مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 با سلام من بازيرو نصب كردم بعد موقع اجرا يه پيغامي ميده كه عكسشو گذاشتم كارت گرا??يكم ور****ژن جديدشو نصب كردم ولي بازهم حل نشد دايركت ايكس هم ماله 2011 هست لط??ا كمك كنيد [ATTACH=CONFIG]2335[/ATTACH] مسير عكس بعدي http://s1.picofile.com/file/7281025913/call_of_2.png
amh777 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 (ویرایش شده) سلام من وقتی میرم تو survival مثلا رو mp paris کلیک میکنم لود نمیشو میاد بیرون می نویسه couldnt load mp_paris.ffکمک کنید ویرایش شده اردیبهشت 5، 2012 توسط amh777
Generals ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 ت??اوت نسخه black box با بقیه شون چیه
codmw3 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 ت??اوت نسخه black box با بقیه شون چیه تو بلک ب*** ??یلمهای بازی کی??یتش کم شده وقسمت مولتی پلیر حذ?? شده است.
Mr.SvaK ارسال شده در اردیبهشت 13، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2012 سلام دوستان.معذرت وقت ندارم که دنبال پست مورد نظرم بگردم.بازی من اجرا میشه و تا آخر هم بردمش.اما از همون اول هم (با کرک Reloded) ??ونت های بازی مشکل داشت و همه نوشته ها رو اجق وجق نشون میداد.کسی راه حلی برای این مشکل بلده؟ ممنون میشم زود جواب بدین
behzad_alone ارسال شده در اردیبهشت 16، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2012 دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم اما جوابشو هیچجا پیدا نمی کنم
alinz ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 سلام خسته نباشید من بازیرو نصب کردم ی تعداد از مرحله هاشم ر??تم اما بعد وسط بازی این پیغامو( Reliable command buffer overflow) میده و باید از بازی خارج بشم (سیستمم از لحاظ سخت ا??زاری بالاست...) ممنون میشم راه حلشو بهم بگید.
codmw3 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 سلام خسته نباشید من بازیرو نصب کردم ی تعداد از مرحله هاشم ر??تم اما بعد وسط بازی این پیغامو( Reliable command buffer overflow) میده و باید از بازی خارج بشم (سیستمم از لحاظ سخت ا??زاری بالاست...) ممنون میشم راه حلشو بهم بگید. دوست عزیز نباید از تو خیابون برید از سمت راست از اولین پنجره وارد اداره بشید تا وقتی که بازی سیو بشه حالا میتونید از اداره خارج بشید.در ضمن این تر??ند نیست روند بازی همین طوره که باید از اونجا بری
alinz ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2012 دستت درد نکنه دوست عزیز مشکل حل شد.
مهمان مهمان ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 یک سوال خیلی مهم... دوستان گ??تند که اگه با سخت یا خیلی سخت بازی کنی میتونی از 50% بیشتر بازی کنی؟ یکی قشنگ توضیح بده یعنی دقیقا چی؟ یعنی اگه با سخت بازی کنی بعد از اینکه به 50% میرسه و سیگار میکشه هم داستان جدیدی شروع میشه؟ چون من با آسون بازی کردم بازی توی 50% یا همون موقعی که سیگار میکشه تموم شد... یکی دقیق توضیح بده ممنون:crying:
mortal ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 سلام من دانلود کردم 5.4 گیگ ولی نصبش که میشه تا 80 % میره 1 پیغام میاد میزنه dvd 2 mikhad browes or canel maloom nist baid chi kar koni :( ey kash 14 gigo nasb karde bodam:crying::crying::crying::crying::crying:
alinz ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2012 سلام من داخل یکی از مرحله ها گیر کردم که همش این پیغامو میده(Volk escaped) و بازی از همون قسمت تکرار میشه...
codmw3 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2012 سلام من داخل یکی از مرحله ها گیر کردم که همش این پیغامو میده(Volk escaped) و بازی از همون قسمت تکرار میشه... باید به طر?? ماشین جلوتون شکلیک کنی تا پنجر کنه
codmw3 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2012 یک سوال خیلی مهم... دوستان گ??تند که اگه با سخت یا خیلی سخت بازی کنی میتونی از 50% بیشتر بازی کنی؟ یکی قشنگ توضیح بده یعنی دقیقا چی؟ یعنی اگه با سخت بازی کنی بعد از اینکه به 50% میرسه و سیگار میکشه هم داستان جدیدی شروع میشه؟ چون من با آسون بازی کردم بازی توی 50% یا همون موقعی که سیگار میکشه تموم شد... یکی دقیق توضیح بده ممنون:crying: دوستان50درصد درجه اسان بازی.30 درصد هم درجه سخت بازی و20درصد هم intel های داخل بازی(لبتاب های ابی)روی هم میشه صد درصد
mortal ارسال شده در اردیبهشت 22، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2012 یکی به من میگه چرا هنگام نصب کردن تا 80% میره بعد پیغام میده dVd2 چه کار باید بکونم ؟!
sajjad nemati ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 (ویرایش شده) man taze varedam yeki komak kone,bazi ro kharidam az ara soft,hamun erore iwts5 has stopped working ro mide ke goftin javabesh safhe 5 _44 hast,vali unam ke nemishe download kard, man vase in bazi raftam labtop kharidam,cpu core i5 va 8 g ram ba 1 g graphic alan ye mah shode ke natunestam bazi konam,maghzam dare monfajer mishe,yeki be dadam berese ta khod ***hi nakardam,khunam miofte gardanetun,dametun garm zemnan az dishab tu in sitam,hame safe haro khundam taghriban vali :-_-: ویرایش شده اردیبهشت 23، 2012 توسط sajjad nemati
grilov ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2012 سلام من موقع نصب بازی DVD1 کامل نصب میشه ولی آخرای DVD2 این پنجره باز میشه که ok میزنم بازی نصب نمیشه. چه کنم؟ [ATTACH=CONFIG]2391[/ATTACH]
مهمان مهمان ارسال شده در خرداد 6، 2012 ارسال شده در خرداد 6، 2012 یکی بهم بگه این Reliable command buffer over flow یعنی چی؟ دیونم کرده خواهشا جوابم را کامل بدید ممنون
codmw3 ارسال شده در خرداد 6، 2012 ارسال شده در خرداد 6، 2012 یکی بهم بگه این Reliable command buffer over flow یعنی چی؟ دیونم کرده خواهشا جوابم را کامل بدید ممنون سلام باید از پنجره سمت راست بری توی اداره واز اونجا بری جلو وتا وقتی بازی سیو نشده از اونجا خارج نشی
مهمان مهمان ارسال شده در خرداد 6، 2012 ارسال شده در خرداد 6، 2012 سلام باید از پنجره سمت راست بری توی اداره واز اونجا بری جلو وتا وقتی بازی سیو نشده از اونجا خارج نشی پیغام توی actI بعد قسمت لندن تو اون قسمتی که میدان جنگ هست ??کرکنم وسطای مرحله باشه اداره کجاست؟ اگه دقیق تر بگید ممنون میشم
codmw3 ارسال شده در خرداد 7، 2012 ارسال شده در خرداد 7، 2012 پیغام توی actI بعد قسمت لندن تو اون قسمتی که میدان جنگ هست ??کرکنم وسطای مرحله باشه اداره کجاست؟ اگه دقیق تر بگید ممنون میشم مگه اونجایی رو نمیگی که تانک از تو پارکینگ سقوط میکنه بعد از توش در می ای و میری تو خیابون قبل از اینکه این ارور رو بده برو به سمت راست واز پنجره برو تو اداره
hastibaba ارسال شده در خرداد 7، 2012 ارسال شده در خرداد 7، 2012 مشكل در حين بازي سلام. با تشكر از اينكه مشكلات مطرح شده رو حل مي كنيد. من در اون قسمتي كه يكي از ا??راد گروه كشته مي شه وبازي با دون??ر وارد مرحله ديگري مي شود ووارد يك اردوگاه مي شن و از پشت ماشين ها حركت مي كنن گير مي ا??تم وكلي ادم ميريزن سرم ومي ميرم .لط??ا راهنمايي كنيد.دمتون گرم
codmw3 ارسال شده در خرداد 7، 2012 ارسال شده در خرداد 7، 2012 سلام. با تشكر از اينكه مشكلات مطرح شده رو حل مي كنيد. من در اون قسمتي كه يكي از ا??راد گروه كشته مي شه وبازي با دون??ر وارد مرحله ديگري مي شود ووارد يك اردوگاه مي شن و از پشت ماشين ها حركت مي كنن گير مي ا??تم وكلي ادم ميريزن سرم ومي ميرم .لط??ا راهنمايي كنيد.دمتون گرم دوست عزیز مشکل شما تو کدوم بازی هست؟
مهمان مهمان ارسال شده در خرداد 10، 2012 ارسال شده در خرداد 10، 2012 اقا دمت گرم پیداش کردم تونستم مرحله را پشت سر بگذارم چه بازیهای دیگه ی هست توی سبک call of duty که گروهی و به این جذابی باشه؟
مهمان مهمان ارسال شده در خرداد 10، 2012 ارسال شده در خرداد 10، 2012 اون قسمتی که بازی میکنی و درصد مینویسه 51% را زده که بعد توی بازی میگه spicial ops را ادامه بدم یعنی بازی تموم شد؟ spicial ops برای چیه؟ توی spicial ops توی قسمت sole play اگه درست نوشته یاشم وارد که میشم ارور میده و میاد بیرون این برای چیه ؟ باید چی کنم؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری