رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

:hd:این خطا مربوط به نقص در سیستم میباشد !

پیشنهاد میشود در مرحله اول با است??اده از نرم ا??زار زیر سیستم و به خصوص رجیستری را تمیز کنید :

قدرتمندترین نرم ا??زار بهینه سازی TuneUp Utilities 2012 12.0.2012 Final

و در مرحله دوم با است??اده از یک آنتی ویروس و به خصوص ویروس یاب زیر سیستم را از هر نوع ویروسی پاک کنید :

SUPERAntiSpywarePro.rar

:hd:در صورت ادامه مشکل به لینک زیر مراجعه و مراحل ذکر شده را به ترتیب انجام دهید تا این مشکل به صورت کامل برطر?? شود (:

Steps To Resolve “isdone.dll” Errors

ویرایش شده توسط MOJTABA900
  • 3 weeks later...
ارسال شده در

بازی gta

سلام من بازی رادانلودکردم متاس??انه دراخرنصب ارورمیده ویکباره بوزرچندتاسایت راباز میکنه خواهشاراهنمایی کنید

ارسال شده در

بازی تست شده و سالم میباشد ... با این حال بهتر است خطای داده شده را به صورت تصویری یا نوشتاری شرح دهید تا پاسخی مناسب ارائه شود [:

• 3 weeks later...
ارسال شده در

خسته نباسید

ببخشید پک ماشین های 2011 که تو یه تاپیک دیگه گذاشتین با حجم 85 مگ رو gta iv نسخه blackbox چجوری باید اجرا شه

لط??ا توضیح بدین

ممنون:tongue:

ارسال شده در

پک ماشینهای زیر روی این نسخه قابل نصب نیست :

http://forums.p30day.com/f14/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-gta-iv-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%BE%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D8%B4%D9%8A%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%8A-2011-a-2885/

در مورد پک 85MB هم اطلاعی در دست نیست و بهتر است در همان تاپیک بیان کنید (:

ارسال شده در

سلام آقا میخواستم ببینم تو این ورژن چجوری باید بازی های The Ballad of Gay Tony و The Lost and Damned رو اجرا کرد؟؟؟؟

اصلبا این دو تا نسخه ??رعی هم تو این ورژن هست یا ??قط gta iv و EFLC توشه؟؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین:429778le1utwnx4p:

• 3 weeks later...
مهمان مهمان
ارسال شده در

سلام

رمز پارت ها برای extract chiye

مهمان مهمان
ارسال شده در
بازی تست شده و سالم میباشد ... با این حال بهتر است خطای داده شده را به صورت تصویری یا نوشتاری شرح دهید تا پاسخی مناسب ارائه شود [:

سلام خوب هستید

من اگه بخواهم ??قط

[h=2]بازی gta iv e.f.l.c رو دانلود کنم کدام ??ایل ها رو باید دانلود کنم؟ gta iv رو تمام کرده ام و این نسخه جدید تر رو می خواهم[/h]

• 3 weeks later...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...