shassanhb ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 (ویرایش شده) با سلام من در موقع نصب بااین پیغام روبو میشم لط??ا راهنمایی کنید http://www.pic.iran-forum.ir/images/0ln4i2j6ckq91pbnvfpi.jpg ویرایش شده بهمن 9، 2011 توسط shassanhb
hoobstank ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 با سلام کارت گرا??یک من gt430 هست ویندوزم هم ویستا اما این میاد بالا (tm پوشه هم پاک کردم کارتم هم آپدیت کردم) [ATTACH=CONFIG]2085[/ATTACH]
siqma ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 ??ولدر Battlefield 3 TM را به Battlefield 3 تغییر نام دهید درست می شود
siqma ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 دانلود نرم ا??زار روز,موبایل,دانلود بازی,??یلم مستند,تر??ند کامپیوتر ??ک کنم ??ایلهات ناقص باشه. شما بازی رو دوباره استراکت کن ??ولدر Battlefield 3 TM را به Battlefield 3 تغییر نام دهید درست می شود
s3kteh ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام آقا من یه مشکلی دارم ور??ژن کم حجمو دانلود کردم وقتی که میخوام ***ترکت کنم با این پیغام روبرو میشم ! There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB در حالی که من این بازی رو توی هارد ***ترنال 1 ترابایتیم کپی کردم 500 گیگ ??ضا دارم و مشکل ??ایل های 4 گیگی که NTFS ساپورت نمیکنه رو چیکار کنم؟؟ حجم این ??ایل رو من دیدم 9 گیگ هست!
lucky_gh ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام ببین باید دکمه c رو بزنی رو کیبورد بعد اون چیزایی رو که باید منهدم کنی مشخص میشه بعد بترکونشون
shah ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام من تو مرحله پاريس اونجا كه با يه روسي ميره گير كردم روسه نماد درو باز كنه چه كنم
behnam_bwg ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام آقا من یه مشکلی دارم ور??ژن کم حجمو دانلود کردم وقتی که میخوام ***ترکت کنم با این پیغام روبرو میشم ! There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB در حالی که من این بازی رو توی هارد ***ترنال 1 ترابایتیم کپی کردم 500 گیگ ??ضا دارم و مشکل ??ایل های 4 گیگی که NTFS ساپورت نمیکنه رو چیکار کنم؟؟ حجم این ??ایل رو من دیدم 9 گیگ هست! 1.درایو c شما باید بالای 4 گیگ ??ضای خالی داشته باشد(به دلیل است??اده از ??ضای مجازی هارد دیسک, هنگام extract کردن از dvd رام به درایو دیگر ) 2.شما ??ابل های زیپ شده داخل دی وی دی را در اون درایوی که ??ضای کا??ی داره کپی کنید بعد هر جایی که خواستید extract کنید مشکلتون حل میشه.
behnam_bwg ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام من تو مرحله پاريس اونجا كه با يه روسي ميره گير كردم روسه نماد درو باز كنه چه كنم مگه مرحله پاریس هم داره میتونی دقیقا بگی کجایی,یا عکسی از اون مرحله داری نشون بدی.شاید بازی من ناقص بوده. برم پسش بدم.
saeidkhan ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 داداش من یه مشکلی دارم هر کاری میکنم بازی بالا نمیاد و ارور میده. این ارور رو میده [ATTACH=CONFIG]2086[/ATTACH]
majid_gunners ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام من الان مشکل گرا??یک رو حل کردم اما میرم تو بازی هم لگ داره هم صدا قاطی کرده چه باید کرد؟
rohamsport ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 (ویرایش شده) سلام منم همین مشکلو دارم میشه لط??ا رعایت کنید [ATTACH=CONFIG]2087[/ATTACH] ویرایش شده بهمن 8، 2011 توسط rohamsport
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام منم همین مشکلو دارم میشه لط??ا رعایت کنید کارت گرا??یک و دایرکسو آپدیت کردی ؟
majid_gunners ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 برا من تو بازی میره اما گیر داره لگ داره صدا هم هی تکرار میشه یکی راهنمایی کنه لط??ا
skidrow ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام من تو مرحله پاريس اونجا كه با يه روسي ميره گير كردم روسه نماد درو باز كنه چه كنم شما یه 5 دقیقه هونجا وایسا بعدش 2ن??ر از دوستات میان بالا در رو باز میکنن داداش من یه مشکلی دارم هر کاری میکنم بازی بالا نمیاد و ارور میده. این ارور رو میده کسانی که این مشکل رو دارند باید کارت گرا??یکشون اپدیت کنن 100درصد حل میشه. درایو انویدیا یکی از اینها با توجه به ویندوز خود دانلود کنید. سپس نصب کنید و بازی رو اجرا کنید دانلود ForceWare 285.62 WHQL - Vista/7 - 32bit: .rar"]لینک مستقیم پی سی دی دانلود ForceWare 285.62 WHQL - Vista/7 - 64bit: .rar"]لینک مستقیم پی سی دی سلام من الان مشکل گرا??یک رو حل کردم اما میرم تو بازی هم لگ داره هم صدا قاطی کرده چه باید کرد؟ پست اول گذاشته شده
nima_js ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 بازی رو تموم کردم گرا??یک بازی عالی بود کی??یت صدا خوب بود داستان آشغال به تمام معنا بود (یه متر بگیری ، میلیمتر به میلیمترش به هم هیچ ربطی نداشت) "" کل عملیات تروریستی توی دنیا رو ایرانی ها انجام دادن !!!!:gigglesmile:"" یه چیز دیگه که ترکیدم ، توی گاو صندوق بانک شهر سلاح اتمی نگه می دارن ؟؟؟!!!!!!:drool: من نمیدونم آمریکا با این همه ادعا که میگه جاسوسهای ما پر هستن تو ایران یه جای شبیه تهران و ایران رو نتونسته درست کنه البته به جز سطل آشغالا که مو نمیزد الحق و انصا?? اون برج میلادو هم یوری گاگارین از ??ضا می تونست ردی??ش کنه خوب بود درباره ??حش ها هم با دو تا بچچه پایین مشورت می کردند تا ??رق بین کسا??ت و بیشور رو با .... و .... بدوننن مدت بازی هم انگار بی ار تی آزادی ، تهرانپارس سوار شدی (یه چرت میزدی ،رسیدی)
majid_gunners ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 baraye man mige orgin not install اونو من دانلود کردم اما نمیدونم چطوری باید کار کنم باهاش:sa0d:
majid_gunners ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 اون پست بالا رو من دان کردم اما نمی دونم چطوری کار کنم باهاش
trojan ارسال شده در بهمن 8، 2011 ارسال شده در بهمن 8، 2011 سلام آقا من اینو از یه سایت دانلود کردم که حجمش نزدیک 13.5 بود بعد از زیپ که خارج میکردم خودش میشد 40 یا 50 تا ??ایل زیپ دیگه خلاصه هر کاری بعدش کردم نشد نصب کنم. توی ??ایل نصب نمیدونم اورجینال کدمیخواست یه همچین چیزایی اصلا مشکل چیه
hoobstank ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 با سلام کارت گرا??یک من gt430 هست ویندوزم هم ویستا اما این میاد بالا (tm پوشه هم پاک کردم کارتم هم آپدیت کردم)
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 9، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 9، 2011 ابتدا ??ایل زیر را دانلود و اجرا کنید تا DirectX بروز شود : dxwebsetup.rar - 248 KB :hd:در صورت ادامه مشکل ??ایل زیر را دانلود و پس از Extract به مسیر ذکر شده انتقال دهید : dxgi.rar - 177 KB C:\Windows\System32
rohamsport ارسال شده در بهمن 9، 2011 ارسال شده در بهمن 9، 2011 کارت گرا??یک و دایرکسو آپدیت کردی ؟ نه دوست عزیز دایرت ایکس نصب شد ولی درایور با این برنامه آبدیت نمیشه چون رجیستر نمیشه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری