timbland ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 (ویرایش شده) ??قط یه سوال می مونه,اخرین بازی که من تمومش کردم کریسیس2 بود که حدود 3 ماه پیش بود و از لحاظ گرا??یکی خیلی خوب بود,می خوام بدونم که mw3 از لحاظ گرا??یکی به کریسیس میرسه یا از کریسیس گرا??یکش پایینتره؟اگه پایینتره پس کارت گرا??یک من واسه mw3 کا??یه ولی اگه گرا??یکه mw3 از کریسیس2 بهتره پس کارت گرا?? من واسه این بازی ضعی??ه.اخه از لحاظ گرا??یکی mw3 زیاد حس خوبی بهم نمیده واسه همین احساس می کنم این ته گرا??یک mw3 نیست ویرایش شده بهمن 18، 2011 توسط timbland
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ??قط یه سوال می مونه,اخرین بازی که من تمومش کردم کریسیس2 بود که حدود 3 ماه پیش بود و از لحاظ گرا??یکی خیلی خوب بود,می خوام بدونم که mw3 از لحاظ گرا??یکی به کریسیس میرسه یا از کریسیس گرا??یکش پایینتره؟اگه پایینتره پس کارت گرا??یک من واسه mw3 کا??یه ولی اگه گرا??یکه mw3 از کریسیس2 بهتره پس کارت گرا?? من واسه این بازی ضعی??ه.اخه از لحاظ گرا??یکی mw3 زیاد حس خوبی بهم نمیده واسه همین احساس می کنم این ته گرا??یک mw3 نیست جواب سوال شما داده شده. نه پایینتر . توی ص??حه*های قبلی* هست
azarfc ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 (ویرایش شده) در واقع reloaded همون missing filesهستش ولی* برای اجرأ صحیح بازی و اینکه هنگام لود کردن ارور نده باید fix crack proper رو هم بریزین هنوز برای لن بازی کردن چیزی نیومده اگر روی vetern برین و*intel ها رو جمع کنین می*شه ۹۰ درصد steam رو نصب کنین و crack reloadedرو بریزین دوست عزیز میتونی لینک steam رو بدی و همین تور لینک کرک رو من هیچ چیزی در مورد نصب بازی نمیدونم و همین طور که چجوری میتونم بازی رو درست نصب کنم . ممنون میشم کامل به من توضیه بدی ممنون ویرایش شده بهمن 18، 2011 توسط azarfc
parsteam ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 reliable Command buffer overflow این ارور جریانش چیه؟ وسط بازی این ارور رو میده بعد که اوکی می کنی میپره ص??حه اصلی بازی!
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 (ویرایش شده) دوست عزیز میتونی لینک steam رو بدی و همین تور لینک کرک رو من هیچ چیزی در مورد نصب بازی نمیدونم و همین طور که چجوری میتونم بازی رو درست نصب کنم . ممنون میشم کامل به من توضیه بدی ممنون این لینک steam برای شما. اگه راهنمای کامل میخواین بگین ورژن گیم تون چیه و چند دی*وی*دی هستش http://www.mediafire.com/?zh9erfgmoucr89z reliable Command buffer overflow این ارور جریانش چیه؟ وسط بازی این ارور رو میده بعد که اوکی می کنی میپره ص??حه اصلی بازی! دوستانی که توی ACT II مرحله ی اول که توی آلمان و توی شهر هامبورگ هست یه کم که جلو برید با پیغام Reliable Command Buffer Overflow دیگه نمی تونید بازی رو ادامه بدبد و وارد منوی بازی میشید. توی این مرحله ( یعنی وقتی به این قسمت رسیدید ) باید به جای اینکه از توی خیابون برید از توی یه پنجره که سمت راست شما پشت یه سنگر هست برید تا این قسمت رو رد کنید و با این پیغام مواجه نشید . ویرایش شده بهمن 18، 2011 توسط kian_2010
arsha1991 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 سلام. من همه کرکها رو امتحان کردم .برنامه phoeix رو هم دانلود کردم ولی تو مال من ??ایلی با نام sim اصلا نیست.دیگه نمیدونم چیکار کنم :bored: وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور زیر میده: CALL OF DUTY MW3-fatal error .could not load localization.txt .please make sure call of duty modern warefare3 is run from the correct folder
azarfc ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 دوست عزیز من ازاین سایت بازی رو دانلود کرده ام و نخسه بازیم Retail DVD هستش نمیدونم چند دی وی دی هستش کلا منوندم چی کار کنم . هر کاری میکنم بازی ارور میده . نمی تونم نصبش هم کنم ممنون میشم کمکم کنی دوست عزیز اط??ا از اول یعنی مرحله به مرحله توضیه بده تا بتونم بازی رو نصب کنم .
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 سلام. من همه کرکها رو امتحان کردم .برنامه phoeix رو هم دانلود کردم ولی تو مال من ??ایلی با نام sim اصلا نیست.دیگه نمیدونم چیکار کنم :bored: وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور زیر میده: CALL OF DUTY MW3-fatal error .could not load localization.txt .please make sure call of duty modern warefare3 is run from the correct folder برنامه phoenix برای نصب هستش نه راه اندازی. شما misiing files رو بریز و مطمئن شو که داخل پوشه zone رو کامل کپی* کنی* دوست عزیز من ازاین سایت بازی رو دانلود کرده ام و نخسه بازیم Retail DVD هستش نمیدونم چند دی وی دی هستش کلا منوندم چی کار کنم . هر کاری میکنم بازی ارور میده . نمی تونم نصبش هم کنم ممنون میشم کمکم کنی دوست عزیز اط??ا از اول یعنی مرحله به مرحله توضیه بده تا بتونم بازی رو نصب کنم . نسخه من unlockedبود و من راه نصب retail رو نمی*دونم ولی* میدونم که نسخه retail نصبی* نیست و ??قط کپی* و اجرا هستش. ??ایل آپدیت و کرک بازی را در محل ذخیره ??ایل های extract شده نصب کنید . بروی ??ایل iw5mp کلیک کرده و بازی را اجرا کنید. اگه اروری دارین عکس بذارین تا کمک کنم.
arsha1991 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 کمکم کنید:saddd: دارم میمیرم یکی مشکل call ofمنو حل کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 کمکم کنید:saddd: دارم میمیرم یکی مشکل call ofمنو حل کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying: چه مشکلی*؟
arsha1991 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 سلام. من همه کرکها رو امتحان کردم .برنامه phoeix رو هم دانلود کردم ولی تو مال من ??ایلی با نام sim اصلا نیست.دیگه نمیدونم چیکار کنم :bored: وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور زیر میده: CALL OF DUTY MW3-fatal error .could not load localization.txt se make sure call of duty modern warefare3 is run from the correct folder شماهم گ??تین این کارو بکنم: برنامه phoenix برای نصب هستش نه راه اندازی. شما misiing files رو بریز و مطمئن شو که داخل پوشه zone رو کامل کپی* کنی* میشه بیشترتوضیح بدین؟!!پوشه zone کجا کپی کنم؟؟؟:bored::bored::bored:
amirhossein021 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 (ویرایش شده) [ATTACH=CONFIG]2174[/ATTACH]salam man call of duty mw3 ro nasb kardam vali zamani ke mikham bazesh konam mige: iw5sp.exe has stopped working. chikar konam lotfan komakam konid ویرایش شده بهمن 18، 2011 توسط amirhossein021
mehdirahimi4 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 من بازیو نصب کردم بعد که روی آیکون آن کلیک می کنم این پیغامو می ده : steam must be running to play this game:crying:
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 من بازیو نصب کردم بعد که روی آیکون آن کلیک می کنم این پیغامو می ده : steam must be running to play this game:crying: salam man call of duty mw3 ro nasb kardam vali zamani ke mikham bazesh konam mige: iw5sp.exe has stopped working. chikar konam lotfan komakam konid توی پستهای قبلی* جواب شما داده شده سلام. من همه کرکها رو امتحان کردم .برنامه phoeix رو هم دانلود کردم ولی تو مال من ??ایلی با نام sim اصلا نیست.دیگه نمیدونم چیکار کنم :bored: وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور زیر میده: CALL OF DUTY MW3-fatal error .could not load localization.txt se make sure call of duty modern warefare3 is run from the correct folder شماهم گ??تین این کارو بکنم: برنامه phoenix برای نصب هستش نه راه اندازی. شما misiing files رو بریز و مطمئن شو که داخل پوشه zone رو کامل کپی* کنی* میشه بیشترتوضیح بدین؟!!پوشه zone کجا کپی کنم؟؟؟:bored::bored::bored: وقتی* پوشهٔ missing file رو باز کنید ??ولدری هست با نام zone . داخل اون اگه کامل کپی* کنین درست می*شه
azarfc ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 برنامه phoenix برای نصب هستش نه راه اندازی. شما misiing files رو بریز و مطمئن شو که داخل پوشه zone رو کامل کپی* کنی* نسخه من unlockedبود و من راه نصب retail رو نمی*دونم ولی* میدونم که نسخه retail نصبی* نیست و ??قط کپی* و اجرا هستش. ??ایل آپدیت و کرک بازی را در محل ذخیره ??ایل های extract شده نصب کنید . بروی ??ایل iw5mp کلیک کرده و بازی را اجرا کنید. اگه اروری دارین عکس بذارین تا کمک کنم. دوست عزیز من هر کاری کردم همه اموزش هارو هم اجرا کردم اما ??ایده ای نداشی هر وقت یک نوع ارور میده ایدی من اینه با من تماس بگیر azarfc@yahoo.com دوستان لط??ا کمک کنید
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 دوست عزیز من هر کاری کردم همه اموزش هارو هم اجرا کردم اما ??ایده ای نداشی هر وقت یک نوع ارور میده ایدی من اینه با من تماس بگیر azarfc@yahoo.com دوستان لط??ا کمک کنید داداش گ??تم که نصبی* نیست. درضمن اگه اروری دارین عکس بزارین شاید بشه حلش کرد.و بگین کی* این اررو میگیرین
azarfc ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 داداش گ??تم که نصبی* نیست. درضمن اگه اروری دارین عکس بزارین شاید بشه حلش کرد.و بگین کی* این اررو میگیرین دوست عزیز در این انجمن در هر صح??ه که باز میکنی یک نوع اموزش برای اجرای بازی وجود داره . منم اول اون اموزشی که در اول این ص??حه است رو اجرا کردم اما نمیدونم وقتی عملیات Phoenix چیکار کنم کرک هاشو کجا بزنمو بعدش چی کار کنم
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 دوست عزیز در این انجمن در هر صح??ه که باز میکنی یک نوع اموزش برای اجرای بازی وجود داره . منم اول اون اموزشی که در اول این ص??حه است رو اجرا کردم اما نمیدونم وقتی عملیات Phoenix چیکار کنم کرک هاشو کجا بزنمو بعدش چی کار کنم خوب شما اگه دقت کنین نوشته phoenix برای نصب ورژن steam هستش نه برای retail شما میگی* نسخت retail هستش پس اصلا نصب نداره ??قط extract میکنی* و missing file وcrack رو می*ریزی بعد بازی میکنی*. همین
azarfc ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 خوب شما اگه دقت کنین نوشته phoenix برای نصب ورژن steam هستش نه برای retail شما میگی* نسخت retail هستش پس اصلا نصب نداره ??قط extract میکنی* و missing file وcrack رو می*ریزی بعد بازی میکنی*. همین دوست عزیز extract یعنی چه ؟ missing file وcrack همون هایی هستند که در این ص??حه قرار داده شده اند ؟
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 دوست عزیز extract یعنی چه ؟ missing file وcrack همون هایی هستند که در این ص??حه قرار داده شده اند ؟ از سایت که بازی دانلود کردی پسوند rar داره وقتی* از rar در میاری یعنی* داری extract میکنی*. دانلود کرک بازی نسخه Call of Duty: Modern Warfare 3-PROPER پست شماره 27 missing file هم در پسته اول هست
azarfc ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 [ATTACH=CONFIG]2175[/ATTACH] دوست عزیز این ارور را داد . همه کار هایی را که تو گ??تی انجام دادم
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 دوست عزیز این ارور را داد . همه کار هایی را که تو گ??تی انجام دادم این مشکل از دانلود نه از کار شما.
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 من این آدرسی که دادین رو خوندم/ دقت کنین که حجم دانلود شما همونی باشه که توی سایت نوشته. درضمن طبقه آموزش*های داده شده عمل کنین مشکلی* نخواهید داشت
azarfc ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 من این آدرسی که دادین رو خوندم/ دقت کنین که حجم دانلود شما همونی باشه که توی سایت نوشته. درضمن طبقه آموزش*های داده شده عمل کنین مشکلی* نخواهید داشت دوست عزیز من همه ??ایل عای رو که برای دانلود گزاشته بودن رو دانلود کردم . حجم ??ایل زیپ 14.5 و حجم ??ایل باز شده 13.8 هستش .دوست عزیز انتی ویروسم هم در حالت غیر ??عال بود . وقتی ??عالش کردم ??ایل کرک رو ویروس شناخت و خذ??ش کرد .من حالا چی کار کنم یعنی همه این دانلود ها بیهوده بود . لط??ا لینک اموزش ها رو بدین .
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری