رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 1k
  • Created
  • آخرین پاسخ
ارسال شده در
منم همین مشکل رو دارم کسی نیست

سلام،اگر تمام کرک ها رو امتحان کردید ولی باز بازی اجرا نشد ??قط یک راه است،اول نرم ا??زار Steam رو نصب کنید بعدش از طریق نرم ا??زار Steam به اجرای بازی بپردازید.

ارسال شده در
سلام،اگر تمام کرک ها رو امتحان کردید ولی باز بازی اجرا نشد ??قط یک راه است،اول نرم ا??زار Steam رو نصب کنید بعدش از طریق نرم ا??زار Steam به اجرای بازی بپردازید.

این کارم کردم

اصلا نرم ا??زارو تشخیص نمیده بازی

ارسال شده در

با سلام و خسته نباشید

در ??سمت دوم unpack disk2 روی همان آدرس قبلی باید unpack بشه یا یک آدرس جدید باید بدیم؟ با تشکر

ارسال شده در (ویرایش شده)
این کارم کردم

اصلا نرم ا??زارو تشخیص نمیده بازی

اول باید نرم ا??زار رو اجرا کنی بعد روی تب library کلیک کنی بعدش روی قسمت add a game... کلیک کن بعد باید روی یک گزینه بزنی که اسمش یادم نیست ولی زمانی روی گزینه زدی صح??ه دکستاپ برات باز می شه بعد وارد پوشه بازی شو و روی ??ایل اجرایی بازی کلیک.

آموزش تصویری

[ATTACH=CONFIG]2094[/ATTACH]

ویرایش شده توسط Behnam_Salari
ارسال شده در

سلام دوستان من بازی را اجرا کردم درست کار میکنه و میتونم بازی کنم والی تمام نوشته ها هم توی منوی بازی هم حین بازی به صورت کاراکترهای عجیب قریب هستش لط??آ کمک کنین در ضمن کارت گرا??یک من ati radeon x2300 هست مرسی

ارسال شده در
چرا گرا??یکش انقدر پایینه؟اون 4 شو هم درست کردم.گرا??یکش خیلی داغونه!

عدد 4 رو به 5 تغییر بدید اگه درست شد خبرشو بدید

ارسال شده در
دوستان تو رو خدا كمك كنيد يه ه??ته واسه دانلود وقت گذاشتم بازيم اجرا نميشه ! http://up.iranblog.com/images/b9rp7oek3xyd4mrw6vop.jpg من نسخه ي ريتيل رو از سايت گر??تم و كرك ريلودد رو هم ريختم ولي اين ارور رو ميده :

تا اونجایی که من تحقیق کردم باید بازی رو دوباره نصب کنی

ارسال شده در
خب خدا رو شکر بالاخره مو??ق شدم . بازی اجرا شد بک مرحله هم ر??تم .از همگی ممنونم

داداش جون هر کسی رو که دوست داری به من هم بگو چطور اجرا کردی بازیرو خواهشا

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...