j120 ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 هر دو کرک رو زدم اما درست نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mx2 ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 سلام بازی تو لودینگ مرحله دوم ارور میده چیکارش کنم:sweat:
kian_2010 ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 (ویرایش شده) rezaam sardarn : شما کرک reloaded رو بزن بعدش fix crack رو بزن درست می*شه.منم همین مشکلو داشتم اول. mx2 : اگه ارور directx encountred میده وقتی* می*خواد لود کنه space+enter رو بزن ول کن درست می*شه. به پسته ص??حه قبل مراجعه کن ببین ازاون مشکلا میده. ویرایش شده بهمن 15، 2011 توسط kian_2010
king11684 ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 سلام هنگام نصب بازی با این پیغام رو به رو میشم چی کار باید بکنم ؟ لط??اً راهنمایی کنید [ATTACH=CONFIG]2143[/ATTACH]
MoHamAD_jOon ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 سلام من این بازی خریدم که 5 دی وی دی بود و مثل بازی دیگه روی نصبی که تو سی دی بود کلید کردم وبازی نصب کردم (خیلی معمولی) بعد از تو دی وی دی 5 کرک ریختم ولی حالا هر چقدر روی یازی کلیک می کنم که اجرا بشه هیچ ات??اقی نمی ا??ته باید چی کار کنم باید از روشی که شما گ??تید بازی نصب کنم یا باید از یه کرک جدید است??اده کنم
prince ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 آقا یکی بی زحمت اسم ??ایلهای ایمیج دی وی دی 2 رو میده
griphin ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 عزیزان من این بازی رو با (hard dificullty (veternan) تموم کردم ولی اخرش نوشت 86% compilite بقیش چیه پس؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 به نظرتون این تاپیک به تاپیک بتل میرسه ؟ 127 ص??حه http://forums.p30day.com/f14/%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-battlefield-3-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-3025/index127.html
griphin ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 عزیز من هر دو رو تموم کردم بتیل ??یلد انگشت کوچیکه ی کال ا?? هم نمیشه این نظر من بود . . .
saeedavril ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 سلام خشته نباشید می خواستم تشکر کنم از این پست ...واقعا ممنون برای من که بدون هیچ مشکلی راحت بازی اجرا شد ولی با اینکه call of به bf3 نمیرسه از نظر گرا??یک...ولی واقعا دوست داشتنی تره....حر?? نداره
sardarn ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 من بای رو حذ?? کر دم و می خوام دوباره نصب کنم موقعی که به دی وی دی 2 می رسه این ارور رو می ده
pourrangv ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 بچه ها کسی نمیدونه چطوری میشه lan کرد؟ هیچ کدوم از این کرک ها جواب نمیده...
imperial ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 دوستان سلام من تا الان هرچی کرک واسه این بازی اومده رو نصب کردم اخریشم ریلودد بود. کرک خودش که وقتی اجرا میکردی هیچ ات??اقی نمی ا??تاد. باقی کرکا هم ارور میدن اخرین اروری که میده و مال کرک ریلودد هم هست اینه: modern warfare 2 couldn't write a file. the hard drive is probably full. جالبش اینه که همونطور که میبینید ارور داره میگه به modern warfar 2اشاره میکنه که واقعا برا من عجیبه. اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه لط??ا کمکم کنه. ممنون
j120 ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 من بازی رو نصب کردوم ولی میخوام اجرا کنم 1 ص??حه مشگی باز میشه یعد بسته میشه به نظر شما از گرا??یکه البته گرا??یکم بالاست
sepand ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 سلام دوستان.شاید سوالم تکراریه ولی من بازی رو تا اونجا که دوستمون اود آدم بدرو دار میزنه و میشینه بهمن کوچیک دود میکنه بازی کردم . ??کر کنم آخر بازی بود ولی میزنه 50%بازی کامل شده.قضیه چیه؟تشکر ??راوان
Behnam_Salari ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 دوستان سلام من تا الان هرچی کرک واسه این بازی اومده رو نصب کردم اخریشم ریلودد بود. کرک خودش که وقتی اجرا میکردی هیچ ات??اقی نمی ا??تاد. باقی کرکا هم ارور میدن اخرین اروری که میده و مال کرک ریلودد هم هست اینه: modern warfare 2 couldn't write a file. the hard drive is probably full. جالبش اینه که همونطور که میبینید ارور داره میگه به modern warfar 2اشاره میکنه که واقعا برا من عجیبه. اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه لط??ا کمکم کنه. ممنون سلام،شما باید روی بازی کلیک راست کنید بعد از قسمت Run as administrator بازی رو اجرا کنید.
HoneYme ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 اینم سیو بازی برای دوستانی که خواسته بودن: :sig: http://up.sharji.us/uploads/Sharji-players2.rar
rezaam ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 مشکل آقا این ارور را بعداز اینکه کرک ریلودد و بعدش ??یکس کرک را نصب کردم ایجاد شده کسی میدونه چکار باید بکنم بابا تو ک?? بازیموندم
griphin ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 سلام دوستان.شاید سوالم تکراریه ولی من بازی رو تا اونجا که دوستمون اود آدم بدرو دار میزنه و میشینه بهمن کوچیک دود میکنه بازی کردم . ??کر کنم آخر بازی بود ولی میزنه 50%بازی کامل شده.قضیه چیه؟تشکر ??راوان خوب اولا شما بازیو تو حالت نرمال تموم کردی واس همین من خودم تو حالت خیلی سخت (vertenan) تموم کردم ولی اخرش شد 86% اون 15 درصد و مراحل اضا??ی داره ??ک کنم که بازی کردنش اختیاریه البته من این طور متوجه شدم اگه که نه یکی که میدونه به مام بگه .. .:thumbup:
Behnam_Salari ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 آقا این ارور را بعداز اینکه کرک ریلودد و بعدش ??یکس کرک را نصب کردم ایجاد شده کسی میدونه چکار باید بکنم بابا تو ک?? بازیموندم شما باید روی بازی کلیک راست کنید بعد از قسمت Run as administrator بازی رو اجرا کنید.
shafiee ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 سلام به همه دوستان ! من مشکلی در نصب و حتی بازی نداشتم ! ولی مشکلم در مرحله ای است که در رستوران یک برج هستند و دنبال ماکارو میکنند ، وقتی می رسته نردیک راه پله و تا میرم دنبال هلیکوپتر توی صحبتی که داره میکنه مثل اینکه داره میگه تبر یا چاقو رو پرتاب کن یا یه همچین چیزی ! من اینجا گیر کردم ! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم
kian_2010 ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 دوستان سلام من تا الان هرچی کرک واسه این بازی اومده رو نصب کردم اخریشم ریلودد بود. کرک خودش که وقتی اجرا میکردی هیچ ات??اقی نمی ا??تاد. باقی کرکا هم ارور میدن اخرین اروری که میده و مال کرک ریلودد هم هست اینه: modern warfare 2 couldn't write a file. the hard drive is probably full. جالبش اینه که همونطور که میبینید ارور داره میگه به modern warfar 2اشاره میکنه که واقعا برا من عجیبه. اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه لط??ا کمکم کنه. ممنون همونطور که دوستمون گ??تن باید راست کلیک کنی* و run as admin رو بزنی*. درضمن یادتون نر که missin files رو هم بریزید. ولی* گیم خیلی* کوتاه من ۵نیم ساعت تمومش کردم انتظار داشتم لاقل این طولانیتر باشه و مثل BF کوتاه نباشه. BF که دیگه خیلی* کوتاه بود.
kian_2010 ارسال شده در بهمن 15، 2011 ارسال شده در بهمن 15، 2011 سلام به همه دوستان ! من مشکلی در نصب و حتی بازی نداشتم ! ولی مشکلم در مرحله ای است که در رستوران یک برج هستند و دنبال ماکارو میکنند ، وقتی می رسته نردیک راه پله و تا میرم دنبال هلیکوپتر توی صحبتی که داره میکنه مثل اینکه داره میگه تبر یا چاقو رو پرتاب کن یا یه همچین چیزی ! من اینجا گیر کردم ! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم شما دنبال makarov برو وقتی* رسیدی بهhelicopter که در حال پرواز بپر تا بگیرتش بعدش خلبان میاد با پا بزنتت که اونجا میگه E رو بزن.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری