ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 (***************************داشتم شنا میر??تم. دوستم میگه:شنا میری؟ پـَـ نـَـ پـَـ دارم س??تی زمین رو امتحان میکنم.ماشاالله عجب زمینیه
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ************************دارم نماز میخونم.بعد از نماز مامانم بهم میگه:نماز میخوندی؟؟ میگم: پـَـ نـَـ پـَـ یوگای اسلامی کار میکردم.*******
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 **********************به داداشم گ??تم یه انگلیسی رو سی و سه پل دیدم باهاش صحبت کردم گ??ت انگلیسی صحبت میکرد گ??تم پـَـ نـَـ پـَـ ??ارسی غلیظ صحبت میکرد*********
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ****************مهمون اومده خونمون جلوش پا شدیم، میگه بشینید توروخدا برای من پاشدید؟ پـَـ نـَـ پـَـ همینجوری خوشحالیم، داریم موج مكزیكی میریم !**********
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 *************************** پسره میره اتو مو بخره...??روشنده ازش میپرسه میخوای موهاتو صا?? کنی...پسره میگه: پـَـ نـَـ پـَـ میخوام باهاش بدهی هامو صا?? کنم
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 **************************به دوستم میگم امشب قراره با سیما شام بریم بیرون.میگه:سیما دوستت؟ میگم: پـَـ نـَـ پـَـ سیمای جمهوری اسلامی ایران.*************
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 *************************قضیه سهرابو شنیدید ؟ گ??ته اهل کاشانم . گ??تن واقعاااااا؟ گ??ته پـَـ نـَـ پـَـ اینو گ??تم کاشونیا خوشحال بشن که همشهریشونم**************
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ***************************دوستم میگه ساعت نو خریدی ؟ میگم پـَـ نـَـ پـَـ همونه منتها پوست انداخته !!!
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 تیم پارچه ??روشی میگم آقا این پارچه رو بیارین وقتی آوردش طاقه ی پارچه محکم خورد به کمرم برگشته میگه خورد بهتون؟؟؟میگم پـَـ نـَـ پـَـ باهم شوخی داریم زد پشتم گ??ت دمت گرم...!!!!!!!*********************
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 همکارم گوشیشو ورداشته رو ص??حش ها میکنه میگم میخوای تمیزش کنی؟؟؟ پـَـ نـَـ پـَـ واسه یکی پیغام صوتی بدون متن میذارم****************
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ***************************تو یه ساختمون نیمه کاره با کلاه ایمنی وایسادم. کارگره میگه مهندس کلاه گذاشتی آجر تو سرت نخوره؟ گ??تم پـَـ نـَـ پـَـ میخوام آقای ایمنی بیاد با هم کلیپ انیمیشن بازی کنیم********
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 به مامانم میگم تلویزیونوکم کن میگه صداشو؟ا پـَـ نـَـ پـَـ تلاش کن ببین میتونی تصویرشم کم کنی
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 *************************دوستم پای ملخ بیچاره رو كنده اون یكی دوستم به مسخره میگه حالا داره میره معا??یت سربازی بگیره ?گ??تم پـَـ نـَـ پـَـ جانباز محسوب میشه الان داره میره سهمیه بگیره*****
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ***************************امروز تو اتوبوس شلوغ میخواستم پیاده شم به یارو که جلو راه بود گ??تم آقا ببخشید اجازه میدید...؟ یارو گ??ت که پیاده می شید؟ گ??تم پـَـ نـَـ پـَـ اینکه با دخترتون ازدواج کنم!!!...**************************
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ************************* به بابام می گم برو تو حموم و نگا کن سوسک نباشه .. میگه دکککی .. می ترسی؟؟؟ پـَـ نـَـ پـَـ با احساساتم بازی کرده نمی خوام ریختشو ببینم
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 شب بیدار شدم دیدم دزد اومده خونمون . گ??تم آقا دزده داری چیکار میکنی؟ گ??ت : بدبخت ??یس بوک ندیده یه چی بپرس با پـَـ نـَـ پـَـ جواب بدم*************
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ***************************تو ص?? نانوایی واستاده بودم. ??روشنده بلند داد زد :تمام شد. طر?? جلوییم پرسید: نون تمام شد؟ پـَـ نـَـ پـَـ عمر خبازه همین الان تمام شد. باید واستیم تا جانشینش بیاد ..***********
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 *****************سر ظهر مامان ناهار برنج و مرغ گذاشته بود . ر??تم سر قابلمه تا مرغ بردارم مامان گ??ت میخوای مرغ برداری؟؟؟؟؟؟ پـَـ نـَـ پـَـ از طر?? وزارت بهداشت اومدم کی??یت مرغاتونو بررسی کنم .*********************
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 *********************از دل درد محکم شکممو گر??تمو سرمو گذاشتم رو زمین.مامانم میگه: دلت درد میکنه؟گ??تم پـَـ نـَـ پـَـ دارم تمرین میکنم بدون دست کله ملق بزنم!!!!********
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ***********************دارم ورزش میكنم دستمو حالت شنا تو هوا میچرخونم مامانم میگه داری ورزش میكنی؟ گ??تم پـَـ نـَـ پـَـ یاد خلیج همیشه ??ارس ا??تادم گ??تم یه شنایی توش بكنم*********
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ************************* وسط یکی از شلوغ ترین بستنی ??روشی های شهرمون! به داداشم میگم بستنی سنتی میخوری دیگه؟ هوار میکشه: پـَـ نـَـ پـَـ بستنی تهاجم ??رهنگی میخورم!!!
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 نَــ پَــ (85)ر??تیم شهربازی , چند ن??ر تو ترن هوایی اون بالا گیر کردن آتش نشانی اومده نجاتشون بده دوستم میگه آتش نشانی اومده اونا رو از اون بالا نجات بده ؟ پـَـ نـَـ پـَـ مراسم آبپاشی آزاد شده اومدن رو مردم یه آبپاشی سراسری پیاده کنن !**********
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ر??تیم شهربازی , چند ن??ر تو ترن هوایی اون بالا گیر کردن آتش نشانی اومده نجاتشون بده دوستم میگه آتش نشانی اومده اونا رو از اون بالا نجات بده ؟ پـَـ نـَـ پـَـ مراسم آبپاشی آزاد شده اومدن رو مردم یه آبپاشی سراسری پیاده کنن !**********
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 *************************برق خونه قطع شده بعداز 1ساعت خواهرم میگه: برق خودش میاد؟! میگم پـَـ نـَـ پـَـ ماشین گل میزنیم میریم دنبالش میاریمش خونه.******
ALOCARED1374 ارسال شده در دی 7، 2011 مالک ارسال شده در دی 7، 2011 ***************************برای ثبت نام ر??ته بودم دانشگاه، حراست دم در گ??ت : برای ثبت نام تشری?? آوردین . گ??تم : پـَـ نـَـ پـَـ اومدم سند بزارم ر??یقم را از دانشگاه آزاد کنم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری