kian_2010 ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 با سلام من در این بازی اسلحه هایی دست دشمن دیدم که لیزر داشت چطوری میشه لیزر یک اسلحه رو روشن کرد؟ با سلام . توی بعضی* از اسلحهها اگه ۳ رو بزنین لیزر میده. کمک کنید اگه میشه مشکل من ??رق داره اون برنامه رو کارایی که باید رو انجام میدم ولی نمیشه قبلشم اپدیت نمیشه ارور میده من ??یکس کرک رو نریختم ولی اون کارایی که دوستان گ??تن رو انجام دادم ولی بازم همون ارور رو میده! گ??تم که اول crack reloaded رو بریزید بعدش اگه نشد proper crack fix با حجم 8.5mb رو بریزید. در هنگام اجرأ بازی حتما run az admin رو بزنین اگر اروری دارین عکس بزارین یا متن اررو بنویسید
kian_2010 ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 Phoenix چرا اپدیت نمیشه برنامه*رو دوباره دانلود کنین و از خط اینترنت و غیر ??عال بودن آنتی ویروس مطمئن شوید
timbland ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 اقا مشکل من از کرکه تو dvd بازی بود که کار نمی کرد.??یکس کرک رو که ریختم ارور steam داد,??ایلایه steam رو که ریختم دیگه وارد بازی شد,ولی یه سوال دارم.اول اینکه رزولوشن بازی باید رو چند باشه؟دوم اینکه من رزولوشن رو حتی تا اخرم بردم البته گرا??یک بهتر شد ولی اونجور که ??کر می کردم نبود حتی به نظرم به modern warfar2 هم نمیرسه از لحاظ گرا??یکی.به نظر شما کارت گرا??یک من کمه واسه بازی؟گرا??یک 1gb جی??ورس 8600 چیپست رو کامپیوترمه.به نظر شما گرا??یکم واسه این بازی ضعی??ه؟البته رم 2 هم دارم
kian_2010 ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 اقا مشکل من از کرکه تو dvd بازی بود که کار نمی کرد.??یکس کرک رو که ریختم ارور steam داد,??ایلایه steam رو که ریختم دیگه وارد بازی شد,ولی یه سوال دارم.اول اینکه رزولوشن بازی باید رو چند باشه؟دوم اینکه من رزولوشن رو حتی تا اخرم بردم البته گرا??یک بهتر شد ولی اونجور که ??کر می کردم نبود حتی به نظرم به modern warfar2 هم نمیرسه از لحاظ گرا??یکی.به نظر شما کارت گرا??یک من کمه واسه بازی؟گرا??یک 1gb جی??ورس 8600 چیپست رو کامپیوترمه.به نظر شما گرا??یکم واسه این بازی ضعی??ه؟البته رم 2 هم دارم ازاون جایی* که موتور بازی همون موتورmw2 هستش پس از لحاظه گرا??یکی ??رق چندانی ندران باهم. در مورد رزولوشن هم باید نسبت به مونیتور تنظیم کنین هم چنین تغییر رزلشن در گرا??یک تاثیری نداره بلکه در رنگ بندی تاثیر داره
Lover ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 برنامه*رو دوباره دانلود کنین و از خط اینترنت و غیر ??عال بودن آنتی ویروس مطمئن شوید هم اینترنت درست و هم هم انتی ویروس قعطمشکل چیه به نظرتون
kian_2010 ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 هم اینترنت درست و هم هم انتی ویروس قعطمشکل چیه به نظرتون اروری میده یا اصلا آپدیت نمی*شه؟؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 سلام دوستان من بازی نسخه ی بلک ب/ا/ک/س_ رو دانلود کردم و کرک (Modern Warfare 3 RELOADED)را با حجم 16مگ دانلود کردم و در پوشه نصب شده بازی ریختم. حالا بازی رو که اجرا میکنم اول این پیغام میاد بعد روی گزینه ی yes یا no کلیک میکنم این پیغام میاد و اصلا وارد بازی نمیشه لط??ا میشه راهنمایی کنید:unsure:
Lover ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 اروری میده یا اصلا آپدیت نمی*شه؟؟ چند دقیقه که میگذره مینویسه error updating content description record
kian_2010 ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 (ویرایش شده) چند دقیقه که میگذره مینویسه error updating content description record اشکال از خط اینترنت سلام دوستان من بازی نسخه ی بلک ب/ا/ک/س_ رو دانلود کردم و کرک (Modern Warfare 3 RELOADED)را با حجم 16مگ دانلود کردم و در پوشه نصب شده بازی ریختم. حالا بازی رو که اجرا میکنم اول این پیغام میاد بعد روی گزینه ی yes یا no کلیک میکنم این پیغام میاد و اصلا وارد بازی نمیشه لط??ا میشه راهنمایی کنید:unsure: direcx رو دوباره نصب کنین و درایور*ها رو هم آپدیت کنین ویرایش شده بهمن 17، 2011 توسط kian_2010
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 رو دوباره نصب کنین و درایور*ها رو هم آپدیت کنین از چه سایتی آپدیت کنم-شما لینک داری بدی؟
Lover ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 اینترنت پر سرعت و مشکلی هم توش نمیبینم جور دیگه نمیشه اپ کردش
kian_2010 ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 اینترنت پر سرعت و مشکلی هم توش نمیبینم جور دیگه نمیشه اپ کردش تنها مشکل همین میتونه باشه. از چه سایتی آپدیت کنم-شما لینک داری بدی؟ directxکه تویdvd گیم هستش. باید ببینین درایور*هاتون چیه و به سایتشون برین تا آپدیت شه.
skidrow ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 با سلام.لیزر ت??نگ چجوری روشن میکنن؟ سلام. از لیزر در همه جا نمیتونی است??اده کنی. با شماره 3
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 17، 2011 ارسال شده در بهمن 17، 2011 سلام دوستان من بازی نسخه ی بلک ب/ا/ک/س_ رو دانلود کردم و کرک (Modern Warfare 3 RELOADED)را با حجم 16مگ دانلود کردم و در پوشه نصب شده بازی ریختم. حالا بازی رو که اجرا میکنم اول این پیغام میاد بعد روی گزینه ی yes یا no کلیک میکنم این پیغام میاد و اصلا وارد بازی نمیشه لط??ا میشه راهنمایی کنید:unsure: حتی کارت گرا??یک رو هم آپدیت کردم ولی بازم بازی اجرا نمیشه و پیغام های بالا رو میده
rezaeipes ارسال شده در بهمن 18، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 18، 2011 حتی کارت گرا??یک رو هم آپدیت کردم ولی بازم بازی اجرا نمیشه و پیغام های بالا رو میده شما حتما ??یکس کرک رو هم بریز شاید مشکلت حل شد چون برای منم همین میاد گزینه no رو میزنم میره تو بازی
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 حتی کارت گرا??یک رو هم آپدیت کردم ولی بازم بازی اجرا نمیشه و پیغام های بالا رو میده سلام . دوست عزیز شما missing files رو بریزید با fix crack حتما درست می*شه. یکی* از دوستان من هم این مشکلو داشت که من missing file با حجم 28mb پیدا کردم و روی سیستمش ریختم و بازی درست اجرا شد بدون هیچ عیب و نقصی*.
azarfc ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 سلام دوستان عزیز من تازه این بازی رو دانلود کردم اما در هنگام نصب این ارور را میده لط??ا کمکم کنید تا این مشکل را حل کنم [ATTACH=CONFIG]2170[/ATTACH]
مرتضی ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 من بازیو تموم کردم ...این یارو makarov رو هم کشتم ولی تو منو اصلی بازی وقتی رو CAMPAIGN میرم نوشته 75% علت چیه؟؟
saeed-mj ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 سلام دوستان کسی میدونه چطور بازی رو میشه LAN یا انلاین بازی کرد؟؟؟ بجز دو برنامه GameRanger و Garena برنامه دیگه ای برای انلاین بازی کردن هست؟؟؟
ss989 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 باید کرک reloaded رو در محل بازی بریزی و بعد iw5sp.exe جدید رو اجرا کنی(missing files رو هم قبلش بریز)
azarfc ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 سلام دوستان عزیز من تازه این بازی رو دانلود کردم اما در هنگام نصب این ارور را میده لط??ا کمکم کنید تا این مشکل را حل کنم دوستان لط??ا کمک کنید نمیدونم باید چی کار کنم - میگه باید به اینترنت وصل بشی و بازی رو اپدیت کنی . بازی رو اپدیت کردم انا ازم یوزر و پسورد میخواد چیکار کنم این خطا رو نده ؟
kian_2010 ارسال شده در بهمن 18، 2011 ارسال شده در بهمن 18، 2011 باید کرک reloaded رو در محل بازی بریزی و بعد iw5sp.exe جدید رو اجرا کنی(missing files رو هم قبلش بریز) در واقع reloaded همون missing filesهستش ولی* برای اجرأ صحیح بازی و اینکه هنگام لود کردن ارور نده باید fix crack proper رو هم بریزین سلام دوستان کسی میدونه چطور بازی رو میشه LAN یا انلاین بازی کرد؟؟؟ بجز دو برنامه GameRanger و Garena برنامه دیگه ای برای انلاین بازی کردن هست؟؟؟ هنوز برای لن بازی کردن چیزی نیومده من بازیو تموم کردم ...این یارو makarov رو هم کشتم ولی تو منو اصلی بازی وقتی رو CAMPAIGN میرم نوشته 75% علت چیه؟؟ اگر روی vetern برین و*intel ها رو جمع کنین می*شه ۹۰ درصد سلام دوستان عزیز من تازه این بازی رو دانلود کردم اما در هنگام نصب این ارور را میده لط??ا کمکم کنید تا این مشکل را حل کنم steam رو نصب کنین و crack reloadedرو بریزین
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری