MOJTABA900 ارسال شده در آبان 8، 2011 ارسال شده در آبان 8، 2011 (ویرایش شده) بدون شک در بین بازیهای سبک horror(ترسناک) سری بازیهای اویل از محبوبیت خاصی برخوردارند . وقایع این نسخه از قطاری شروع میشود که موجودات عجیبی به آن حمله کرده و.... گرا??یک و گیم پلی بازی تا حدودی همچون Resident Evil Remake میباشد با این ت??اوت که گاهی دو کاراکتر با یکدیگر همراه شده و به یاری هم میشتابند . از دیگر نکات جالب اینکه میتوان هر دو کاراکتر را کنترل کرد . تصاویری از محیط بازی : :hd:این نسخه با شبیه ساز دل??ین و با بهترین تنظیمات برای اجرا در سیستم های متوسط به بالا میباشد ! :hd:پس از دانلود قسمت اول میتوانید بازی را شروع کنید ! دانلود از سرور اول : حجم : 2GB Disc A : 11 Part Disc B : 11 Part لینک دانلود : Free Cloud Storage - MediaFire طریقه اجرا : پس از Extract وارد پوشه Dolphin شده و DolphinWx.exe را اجرا کنید . حال از نوار ابزار شبیه ساز روی Open کلیک و در ص??حه باز شده پارت یک (RE01SPAL.iso) با ??رمت Iso را انتخاب کنید . :hd: جهت اجرا با بهترین کی??یت گرا??یکی از شبیه ساز زیر است??اده کنید : دانلود از سرور اول : دانلود نسخه 32 بیتی : Globe.Dolphin x32.7z دانلود نسخه 64 بیتی : Globe Dolphin x64.7z __________________________________________________ ! Notes :hd: جهت Extract ??ایل 7Z در نرم ا??زار Winrar به مسیر Options > Settings > Integration ر??ته و تیک 7Zip را ??عال کنید ! یا از نرم ا??زار 7Zip است??اده کنید : دانلود نرم ا??زار ??شرده ساز 7Zip 9.20 Final :hd: در صورت مشکل در اجرا و یا خرابی لینکها در همین تاپیک بیان کنید ! ویرایش شده مرداد 24، 2012 توسط MOJTABA900 1
___Hell_Boy___ ارسال شده در آبان 8، 2011 ارسال شده در آبان 8، 2011 ممنون دوست عزیز ... بازی جالبی هست ...
MOJTABA900 ارسال شده در آبان 26، 2011 مالک ارسال شده در آبان 26، 2011 :hd: پس از باز کردن قسمت اول Password را در قسمت راست مشاهده میکنید ... با این حال password : www.p30day.com میباشد !
شئهقشظهظ مهمان ارسال شده در آبان 30، 2011 ارسال شده در آبان 30، 2011 با سلام به mojtaba900 دستت درد نکنه من 1gig اولشو تازه گر??تم اگه تونستی res evil2 هم این طوری 100MG ای بذاری خیلی ممنون میشم:biggrin2:
شئهقشظهظ مهمان ارسال شده در آبان 30، 2011 ارسال شده در آبان 30، 2011 برنامه رو اجرا کردم چنین خطایی داد ربطی به ویندوز که نداره؟ "can't creat opengl renderer. you might be missing some required opengl extension"
MOJTABA900 ارسال شده در آبان 30، 2011 مالک ارسال شده در آبان 30، 2011 درایو کارت گرا??یک میبایست آپدیت شود ! با این حال از قسمت Options برنامه دل??ین Configure را انتخاب کنید , حال به سربرگ Plugins ر??ته و از آنجا گزینه اولی (Dolfin OpenGL) را به Dolfin Direct3D9 تغییر دهید . در کل راه اول توصیه میشود !
شئهقشظهظ مهمان ارسال شده در آبان 31، 2011 ارسال شده در آبان 31، 2011 جوابشو ??همیدم چون لپ تاپم graphic card ش واسه ی (intel (chipset graphic card . و اینکه intel بی شعور opengl رو support نمیکنه ، اصلا راهی براش نیست.
MOJTABA900 ارسال شده در آذر 27، 2011 مالک ارسال شده در آذر 27، 2011 :hd: لینک دانلود از سرور جدید ا??زوده شد !
mohamad-ch ارسال شده در دی 18، 2011 ارسال شده در دی 18، 2011 مرسي مجتبي جان. راستي evil remake را هم تموم کرديم. ديشب پارت اول زيرو که يه گيگ هست را دانلود کردم ***ترکت هم کردم که تبديل شد به يه ??ايل به اسم RE01SPAL اما انگار خود اين ??ايل ايراد داره چون نه ميشه بازش کرد چون ارور ميده و نه اينکه ميشه تو درايو مجازي انداختش. در حالي که تک به تک پارتها که 11 پارت هست و ظاهرا مشکل ندارن اما بعد از ***ترکت ??ايل نهايي انگار خرابه. لط??ا يه بررسي ب??رما
MOJTABA900 ارسال شده در دی 18، 2011 مالک ارسال شده در دی 18، 2011 (ویرایش شده) اگر دقت کرده باشید این بازی مخصوص کامپیوتر نبوده و با شبیه ساز اجرا میشود که دو نسخه از شبیه ساز , یکی درون ??ایلهای بازی و دیگری در پست بالا قرار داده شده ! (??ایل Iso در واقع دیسک کنسول Wii بوده و باز نخواهد شد , بلکه با شبیه ساز اجرا خواهد شد) در صورتی که پارتها ناقص دانلود شده اند میتوانید به وسیله نرم ا??زار Winrar تمام پارتها را انتخاب و Repair کنید (: ویرایش شده دی 18، 2011 توسط MOJTABA900
MOJTABA900 ارسال شده در دی 22، 2011 مالک ارسال شده در دی 22، 2011 :hd: لینک دانلود از سرور جدید ا??زوده شد !
vamper ارسال شده در دی 24، 2011 ارسال شده در دی 24، 2011 آقا دسدتان درد نكنه خيلي دوست داشتم اين گيم رو بازي كنم واقعا ممنون :4:
lasplagas2 ارسال شده در بهمن 28، 2011 ارسال شده در بهمن 28، 2011 سلام یک سوال زبان داخلی بازی انگلیسی هست آخه من یه نسخه دارم ژاپنیه هیچی ازش نمی??همم در ضمن با کدوم قسمت نرو باید رایت کرد که روی وی هم اجرا بشه؟
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 29، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 29، 2011 زبان بازی انگلیسی میباشد (: آموزش رایت بازیها نیز با یک جستجوی ساده در Google قابل مشاهده است (=
lasplagas2 ارسال شده در بهمن 29، 2011 ارسال شده در بهمن 29، 2011 سلام شما میگی قسمت اول رو دانلود کنیم میشه بازی کرد قسمت دوم این وسط چیه پس؟
MOJTABA900 ارسال شده در بهمن 30، 2011 مالک ارسال شده در بهمن 30، 2011 :hd:قسمت دوم , ادامه بازی را روایت میکند ! ♦اما از آنجا که ممکن است برخی کاربران پس از دانلود بازی به هیچ طریقی نتوانند بازی را اجرا کنند و یا از بازی خوششان نیاید , دیگر نیازی به دانلود قسمت دوم ندارند (:
lasplagas2 ارسال شده در اسفند 16، 2011 ارسال شده در اسفند 16، 2011 من دانلودش کردم ولی بازی مای گیم کیوب هست نه وی نسخه Wii رو میخواستم
MOJTABA900 ارسال شده در اسفند 17، 2011 مالک ارسال شده در اسفند 17، 2011 دانلود بازی Resident Evil Zero قابل اجرا بر روی کامپیوتر و Wii | مرکز دانلود مستقیم زبده
lasplagas2 ارسال شده در اسفند 17، 2011 ارسال شده در اسفند 17، 2011 از زبده دانلود کردم ولی 2 تا از ??ایلها خراب بود هرکارم کردم repair نشد
p111 ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 سلام آقا مجتبی خوبی؟من دانلود کردم شبیه ساز رو که اجرا کردم این ارورها رو میده error loading DLL plugins/ plagin-njoy-sdl.dll error loading DLL plugins/plugin-padsimple.dll error loading DLL plugins/plugin-videodx9.dll error loading DLL plugins/plugin-wiimote.dll میشه راهنمایی ب??رمائید چکار کنم و تنظیمات دل??ین رو هم بذارین
p111 ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 سلام آقا مجتبی.تنظیمات دل??ین رو برای بازی با کیبورد چطوری باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟
p111 ارسال شده در فروردین 6، 2012 ارسال شده در فروردین 6، 2012 در ضمن بازی رو تونستم باز کنم ??قط برای تنظیمات دل??ین برای بازی با کیبورد موندم چکار کنم؟؟
saeedarman ارسال شده در فروردین 18، 2012 ارسال شده در فروردین 18، 2012 ددددددددددددددددددددددددددددددممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگررررررررررررررررررررررررررممممممممممممممممممممممم:drool::378::treeswing:
kia68 ارسال شده در تیر 25، 2012 ارسال شده در تیر 25، 2012 سلام داش مجتبی( یه دووووووونه یییییییییییی)دمت گرم به خاطر این بازیها. خاطرات گذشترو واسم زنده کردی ??قط من یه مشکل دارم و اونم اینکه تو سیستمم mediafire لینک دانلدو نشون نمیده لط?? کن لینکاشو جدا بزار. دمت گرم داداش
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری