reza7001 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 من بازی رو نصب کردم کرک نهایی رو هم ریختم ولی هرچی رو ایکون بازی کلیک میکنم انگار نه انگار.کسی میدونه مشکل کجاست؟
rezaeipes ارسال شده در بهمن 8، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 8، 2011 دانلود کرک بازی نسخه Call of Duty: Modern Warfare 3-PROPER Crack.Proper.rar - 8.4 MB دوستان این کرک رو هم تست کنن ببینید جواب میده یا نه 1
Eleanor ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام rezaeipes جان من نسخه Retail DVD رو دانلود کردم و بعد با برنامه phoenix اون را Unpack کردم بعد از اون محتویات Missing File رو در پوشه ی بازی کپی کردم ، محتویات پوشه Player 2 را هم در پوشه Main ریختم ، بعد از اون چون ویندوزم 64بیتی بود ??ایل New EXE که تو پست 2# هست رو تو پوشه بازی کپی کنم ولی موقع اجرا کردن ??ایل iw5sp.exe این ارور رو میده: Steam Must be running to play this game راستی اون دوتا ??ایل iw_23.iwd و localized_english_iw04.iwd رو که تو پست 3# گذاشته بودی رو پیدا نکردم شرمنده خستت کردم ولی اگه بتونی کمکم کنی ممنون می شم
reza7001 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 دانلود کرک بازی نسخه Call of Duty: Modern Warfare 3-PROPER Crack.Proper.rar - 8.4 MB دوستان این کرک رو هم تست کنن ببینید جواب میده یا نه ممنون داداش کمک بزرگی کردی.بازی اومد ??دات شم
sx57 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 دانلود کرک بازی نسخه Call of Duty: Modern Warfare 3-PROPER Crack.Proper.rar - 8.4 MB دوستان این کرک رو هم تست کنن ببینید جواب میده یا نه با سلام.خیلی ممنون دوست عزیز.من با این کرک تونستم بازی رو اجرا کنم.:gigglesmile:
rezaeipes ارسال شده در بهمن 8، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام rezaeipes جان من نسخه Retail DVD رو دانلود کردم و بعد با برنامه phoenix اون را Unpack کردم بعد از اون محتویات Missing File رو در پوشه ی بازی کپی کردم ، محتویات پوشه Player 2 را هم در پوشه Main ریختم ، بعد از اون چون ویندوزم 64بیتی بود ??ایل New EXE که تو پست 2# هست رو تو پوشه بازی کپی کنم ولی موقع اجرا کردن ??ایل iw5sp.exe این ارور رو میده: Steam Must be running to play this game راستی اون دوتا ??ایل iw_23.iwd و localized_english_iw04.iwd رو که تو پست 3# گذاشته بودی رو پیدا نکردم شرمنده خستت کردم ولی اگه بتونی کمکم کنی ممنون می شم والا من بازی رو دان نکردم از اونایی که بازی رو اجرا کردن بپرس اون پست 3 رو هم از سایتای خارجی گذاشتم که گ??تم شاید کمکی برای دوستانی که بازی رو دان کردن باشه
Eleanor ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 reza جان خیلی گلی این کرک آخری جواب داد Thanksss
hamid-volcano ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ممنون داداش کمک بزرگی کردی.بازی اومد ??دات شم دانلود کرک بازی نسخه Call of Duty: Modern Warfare 3-PROPER Crack.Proper.rar - 8.4 MB دوستان این کرک رو هم تست کنن ببینید جواب میده یا نه آقا دمت جییییییز ! من خودم حاضرم باهات ازدواج کنم !!!!
rezaeipes ارسال شده در بهمن 8، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 8، 2011 (ویرایش شده) آقا دمت جییییییز ! من خودم حاضرم باهات ازدواج کنم !!!! من خودم هنوز تو ک?? بازیم چون بازی رو ندارم خوشحالم که باعث خوشحالی بقیه شدم ...در مورد ازدواج هم باید ??کرامو بکنم:halfwitted: ویرایش شده بهمن 8، 2011 توسط rezaeipes
reza7001 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 گرا??یک بازی یه جوریه.همه چی رو هم بالا بردم ولی کدره
sirvan ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 آقا دومتون گرم عالیه// دوستان دقت کنن اول ??ایل های میسینگو کپی کنن بعد کرک رو ، جواب میده// من الان دو سه مرحلشو رد کردم 1000 برابر بتل??یلد بهتره
giootin ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام منم نصب کردم این ارور رو میده؟ Error during initialization: Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty®: Modern Warfare® 3 is run from the correct folder. اون دوستانی که نصب کردن لط?? می کنن یه راهنما بزارن ؟:sa0d: منم همین مشکل رو داشتم .آقای عزیز دوباره با ??ونیکس ***ترکت کن بعد هیچ گونه آپدیتی نریز ??قط کرک رو بریز بازی اجرا میشه همین
reza7001 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 بازی برام خیلی خوب بود ولی الان 10 ثانیه یه بار گیر میکنه چرا؟
saeed3250 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام من ??قط با خطای steam must be runing to playing this game ضمنا نسخه من retail است آیا کرکی براش اومده به غیر از proper
majidkarimi ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام دوستان توویندوز xp هم جواب میده ؟
saeed3250 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 اینم ??ایلی که تنظمیات و رزولوشن بازی رو درست میکنه حی?? نسخه من retail هه و هنوز کرک نداره لینک: Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe
mehdi54321 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 اقا این لینکش خرابه اگه ممکنه درستش کنید ممنون
rezaeipes ارسال شده در بهمن 8، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 8، 2011 اینم دو تا ??ایل برای اونایی این دو ??ایل رو ندارن یا مشکل دارن iw5mp.exe iw5sp.exe newexe.rar - 4.0 MB ============================== How To Fix The Resolution Problem
rezaeipes ارسال شده در بهمن 8، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 8، 2011 اینم اموزش نصب به صورت کامل به صورت تصویری (عکس)
reza7001 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 همه کرک ها ایراد دارن.یه کرک درست هنوز نیومده:sweat:
sirvan ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 گرا??یک بازی ا??تضاحه مال کرکه؟ برو تو آپشن و ویدئو رو بزن بعد نسبت به سیستمت رزلویشین رو بالا ببر من با گرا??یک بالا دارم بازی میکنم option/video
mafia19 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 نه عزیزم مشکل ازاین نیست من گزاشتم رو آخرین رزولیشی اما بازم عینه بازی PS2 هست شاید مشکلش Retial بودنشه
freddieboy ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 با اینکه کلی وقت گذاشتم واسه نصبش....اما واقعا میارزه....خیلی خوبه
scOrp ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 (ویرایش شده) ___________________________ مشکل حل شد____________________________ 1- اول بازی را Unpack کنید (آموزش Unpack کردن : How_to_Install_steam_games_p30day.mp4 - 31.7 MB) (این هم نرم ا??زار Phoenix برای Unpack کردن) 2- سپس .rar"]Missing Files را در پوشه ای که توسط نرم ا??زار Phoenix از بازی ایجاد شده (نه پوشه استیم بازی) کپی کنید پسورد ??ایل زیپ : http://www.p30day.com 3- حالا کرک (Crack.Proper.rar - 8.4 MB) را دانلود کرده و در پوشه ای که بازی Unpack شده ( نه پوشه استیم بازی) کپی کنید . 4- بازی را (iw5sp.exe) را اجرا کنید ! با تشکر از rezaeipes عزیز بابت آموزش های تکمیلی (این آموزش چکیده آموزش های rezaeipes عزیز است) امیدوارم آموزش م??ید واقع بشه ! ویرایش شده بهمن 9، 2011 توسط scOrp
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری