رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 1k
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در
با سلام من در این بازی اسلحه هایی دست دشمن دیدم که لیزر داشت چطوری میشه لیزر یک اسلحه رو روشن کرد؟

با سلام . توی بعضی* از اسلحهها اگه ۳ رو بزنین لیزر میده.

کمک کنید اگه میشه

مشکل من ??رق داره

اون برنامه رو کارایی که باید رو انجام میدم ولی نمیشه

قبلشم اپدیت

نمیشه

ارور میده

من ??یکس کرک رو نریختم ولی اون کارایی که دوستان گ??تن رو انجام دادم ولی بازم همون ارور رو میده!

گ??تم که اول crack reloaded رو بریزید بعدش اگه نشد proper crack fix با حجم 8.5mb رو بریزید. در هنگام اجرأ بازی حتما run az admin رو بزنین

اگر اروری دارین عکس بزارین یا متن اررو بنویسید

ارسال شده در

اقا مشکل من از کرکه تو dvd بازی بود که کار نمی کرد.??یکس کرک رو که ریختم ارور steam داد,??ایلایه steam رو که ریختم دیگه وارد بازی شد,ولی یه سوال دارم.اول اینکه رزولوشن بازی باید رو چند باشه؟دوم اینکه من رزولوشن رو حتی تا اخرم بردم البته گرا??یک بهتر شد ولی اونجور که ??کر می کردم نبود حتی به نظرم به modern warfar2 هم نمیرسه از لحاظ گرا??یکی.به نظر شما کارت گرا??یک من کمه واسه بازی؟گرا??یک 1gb جی??ورس 8600 چیپست رو کامپیوترمه.به نظر شما گرا??یکم واسه این بازی ضعی??ه؟البته رم 2 هم دارم

ارسال شده در
اقا مشکل من از کرکه تو dvd بازی بود که کار نمی کرد.??یکس کرک رو که ریختم ارور steam داد,??ایلایه steam رو که ریختم دیگه وارد بازی شد,ولی یه سوال دارم.اول اینکه رزولوشن

بازی باید رو چند باشه؟دوم اینکه من رزولوشن رو حتی تا اخرم بردم البته گرا??یک بهتر شد ولی اونجور که ??کر می کردم نبود حتی به نظرم به modern warfar2 هم نمیرسه از لحاظ گرا??یکی.به نظر شما کارت گرا??یک من کمه واسه بازی؟گرا??یک 1gb جی??ورس 8600 چیپست رو کامپیوترمه.به نظر شما گرا??یکم واسه این بازی ضعی??ه؟البته رم 2 هم دارم

ازاون جایی* که موتور بازی همون موتورmw2 هستش پس از لحاظه گرا??یکی ??رق چندانی ندران باهم. در مورد رزولوشن هم باید نسبت به مونیتور تنظیم کنین هم چنین تغییر رزلشن در گرا??یک تاثیری نداره بلکه در رنگ بندی تاثیر داره

ارسال شده در
برنامه*رو دوباره دانلود کنین و از خط اینترنت و غیر ??عال بودن آنتی ویروس مطمئن شوید

هم اینترنت درست و هم هم انتی ویروس قعطمشکل چیه به نظرتون

مهمان مهمان
ارسال شده در

سلام دوستان

من بازی نسخه ی بلک ب/ا/ک/س_ رو دانلود کردم و کرک (Modern Warfare 3 RELOADED)را با حجم 16مگ دانلود کردم و در پوشه نصب شده بازی ریختم.

حالا بازی رو که اجرا میکنم اول این پیغام میاد

2166-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-call-duty-modern-warfare-3-01-jpg

بعد روی گزینه ی yes یا no کلیک میکنم این پیغام میاد و اصلا وارد بازی نمیشه

2167-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-call-duty-modern-warfare-3-02-jpg

لط??ا میشه راهنمایی کنید:unsure:

ارسال شده در (ویرایش شده)
چند دقیقه که میگذره مینویسه

error updating content description record

اشکال از خط اینترنت

سلام دوستان

من بازی نسخه ی بلک ب/ا/ک/س_ رو دانلود کردم و کرک (Modern Warfare 3 RELOADED)را با حجم 16مگ دانلود کردم و در پوشه نصب شده بازی ریختم.

2166-مشکلات-بازی-call-duty-modern-warfare-3-01-jpg

2167-مشکلات-بازی-call-duty-modern-warfare-3-02-jpg

direcx رو دوباره نصب کنین و درایور*ها رو هم آپدیت کنین

ویرایش شده توسط kian_2010
مهمان مهمان
ارسال شده در

رو دوباره نصب کنین و درایور*ها رو هم آپدیت کنین

از چه سایتی آپدیت کنم-شما لینک داری بدی؟

ارسال شده در
اینترنت پر سرعت و مشکلی هم توش نمیبینم جور دیگه نمیشه اپ کردش

تنها مشکل همین میتونه باشه.

از چه سایتی آپدیت کنم-شما لینک داری بدی؟

directxکه تویdvd گیم هستش. باید ببینین درایور*هاتون چیه و به سایتشون برین تا آپدیت شه.

مهمان مهمان
ارسال شده در

سلام دوستان

2166-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-call-duty-modern-warfare-3-01-jpg

2167-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-call-duty-modern-warfare-3-02-jpg

حتی کارت گرا??یک رو هم آپدیت کردم ولی بازم بازی اجرا نمیشه و پیغام های بالا رو میده

ارسال شده در

حتی کارت گرا??یک رو هم آپدیت کردم ولی بازم بازی اجرا نمیشه و پیغام های بالا رو میده

شما حتما ??یکس کرک رو هم بریز شاید مشکلت حل شد چون برای منم همین میاد گزینه no رو میزنم میره تو بازی

ارسال شده در

سلام .

دوست عزیز شما missing files رو بریزید با fix crack حتما درست می*شه.

یکی* از دوستان من هم این مشکلو داشت که من missing file با حجم 28mb پیدا کردم و روی سیستمش ریختم و بازی درست اجرا شد بدون هیچ عیب و نقصی*.

ارسال شده در

سلام دوستان

کسی میدونه چطور بازی رو میشه LAN یا انلاین بازی کرد؟؟؟

بجز دو برنامه GameRanger و Garena برنامه دیگه ای برای انلاین بازی کردن هست؟؟؟

ارسال شده در

سلام دوستان عزیز من تازه این بازی رو دانلود کردم اما در هنگام نصب این ارور را میده لط??ا کمکم کنید تا این مشکل را حل کنم

2170d1321603765t-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-call-duty-modern-warfare-3-1111-jpg

دوستان لط??ا کمک کنید نمیدونم باید چی کار کنم - میگه باید به اینترنت وصل بشی و بازی رو اپدیت کنی . بازی رو اپدیت کردم انا ازم یوزر و پسورد میخواد چیکار کنم این خطا رو نده ؟

ارسال شده در
باید کرک reloaded رو در محل بازی بریزی و بعد iw5sp.exe جدید رو اجرا کنی(missing files رو هم قبلش بریز)

در واقع reloaded همون missing filesهستش ولی* برای اجرأ صحیح بازی و اینکه هنگام لود کردن ارور نده باید fix crack proper رو هم بریزین

سلام دوستان

کسی میدونه چطور بازی رو میشه LAN یا انلاین بازی کرد؟؟؟

بجز دو برنامه GameRanger و Garena برنامه دیگه ای برای انلاین بازی کردن هست؟؟؟

هنوز برای لن بازی کردن چیزی نیومده

من بازیو تموم کردم ...این یارو makarov رو هم کشتم ولی تو منو اصلی بازی وقتی رو CAMPAIGN میرم نوشته 75%

علت چیه؟؟

اگر روی vetern برین و*intel ها رو جمع کنین می*شه ۹۰ درصد

سلام دوستان عزیز من تازه این بازی رو دانلود کردم اما در هنگام نصب این ارور را میده لط??ا کمکم کنید تا این مشکل را حل کنم

2170-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-call-duty-modern-warfare-3-1111-jpg

steam رو نصب کنین و crack reloadedرو بریزین

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...