رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام به همگی

من یک سوال دارم آیا این بازی با سیستم من اجرا میشه چون تو بازی PES 2012 هم مشکل داشتم و از تو بازی بیرون میومد

CPU: Core i7 2630QM 2.0 GHZ

RAM: 8 GB DDR3

VGA: GeForce GT540M 2048 MB

با تشکر:93:

• پاسخ 2.1k
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

مهمان مهمان
ارسال شده در

اخه تو 32 بیتی 3gig رمو است??اده میکنه. حالا مجبورم 32 بیتی رو حذ?? کنمو 64 بیتی نصب کنم. اخه 100% واسه call of duty هم به همین مشکل بر میخورم. البته گرا??یکو cpu منم ??ک نکنم دیکه نسل جدید بازیهارو بتونه ساپورت کنه. مرسی از کمکت.

مهمان مهمان
ارسال شده در
سلام به همگی

من یک سوال دارم آیا این بازی با سیستم من اجرا میشه چون تو بازی PES 2012 هم مشکل داشتم و از تو بازی بیرون میومد

CPU: Core i7 2630QM 2.0 GHZ

RAM: 8 GB DDR3

VGA: GeForce GT540M 2048 MB

با تشکر:93:

په نه په با سیستم من اجرا میشه:wink:

خدا خیرت بده سیستمت که خر سیستمه! چقدر خرجش کردی؟

اصولا باید رو حداگثر کی??یت بازیش کنی. اگه نشه یا بازیت خرابه یا سیستمت هماهنگی نداره یا کابل ساتا های تو سیستمت!

مهمان مهمان
ارسال شده در
اخه تو 32 بیتی 3gig رمو است??اده میکنه. حالا مجبورم 32 بیتی رو حذ?? کنمو 64 بیتی نصب کنم. اخه 100% واسه call of duty هم به همین مشکل بر میخورم. البته گرا??یکو cpu منم ??ک نکنم دیکه نسل جدید بازیهارو بتونه ساپورت کنه. مرسی از کمکت.

من 2گیگ رم دارم نص??ش خالیه شما چطوری 3 گیگ میبره؟:17: خواهش میشه . محتاجیم به کمک:wink: مال من بشدت صدا و تصویر مشکل داره

مهمان مهمان
ارسال شده در
داداش توسط این برنامه میتونی آپدیت کنی

خودش جستجو میکنه

??قط شما باید دانلود رو بزنی

کارت گرا??یک - کارت صدا --- همه رو جستجو میکنه

شما صدا رو بزن

اینم لینک دانلود 3.5 MB

http://dl.asandownload.com/SoftWare/Utility/Drivers/SlimDrivers.v2.2_www.AsanDownload.com.zip

سورد ??ايل زيپ : www,asandownload,com

علی آقا دانلود کردم صدا هم کاملا آپدیت کرد اما س سوزنی ??رق نکرد که نکرد. داره گریم میگیره

ارسال شده در
په نه په با سیستم من اجرا میشه:wink:

خدا خیرت بده سیستمت که خر سیستمه! چقدر خرجش کردی؟

اصولا باید رو حداگثر کی??یت بازیش کنی. اگه نشه یا بازیت خرابه یا سیستمت هماهنگی نداره یا کابل ساتا های تو سیستمت!

لپ تاپ هستش DEll Xps L502x حدود 1میلیون 500 پام در اومد

من الان بازی Crysis 2 و Hot Pursuit 2 و Shift 2 رو بدون هیچ مشکلی بازی میکنم اما به PES 2012 که میرسه ارور میده میاد بیرون برای این گ??تم شاید این مثل PES 2012 که جدید هست امکان داره اجرا نشه الکی دانلود نکنم:=D:

ارسال شده در

[/img][ATTACH=CONFIG]2058[/ATTACH]من ویندوزم 7 64bit کارت گرا??یکم 9600 ram4GB cpu7500 مشکل اهسته شدن دموی بازی وخود بازی دارم رزم من مشکل صدا به خوبی حل نشد کارت گرا??یکم ورژن 258.62 کردم ا??تقه نکرد جالب توی یک سیستم دیگه پایین ترداشت م دمو اوا بازی اهسته نکرد اقای skidrow من خودم هکر باز حر??ه ps3 هستم اگه بتونی بمن کمک کن وینتوز اوز کنم یانه اگه مش شود سریع جواب بدین

مهمان مهمان
ارسال شده در
2058-تاپیک-مخصوص-بازی-battlefield-3-بحث-و-بررسی-و-ر??ع-مشکلات-untitled-jpgn-jpgمن ویندوزم 7 64bit کارت گرا??یکم 9600 ram4gb cpu7500 مشکل اهسته شدن دموی بازی وخود بازی دارم رزم من مشکل صدا به خوبی حل نشد کارت گرا??یکم ورژن 258.62 کردم ا??تقه نکرد جالب توی یک سیستم دیگه پایین ترداشت م دمو اوا بازی اهسته نکرد اقای skidrow من خودم هکر باز حر??ه ps3 هستم اگه بتونی بمن کمک کن وینتوز اوز کنم یانه اگه مش شود سریع جواب بدین

منم مشکل شما رو دارم دقیقا :=z:

مهمان مهمان
ارسال شده در

نه منظور اینه تو ویندوزای 32 بیتی ??قط 3gig رم تشخیص داده میشه. این بازیم ??قط تو کمترین حالت 2gig رم میخاد. پس میشه نتیجه گر??ت که یکی از دلایل کند اجرا شدنش میتونه ویندوزای 32 بیتی باشه. حالا باید رو سیستم دیگه ای که 64 بیتی روش نصبه امتحان کنم ببینم چی میشه

مهمان مهمان
ارسال شده در

کسی اینجا لینک دانلود directx 11 رو واسه ویندوز 7 32 بیت داره واسه ما بذاره؟ هرچه دانلود میکنم برنامه های تست کارت گرا??یکم میگن 11 میخواد درحالیکه من 11 دان کردم میزنه 10 !!!

از کجای pc میتونم ورژن دقیق directx رو ببینم؟

لینکشو بگذارید ممنون میشم:balloons:

مهمان مهمان
ارسال شده در

یکیکم مشکل منو حل کنه

من وقتی میخوام بازیو اجرا کنم ارور میده

the program cant start because D3DCOMPILER-43.dll is missing from your computer

:17:

کرکم ریختم

مهمان مهمان
ارسال شده در

کسی نیست مشکل منو حل کنه ؟؟؟؟؟؟:sadface::sadface:

ارسال شده در (ویرایش شده)

کسی نیست مشکل ما رو حل کنه !!؟؟ یکی کمک کنه من میخوام بازی کنم !!:=z:

ویرایش شده توسط batman
مهمان مهمان
ارسال شده در
دایرکس نصب کن

11 یا بالاتر

دایرکس دارم ولی هنوز مشکل دارم :=z:

ارسال شده در (ویرایش شده)

یعنی تو ??روم به این بزرگی کسی نیست یه کمکی به ما بده !! خسته شدم !!

از مدیران سایت انتظار میره !!

ویرایش شده توسط batman
ارسال شده در

سلام

من سایت رو گشتم نمیدونم جای سوالم درسته یا نه ولی من در کل با اجرای بازی چند وقتیه مشکل دارم و ارور

[ATTACH=CONFIG]2060[/ATTACH]

??کر میکنم سیستمم کرم داره ولی چجوری باید حلش کنم ؟؟؟

ممنون میشم کمکم کنید

• Like 1
ارسال شده در

یعنی هیچ کس نیست به سوالات ما جواب بده !! من از دیشب تا حالا به هیچ نتیجه ای نرسیدم !! سوالم رو هم قبلا گ??تم بازم میگم !! من وارد بازی میشم بازی هم میکنم اما یهو وسط بازی ق??ل میکنه (گیر میکنه) !! علتش رو هم نمیدونم !! امکان داره ??ایلی تو بازی ناقص باشه!!؟؟ تو رو خدا یکی جواب بده اعصابم خورد شد !!

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...