مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 نه دوست عزیز دایرت ایکس نصب شد ولی درایور با این برنامه آبدیت نمیشه چون رجیستر نمیشه ببین گرا??یکت چیه ؟
Soroosh.A.R ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 مشکل ??ریز شدن بازی و بعد stop working حل نشده !؟
saeidkhan ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 کسانی که این مشکل رو دارند باید کارت گرا??یکشون اپدیت کنن 100درصد حل میشه. درایو انویدیا یکی از اینها با توجه به ویندوز خود دانلود کنید. سپس نصب کنید و بازی رو اجرا کنید دانلود ForceWare 285.62 WHQL - Vista/7 - 32bit: .rar"]لینک مستقیم پی سی دی دانلود ForceWare 285.62 WHQL - Vista/7 - 64bit: .rar"]لینک مستقیم پی سی دی داداش این همون اپدیت کارت گرا??یک هست یا یه چیز دیگه؟
majid_gunners ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 ما این خودمون رو میکشیم یکی جواب ما رو هم نمیدهمشکل لگ داشتن بازی رو یکی راهنمایی کنه لط??ا اون پست ثابت رو امتحان کردم اما جواب نداد لط??ا راهنمایی کنید
s3kteh ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 آقا من هم کارت گرا??یک رو آپدیت کردم هم دایرکت ایکس رممم قبلا 2 بود ر??تم 2 تا رم 2 گیگ خریدم امروز که بتونم بازی کنم ولی بازم تصویر واسه من پرش داره کارت گرا??یکمم 9800GT هست میشه بگین که چیکار کنم؟؟ من حتی کی??یت تصویر رو روی Low گذاشتم ولی بازم نشد.
skidrow ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 کسانی که این مشکل رو دارند باید کارت گرا??یکشون اپدیت کنن 100درصد حل میشه. درایو انویدیا یکی از اینها با توجه به ویندوز خود دانلود کنید. سپس نصب کنید و بازی رو اجرا کنید دانلود ForceWare 285.62 WHQL - Vista/7 - 32bit: .rar"]لینک مستقیم پی سی دی دانلود ForceWare 285.62 WHQL - Vista/7 - 64bit: .rar"]لینک مستقیم پی سی دی داداش این همون اپدیت کارت گرا??یک هست یا یه چیز دیگه؟ اپدیت گرا??یکه مشکل ??ریز شدن بازی و بعد stop working حل نشده !؟ شما بازی رو دوباره استراکت کن و از کرک معتبر است??اده کن و همچنین دایر*** ایکس 11 نصب کن ما این خودمون رو میکشیم یکی جواب ما رو هم نمیدهمشکل لگ داشتن بازی رو یکی راهنمایی کنه لط??ا اون پست ثابت رو امتحان کردم اما جواب نداد لط??ا راهنمایی کنید گرا??یگ بازی رو بزار وری low و همچنین روزلوشون رو تا اخر بیار پایین
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 همیشه قبل از دانلود بازیهای معرو?? و گرا??یک بالا ابتدا حتمآ کارت گرا??یک سیستم خود را بروز کنید که تأثیر بسیار زیادی در اجرای بهتر بازی دارد ! 1. آپدیت کارت گرا??یک که میتوانید از نرم ا??زار زیر و دیگر نرم ا??زارهای موجود است??اده کنید : حجم : 10MB Driver Genius Professional 10.0.0.76.rar 2. آپدیت DirectX dxwebsetup.rar - 248 KB سلام آقا من این بازی را نصب کردم هر 2 تا آپدیت هم را نصب کردم اما بازم این پیام را میده بعدش وارد بازی میشه اما بعد از چند دقیقه از بازی بیرون میاد یا ق??ل می کنه ویندوز من هم 7 64 bit هستش رم 8 هست گرا??یکم هم GeForce 9800 GTX+ 512MB (PLUS) هستش خواهشا تو رو خدا بگید چی کار کنم ظهر تا حالا به خاطر این بازی 500 مگابایت دایرکست و آپدیت گر??تم:369176i664wis02c:
ss989 ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 مرحله ی برج میلاد وجود نداشت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
majid_gunners ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 گرا??یک رزولشن تو بازی رو بیارم پایین از قسمت option اونجا رو میگید؟؟؟؟
s3kteh ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 آقا من هم کارت گرا??یک رو آپدیت کردم هم دایرکت ایکس رممم قبلا 2 بود ر??تم 2 تا رم 2 گیگ خریدم امروز که بتونم بازی کنم ولی بازم تصویر واسه من پرش داره کارت گرا??یکمم 9800GT هست میشه بگین که چیکار کنم؟؟ من حتی کی??یت تصویر رو روی Low گذاشتم ولی بازم نشد. آقا من چیکار کنم؟؟ حتی سی پی یو رو تک هسته ای کردم بازم نشد
skidrow ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 گرا??یک رزولشن تو بازی رو بیارم پایین از قسمت option اونجا رو میگید؟؟؟؟ اره از قسمت اپشن / ویدئو
shassanhb ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 با سلام من در موقع نصب بااین پیغام روبو میشم لط??ا راهنمایی کنید http://www.pic.iran-forum.ir/images/0ln4i2j6ckq91pbnvfpi.jpg [/quote کسی نبود راهنمایی کنه ؟]
majid_gunners ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 من همه چیزا رو لو کردم اما باز هم تصویر بازی لگ داره هم صدا اینم شد بازی آخه بلد نیستن بازی بسازن اما رو انداختن تو دردسر
skidrow ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 با سلام من در موقع نصب بااین پیغام روبو میشم لط??ا راهنمایی کنید http://www.pic.iran-forum.ir/images/0ln4i2j6ckq91pbnvfpi.jpg [/quote کسی نبود راهنمایی کنه ؟] نصب نمیخواد . ??قط پس از استراکت کردن کرک معتبر رو بریزید و بازی رو اجرا کنید
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 (ویرایش شده) سلام آقا من این بازی را نصب کردم هر 2 تا آپدیت هم را نصب کردم اما بازم این پیام را میده بعدش وارد بازی میشه اما بعد از چند دقیقه از بازی بیرون میاد یا ق??ل می کنه ویندوز من هم 7 64 bit هستش رم 8 هست گرا??یکم هم GeForce 9800 GTX+ 512MB (PLUS) هستش خواهشا تو رو خدا بگید چی کار کنم ظهر تا حالا به خاطر این بازی 500 مگابایت دایرکست و آپدیت گر??تم:369176i664wis02c: کسی نیست من را یاری کند راستی این هم عکس اخطار ویرایش شده بهمن 9، 2011 توسط ØØ³Ù…
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 :sweat::sa0d: کممممممممممممممممممممممممممک ! تو مرحله night shift اون قسمتی که با ر??یقت رو پشت بوم دراز شدی با ت??نگ دوربین دار... وقتی شلوغ میشه و میریزن سرشون و با دوربین دار باید همشونو بکشی... یه ماشین از سمت راست میاد که تیربار روشه...علامت قرمزه روش میاد که نوشته attack اما نه راننده داره نه کسی دور ماشین هست... باید چجوری زدش؟:sweat: هرجا میرم هرکاری میکنم کسی روش معلوم نمیشه و مینویسه mission faild:sa0d: یکی کمک کنه لط??ا
skidrow ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 کسی نیست من را یاری کند راستی این هم عکس اخطار باید گرا??یکتو اپدیت کنید. در پست های قبلی گذاشتم برید دانلود کنید
skidrow ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 :sweat::sa0d: کممممممممممممممممممممممممممک ! تو مرحله night shift اون قسمتی که با ر??یقت رو پشت بوم دراز شدی با ت??نگ دوربین دار... وقتی شلوغ میشه و میریزن سرشون و با دوربین دار باید همشونو بکشی... یه ماشین از سمت راست میاد که تیربار روشه...علامت قرمزه روش میاد که نوشته attack اما نه راننده داره نه کسی دور ماشین هست... باید چجوری زدش؟:sweat: هرجا میرم هرکاری میکنم کسی روش معلوم نمیشه و مینویسه mission faild:sa0d: یکی کمک کنه لط??ا اینجا باید سرعت عمل داشته باشی. اون ماشینه تا اومد یکی پوشتش با تیربار وایستاده باید سریع بزنیش
ØØ³Ù… مهمان ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 باید گرا??یکتو اپدیت کنید. در پست های قبلی گذاشتم برید دانلود کنید دوست عزیز من که گ??تم هم گرا??یکم را آپدیت کردم هم DirectX را باز هم این پیام را میده وارد بازی هم میشه ولی همون اول بازی که تو هلکوپتر نشستند و دارن با هم صحبت می کنند ق??ل میکنه
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 9، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 9، 2011 کارت گرا??یک میبایست آپدیت شود که در ص??حات قبل , هم لینک مستقیم درایو GeForce و هم نرم ا??زار مخصوص آپدیت موجود میباشد !
mohamadrad ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 سلام دوستانی که از کنسول xbox360 است??اده میکنند میتونن این بازی زیبا رو از تاپیک زیر بصورت مستقیم دانلود کنند تاپیک
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 دوست عزیز من که گ??تم هم گرا??یکم را آپدیت کردم هم DirectX را باز هم این پیام را میده وارد بازی هم میشه ولی همون اول بازی که تو هلکوپتر نشستند و دارن با هم صحبت می کنند ق??ل میکنه مرحله اول که توی یه قطاره مرحله دومم توی یه ن??ربرن نه هلی کوپتر
trojan ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 آقا یکی نمیخواد جواب مارو بده. بابا گ??تم من اینو از یه سایت دیگه دانلود کردم که لینکشو میزارم تا ببینین. حالا توی نصب بازی کاملا موندم اولا که انگار کد ارجینال میخواد بابا خواهشن یه راهنمایی کنین اگه اونو نمیتونم نصب کنم بگین یکی دیگه دانلود کنم. ??قط زودتر TakLoad3.Tk ???? ???? - Battlefield 3 2011
dsa10 ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 بچها زبان مال من روسی هست توی هواپیما یعد e یک چیزی میخواد اون چیه من نمی??همم. باتشکر کمک کنید
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری