در تیر 23، 2012 ارسال شده در تیر 23، 2012 (ویرایش شده) سلام. اگه من 3 تا پکو نخوام نصب کنم (این پکا قدیمین) و بخوام آخرین پکو نصب کنم ،پک آخری نصب میشه؟؟ یعنی میشه از پک 3 شروع کرد به نصب کردن. یا مثلا 3 رو بریزیم 4 و 5 نریزیم بعد 6 بریزیم؟؟؟ ویرایش شده تیر 23، 2012 توسط MOJTABA900
MOJTABA900 ارسال شده در تیر 23، 2012 مالک ارسال شده در تیر 23، 2012 (ویرایش شده) قطعآ ... هیچ ت??اوتی ندارد که یک یا تمامی پکها نصب شود ! اما باید توجه داشت همان چند پک به ترتیب بالا نصب شود ! ویرایش شده تیر 23، 2012 توسط MOJTABA900
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری