رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستانی که با پارت دوم بازی مشکل ندارند اگه براشون امکان داره سیو بازی هر دو بازیکن (jill, ..( از ابتدای پارت دوم یعنی ورودی آزمایشگاه را بزارند تا کسانی که مثل من نمیتونند پارت دوم را اجرا کنند است??اده کنند

اگه جایی برای اپلود ندارید ایمیل کنید

moeini711@yahoo.com

ویرایش شده توسط moeini711
  • پاسخ 201
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

سلام . من وقتی با کلیدهای f1,f2 و ... سیو میکنم موقع لودشون در اکثرمواقع صداش قطع میشه حتی اگه از بازی خارج شم و دوباره وارد شم باز هم درست نمیشه حتی بعضی مواقع که اصلا لود نمیکنه. ممنون میشم کمک کنین

ارسال شده در

کدوم نشونه گیری و کدوم تیر اندازی میکنه؟

تنظیمات کیبورد رو باید از کجا پیدا کنم؟هر چی گشتم نبود؟

:369176i664wis02c::369176i664wis02c::369176i664wis02c::369176i664wis02c::369176i664wis02c::369176i664wis02c::369176i664wis02c:

ارسال شده در

با ر??تن به قسمت Options و سپس Controler در ابتدای بازی و قبل از انتخاب پارت یک یا دو .

:hd:همچنین میتوانید با مراجعه به مسیر زیر کلیدها را بسته به سلیقه به صورت دستی تنظیم کنید :

C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Thinstall\Resident Evil - Remake\%drive_C%\Resident EvilRemake\User\Config\GCPadNew.ini

H : آماده

چپ کلیک : آتش

• 3 weeks later...
مهمان مهمان
ارسال شده در

اونجايي كه ميگه ديسك 2 رو بذار بايد كلمه insert روي كيبرد رو بزني و ايميج دوم رو انتخاب كني عزيزم

ارسال شده در

سلام

با این که من از بالاترین تنظیمات گرا??یکی است??اده کردم باز هم محیط بازی کمی تیره است

لط??ا توضیح دهید باید چکار کنم که روشنایی تصویر زیاد شود

ارسال شده در

کسی این نسخه رو که واسه دانلود گزاشتین رو تا اخر ر??ته ؟

میخوام ببینم سالمه یا نه...

چون من یدونه دارم به زبون روسی هست cd1 -2 نداره همش 1 ??ایل 1/5 گیگ هست وسطش میرسم دیسک 2 رو میخواد که insert کار نمیکنه ....

• 2 weeks later...
ارسال شده در

شما میتونید توش ن??ت (یا هر ماده ای که هست) بریزید. این ماده رو از گالن های س??ید رنگی که در برخی از مکان های بازی تعبیه شده میتونید بدست بیارید. جهت سوزوندن زامبی ها برای جلوگیری از بلد شدن دوبارشون است??اده میشه.

ارسال شده در

اقای triiniityنسخه من هم مثل مال شماست(روسی و انگلیسی) برای تعویض سیدی باید کلید ویندوز روی ص??حه کلید را بزنید

سپس در نوار تسکبار برنامه دول??ین که همراه بازی باز شده را کلیک کنید ابتدا تعجب میکنید که یک ص??حه خالی است

ولی با کلیک بر روی قسمت نوار منوها و بر روی ??ایل (که دیده نمی شود) وانتخاب گزینه سوم میتوانید سیدی دوم را انتخاب کنید

امیدوارم که متوجه شده باشید

سلام

اقای brnudi عزیز دمت گرم

خیلی وقت بود تو ک?? این مشکل بودم

این پست شما جای 1000000000000000000000000000000000000000000 تشکر داره اخه خیلیها را سراغ دارم که پشت پارت دوم گیر کرده بودند

ممممممممممممممممممممممممممممممنون

با اجازتون پست شما را در سایت www.residentevil.ir کپی کردم

البته با بیان منبع که شما هستید

ویرایش شده توسط moeini711

سلام دوستان

این دو ویدیو ی آموزش

Resident Evil Remake Tutorial.rar و ..

لینک هاش خرابه

اگه ممکنه یجا دیگه آپ کنین

اگه می شه توضیح بدین چطوری بدون خاموش کردن HDR سیاهی تصویر از بین برد

ویرایش شده توسط Blackshini