رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 391
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

دانلود نرم ا??زار ا??زایش پول و بودجه در مستر لیگ Pes 2012

برای است??اده نرم ا??زار رو باز کرده ، ??ایل سیو مستر لیگ رو از پوشه ی سیو های بازی انتخاب کنید

( مسیر: Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\save ) ; ( ??ایل ها به شکل FL01.bin هستن ) و در نهایت تغییرات رو اعمال کرده وسیو کنید.

ارسال شده در

سلام. من پچ جدید رو نصب میکنم پرچم بعضی از تیمها قرمز میشه.علت چیه؟ بعد چطوری میشه ضربه آزاد زن و پنالتی زن رو تغییر داد؟

• 1 month later...
مهمان مهمان
ارسال شده در

سلام.من وقتي ميخوام اجراش كنم اولش كه يه دايره آبي گوشه پايين سمت چپ شروع به چرخيدن ميكنه و ديگه هيچ ات??اقي نمي??ته!اين مشكل رو تو بازي ???Splinter Cell Conviction??? هم داشتم.اشكال از سخت ا??زار سيستمم هم نيست چون بازي هاي ديگه رو راحت اجرا ميكنه(مثل ???PES 2011 , Crysis 2 , NFS the Run , Batman Arkham city)‎كسي ميتونه راهنمايي كنه؟ويندوزم سون سرويس پك ١ هست.

مهمان مهمان
ارسال شده در

درایور کارت گرا??یک آپدیته.(Nvidia 301.42) DirecX رو هم نصب کردم.

مهمان مهمان
ارسال شده در

مرسي!حل شد!با اين كرك حل شد.ايول!

ارسال شده در

من اين بازي pes 2012 را از بازار خريدم

و روي لپ تاپم نصب کردم و به راحتي نصب شد اما

وقتي وارد بازي ميشوم بعد از انتخاب سطح بازي

يک ص??حه مي آيد و مي گويد برو جلو و بعد بازي گير ميکند و جلو تر نميرود و از بازی میپره بیرون

در ضمن سيستم من داراي گرا??يگ (2 گيگ)_ رم (6 گيگ ) _و کلا سيستم جديد و بالايي است ويندوز هم 7 است. از نسخه 64 بيت

چندين نسخه از اين بازي را از شرکت هاي مختل?? خريدم اما هيچ کدام اجرا نشد

اینم عکس ارور

http://www.axgig.com/images/15320709297377368541.jpg

ارسال شده در

سلام. ببخشید من میخوام از توی بازی، بازی رو آپدیتش کنم.

اما موقعی که به 100% میرسه این ارور رو میده :

Instalation faild

چیکار کنم ؟؟؟

مهمان مهمان
ارسال شده در

با سلام و خسته نباشید خدمت همه شما زحمت کشان

این لینکهایی که روی سرور آپلودباز آپ شده همش از روی سرور آپلودباز پاک شده

کسی هست رسیدگی کنه و یا دوباره آپ کنه رو سرور دیگه ای ؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام . من هنگام اجرای بازی با 2 تا مشکل مواجه میشم. . نمی دونم چیکار کنم ٰ. بعضی وقت ها بازی اجرا میشه ولی بعضی وقت ها نه . مثلا امروز ویندوزم رو عوض کردم و باز هم این مشکلات پیش اومد در حالی که دیروز داشتم بازی می کردم . عکس خطا ها رو قرار میدم دوستان لط??ا کمک کنن . مرسی

2710-مشکلات-و-پچ-برای-بازی-pes-2012-error-1-jpg

error 2.jpg

ویرایش شده توسط mehdi_perspolis
ارسال شده در
سلام . من هنگام اجرای بازی با 2 تا مشکل مواجه میشم. . نمی دونم چیکار کنم ٰ. بعضی وقت ها بازی اجرا میشه ولی بعضی وقت ها نه . مثلا امروز ویندوزم رو عوض کردم و باز هم این مشکلات پیش اومد در حالی که دیروز داشتم بازی می کردم . عکس خطا ها رو قرار میدم دوستان لط??ا کمک کنن . مرسی

2710-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%DA%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pes-2012-error-1-jpg

error%202.jpg

شما باید دوباره بازی رو نصب کنید.
  • 4 weeks later...
ارسال شده در

سلام دوستان من پچ 4.4.1 دانلود كردم وقتي نصب ميخوام بكنم از من ادرس ??لدر بازي ميخواد من بهش ميدم ولي ميگه درست نيست:sweat::crying::crying:

• 9 months later...
ارسال شده در

ممنون میشم کمکم کنید

من pes 2012 رو قبلا رو سیستم داشتم بازی میکردم وسیو ??ایل دارم

مجبور شدم رو همین سیستم ویندوز رو عوض کنم و دوباره همون ویندوز قبلی رو بریزم

دوباره که pes رو نصب کردم چون د??عه قبل از داخل خود بازی data pack رو نصب کرده بودم از سیو ??ایلم نمیتونم است??اده کنم

وقتی هم میخوام data pack رو دوباره نصب کنم غیر ??عال و نوشته unable to obtain latest data pack update

لط??ا کمک کنید

• 3 weeks later...
ارسال شده در
ممنون میشم کمکم کنید

من pes 2012 رو قبلا رو سیستم داشتم بازی میکردم وسیو ??ایل دارم

مجبور شدم رو همین سیستم ویندوز رو عوض کنم و دوباره همون ویندوز قبلی رو بریزم

دوباره که pes رو نصب کردم چون د??عه قبل از داخل خود بازی data pack رو نصب کرده بودم از سیو ??ایلم نمیتونم است??اده کنم

وقتی هم میخوام data pack رو دوباره نصب کنم غیر ??عال و نوشته unable to obtain latest data pack update

لط??ا کمک کنید

شما آخرین پچ برای بازی pes 2012 رو دانلود کنین و نصب کنین چون همراه خودش آخرین data pack رو داره

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...