linux ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 چرا هیچ کس جواب من رو نمیده !! الان گریه میکنم !! :=z: :=z: اگه میتونی ویندوزت و عوض کن و دوباره از اول ***ترکت کن و همه مراحل و دوباره از نو انجام بده ببین میشه یانه.
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 چرا هیچ کس جواب من رو نمیده !! الان گریه میکنم !! :=z: :=z: عزیز بازیت چند dvd بود ؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 میشه واضح تر توضیح بدید یه بار بهت امتیاز دادم خواستم دوباره بدم اینو گ??ت :17:
batman ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 عزیز بازیت چند dvd بود ؟ 3 تا dvd بود . حجم کل بازی هم که الان رو کامپیوترم نصب هست 12.5 gb هست !!
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 3 تا dvd بود . حجم کل بازی هم که الان رو کامپیوترم نصب هست 12.5 gb هست !! شاید مشکل از بازیت باشه چون برا من 4 تاس 13.3 گیگ . دوستمم گر??ته 2 تا دی وی دی . ولی بازم ??کر میکنم مشکل از بازیت باشه در ضمن مشخصات سخت ا??زاریتو بنویس دوستانم بتونن کمکت کنن
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 اساتید یکی منم دریابه خواهشن میشه مشکلتو یه بار دیگه توضیح بدی به طور کامل
shahab 206 ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 اساتید من نسخه liدانلود کردم بازی بدون اشکال اجرامی شد ولی چون زبونش مشکل داشت من تو اینترنت سرچ کردم وبا این انجمن اشنا شدم که از اول تاپیک هرچی گ??ته بودو اجرا کردم کارت گرا??یکو اپدیت کردم وهمچنین اپدیتو ریختم ویه سری ??ایله دیگه که ظاهرا کم داشت ودوستان گذاشته بودن منم دانلود کردم ونصب کردم ولی الان روی ??ایل کرک شده که کلیک میکنم هیچ ات??اقی نمیو??ته وانگار بازی یجاش خراب شده که اجرا نمیشه خواهشن یکی کمک کنه حجم بازی هم 10.8 باتشکر
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 (ویرایش شده) اساتید من نسخه liدانلود کردم بازی بدون اشکال اجرامی شد ولی چون زبونش مشکل داشت من تو اینترنت سرچ کردم وبا این انجمن اشنا شدم که از اول تاپیک هرچی گ??ته بودو اجرا کردم کارت گرا??یکو اپدیت کردم وهمچنین اپدیتو ریختم ویه سری ??ایله دیگه که ظاهرا کم داشت ودوستان گذاشته بودن منم دانلود کردم ونصب کردم ولی الان روی ??ایل کرک شده که کلیک میکنم هیچ ات??اقی نمیو??ته وانگار بازی یجاش خراب شده که اجرا نمیشه خواهشن یکی کمک کنه حجم بازی هم 10.8 باتشکر من همراه بازیم یه ??ایل بود برای انگلیسی کردن زبون بازی اگه دلت خواست بازی رو پاک کن دوباره بنصب این ??ایلو تو محل بازی کپی کن به احتمال زیاد زبون تو هم انگلیسی میشه ??قط بعد اجرا باید رو yes کلیک کنی . همین !! http://www.mediafire.com/?izjc239v2bi1yy7 ویرایش شده بهمن 2، 2011 توسط ahm
batman ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 راستش از سیستمم دقیقا اطلاعات کا??ی ندارم !!:17::wink: ??قط انقدر میدونم که در حد اجرای این بازی هست !! مطمنم که ربطی به سیستم سخت ا??زاریم نداره چون که سیستم خیلی خیلی قوی هست !! حالا این که نمیاره نمیدونم چرا !!؟؟ یعنی بین این همه آدم هیچ کس نیست که مشکل من رو داشته باشه!!؟؟ ??قط من این مشکل رو دارم !!؟؟
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 راستش از سیستمم دقیقا اطلاعات کا??ی ندارم !!:17::wink: ??قط انقدر میدونم که در حد اجرای این بازی هست !! مطمنم که ربطی به سیستم سخت ا??زاریم نداره چون که سیستم خیلی خیلی قوی هست !! حالا این که نمیاره نمیدونم چرا !!؟؟ یعنی بین این همه آدم هیچ کس نیست که مشکل من رو داشته باشه!!؟؟ ??قط من این مشکل رو دارم !!؟؟ کارت گرا??یکت چیه ؟ati یا nvidia درضمن اگه کسی مشکلی مثه تو رو نداره حتما مشکل از نسخه بازیته که همونجور گ??تی ??ایلاش ناقصه . بازیو چند خریدی ؟
batman ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 کارت گرا??یکت چیه ؟ati یا nvidia درضمن اگه کسی مشکلی مثه تو رو نداره حتما مشکل از نسخه بازیته که همونجور گ??تی ??ایلاش ناقصه . بازیو چند خریدی ؟ کارت گرا??یکم ati هست . بازی رو هم از کسی گر??تم نخریدم . تو پوشه ی data باید چندتا ??ایل باشه ؟؟!!
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 کارت گرا??یکم ati هست . بازی رو هم از کسی گر??تم نخریدم . تو پوشه ی data باید چندتا ??ایل باشه ؟؟!! یه ??ایل cas 10 تا ??ایل cas 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10.cas یه دونه initfs_win32 یه دونه layout.toc یه دونم bom.fb2 پوشه win 32
batman ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 همه ی اینا که گ??تید دارم !! شما نمیتونید راهنمایی یا .... به من بدید!!
batman ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 اقا چی شد ??کری به ذهنتون نرسید که بگید چی کار کنیم !!؟؟
linux ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 اقا چی شد ??کری به ذهنتون نرسید که بگید چی کار کنیم !!؟؟ اگه میتونی نسخهrelodedکه خیلی معتبره و مشکلی هم نداره رو نصب کن.
batman ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 لینکش رو از کجا بیارم !!؟؟ اگه میشه یه پیشنهاد دیگه بدید!!
linux ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 لینکش رو از کجا بیارم !!؟؟ اگه میشه یه پیشنهاد دیگه بدید!! لینکش توی خود سایت ص??حه سوم هست.
batman ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 به جزء این کار, کار دیگه ای نمیشه کرد !!؟؟
soduko ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 سلام و خسته نباشيد من در اجرا بازي با اين ارور مواجه ميشم. ميتونين راهنماييم كنين كه چيكار بايد بكنم؟؟؟؟ نسخه بازي هم Reloded هست ويندوزم xp 32bit عكس : http://www.imageuploadcenter.com/images/shys74ddf2nmw1lkb9vh.jpg دوست عزیز این بازی در ویندوز xp نصب نمی شود
icehell71 ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 لط??ا کمک کنید بازی رو نصب کردم این اررو میده دایرکت ایکس خود بازی رو نصب کردم اما ........ [ATTACH=CONFIG]2063[/ATTACH]
مهمان مهمان ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 لط??ا کمک کنید بازی رو نصب کردم این اررو میده دایرکت ایکس خود بازی رو نصب کردم اما ........ میگه که کارت گرا??یک شما نمیتونه ساپورت کنه گرا??یکت رو آپدیت کن اگه باز همین ارور رو داد بیخیالش بشو
ashkanfire ارسال شده در بهمن 2، 2011 ارسال شده در بهمن 2، 2011 man kar ba demon toolso balad nistam lotfan rahnamaei konid:=Z:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری