rezaeipes ارسال شده در بهمن 11، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 11، 2011 سلام دوستان.... براي من ارورMISSING FILES. ... missing hamburg.ff رو ميده بايد چيكار كنم.... شما هم بازی رو از دوباره نصب کن و کرک معتبر رو از پست اول دان کن بریز انشالله که حل میشه
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 شما هم بازی رو از دوباره نصب کن و کرک معتبر رو از پست اول دان کن بریز انشالله که حل میشه دوست عزیز من همین کرک رو دان کردم بازی اومد بالا ولی با کیبورد مثل اینکه مشکل داره چون اصلا حرکت نمیکنه و ??قط با موس شلیک میکنه!!میشه بگی مشکل از کجاس؟
majidblue ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 اوكي ممنون ببينيم چي مشه؟ ??قط سيو ها پاك ميشه؟! الان من تا اونجايي كه داره از زن و دختر تو لندن ??يلم برداري ميكنه بعد ماشين ميتركه ر??تم بعد اين ارور رو داد.....
rezaeipes ارسال شده در بهمن 11، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 11، 2011 دوست عزیز من همین کرک رو دان کردم بازی اومد بالا ولی با کیبورد مثل اینکه مشکل داره چون اصلا حرکت نمیکنه و ??قط با موس شلیک میکنه!!میشه بگی مشکل از کجاس؟ نمیدونم مشکل شما رو تا حالا جایی ندیدم اگه شد یه کیبورد دیگه تست کن شاید مشکلت حل بشه
rezaeipes ارسال شده در بهمن 11، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 11، 2011 اوكي ممنون ببينيم چي مشه؟ ??قط سيو ها پاك ميشه؟! الان من تا اونجايي كه داره از زن و دختر تو لندن ??يلم برداري ميكنه بعد ماشين ميتركه ر??تم بعد اين ارور رو داد..... منظر اینه که همونجایی که بازی میپره بیرون از یه جا دیگه برو شاید در نیومد
q_dexa ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 سلام منم این مشکل دارم اولین نسخه ای که امد دانلود کردم miss ??ایل هم ریختم و کرک reloaded هم امتحان ردم کل تاپیک خواندم ولی کسی جواب واضحی درباره این مشکل نداده ! ??قط میگن دوباره نصب کن من 15 گیگ دانلود کردم وقتی با برنامه unpack میکنم میشه 7 گیگ !! برنامه هم از پست اول دانلود کردم [ATTACH=CONFIG]2115[/ATTACH]
majidblue ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 الان دوباره دارم نصب ميكنم اين ارور رو داد البته دقه اولم نصب كردم اين ارور رو داد ايگنور كردم. [ATTACH=CONFIG]2116[/ATTACH]
rezaeipes ارسال شده در بهمن 11، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 11، 2011 سلام منم این مشکل دارم اولین نسخه ای که امد دانلود کردم miss ??ایل هم ریختم و کرک reloaded هم امتحان ردم کل تاپیک خواندم ولی کسی جواب واضحی درباره این مشکل نداده ! ??قط میگن دوباره نصب کن من 15 گیگ دانلود کردم وقتی با برنامه unpack میکنم میشه 7 گیگ !! برنامه هم از پست اول دانلود کردم شما درست انپک نمیکنید مطمین باشید طبق اموزشها برید همه چی حله
rezaeipes ارسال شده در بهمن 11، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 11، 2011 الان دوباره دارم نصب ميكنم اين ارور رو داد البته دقه اولم نصب كردم اين ارور رو داد ايگنور كردم. شما همین بازیتون ناقصه یا باید دوباره دان کنید یا از اونجایی که خریدید برید پس بدید
linux-s2 ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 man hame marahel ro anjam dadam ama bazi ro ke ejra mi konam safhe syah mi she va az bazi miad biroon che kar konam???? mer30
HoneYme ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 نکته مهم برای نصب کرک Reloaded حتما بازی رو از دوباره نصب کنید و اینکه حتما انتی ویروس ??عال باشه چون کرک ویروسی نباشه و تمام دوست عزیز نیازی نیست. خودم اول با کرک های دیگه تست کردم. وقتی دیدم با آنتی ویروس مشکل دارن. آخر سر کرک reloaded رو روی همون نصب قبلی ریختم مشکلی نداشت و اجرا شد. ولی واقعا کی??یت گرا??یکی battlefield-3 کجا COD3 کجا. نمیدونم مشکل از کرک هست یا نسخه های بازی که بیرون عرضه شده. ایشالله که مشکل گرا??یک هم درست بشه
xbox ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 کسی این مشکل می دونه چیه؟ error reliable command buffer overflow منم این مشکل رو داشتم تو مرحله هامبورگ المان این روش رو بزنید حل میشه این مشکل برای تمامی نسخه های بازی وجود داره توی این مرحله ( یعنی وقتی به این قسمت رسیدید ) باید به جای اینکه از توی خیابون برید از توی یه پنجره که سمت راست شما پشت یه سنگر هست برید تا این قسمت رو رد کنید و با این پیغام مواجه نشید .
yadolla ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 اقا تورو خدا اگه می شه جواب پست203 ص??حه 21 رو هم بدید ممنون میشم ??قط بگید این ارور ماله چی میتونه باشه.
xbox ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 بچه ها الان خودم به یه مشکل بر خوردم مرحله ای هست که با کاپیتان پرایس هستی بعدش طو??ان میشه و… اخر اون مرحله که تموم میشه محله بعدش میره پاریس.توی لود کردن مرحله پاریس هر بار یک ارور میده.دوستان چیکار کنم؟
xbox ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 مرحله ای هست که با کاپیتان پرایس هستی بعدش طو??ان میشه و… اخر اون مرحله که تموم میشه محله بعدش میره پاریس.توی لود کردن مرحله پاریس هر بار یک ارور میده.دوستان چیکار کنم؟
mamal_empty ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 یکی کمک کنه منم مشکل همین ر??یقمونو دارم تو لود مرحله پاریس گیر میکنه:sad::sad::=Z::=Z:
hamdan ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 سلام اقا من بازی رو دانلود کردم ??ایل استیم بود با برنامه ??ونیکس همون کاری رو که گ??ته بودین تو ??یلم اموزشی انجام دادم و حالا چیکار کنم چطوری ادامه نصب بازی بدم ستاپ نیست چیکار کنم ......این کرک ها ، مسیسنگ ??ایل ها?? و آپدیت را برام توضیع بدید ممنون میشم :o_o:
Behnam_Salari ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 اقا تورو خدا اگه می شه جواب پست203 ص??حه 21 رو هم بدید ممنون میشم ??قط بگید این ارور ماله چی میتونه باشه. برای منم همین ارور رو داد ولی بعد از دوباره بازی رو اجرا کردم مشکل حل شد،شاید مشکل از کرکتونه نمی خوام تبلیغ کنم ولی من توی وبلاگم چندتا کرک از این بازی گذاشتم که همشونو خودم تست کردم و سالمن دانلود کنید ببینین بدردتون می خورن یا نه. هر چي كه بخواي...
Behnam_Salari ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 سلام،بچه ها یک راه برای بهبود بخشیدن به گرا??یک MW3 پیدا کردم خودم دانلودش کردم برام معجزه کرد گرچه من بازی رو تمام کردم از لینک زیر دانلودش کنید،توی پوشه players2 بریزیدش برای صحولت کار بهتر از کرک RELOADED است??اده کنید. config.cfg - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Mostafa107 ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 سلام یه کرک به این نام گذاشته بودین: Crack.Proper.rar - 8.4 MB اینکه ویروسی بود!! کرک سالم ندارین؟؟ اگه میشه سریع پاسخ بدین. ممنون
majidblue ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 دوستان كسي ??ايل hamburg.ff رو داره (تو پوشه zone) هست.
Behnam_Salari ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 سلام یه کرک به این نام گذاشته بودین: Crack.Proper.rar - 8.4 MB اینکه ویروسی بود!! کرک سالم ندارین؟؟ اگه میشه سریع پاسخ بدین. ممنون به ص??حه قبل پست یکی مونده به آخری توجه کنید به اون آدرس برو تمام کرک ها که آپلود کردم سالم هستن.
xbox ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 سلام یه سوال دیگه هم داشتم save های بازی کجا میرن تا من از یکی از دوست هام این هارو بگیرم؟ ممنون میشم مسیر دقیق رو لط?? کنید.مرسی نسخه 14 گیگ هست
Behnam_Salari ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 سلام یه سوال دیگه هم داشتم save های بازی کجا میرن تا من از یکی از دوست هام این هارو بگیرم؟ ممنون میشم مسیر دقیق رو لط?? کنید.مرسی نسخه 14 گیگ هست سلام،توی پوشه Save در پوشه players2.
mamal_empty ارسال شده در بهمن 11، 2011 ارسال شده در بهمن 11، 2011 هیچکس نبود جواب پست 257 ما رو بده به خدا تو ک?? موندم :sad:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری