farzad10 ارسال شده در مهر 28، 2016 ارسال شده در مهر 28، 2016 سلام من هرچی جستو جو کردم تاپیک برای این بازی پیدا نکردم [ATTACH=CONFIG]10555[/ATTACH] مشکل من اینه که اول بازی(روی چیزی کلیک نکردم) ثبت نام باید بکنم که نمیشه چندتا اپدیت هم داده نصب کردم همینطوری بوده انتی ویروس رو غیر ??عال کردن ، اینترنت رو قطع کردم ??ایده ای نداشت برای اجرای بازی چیکار باید بکنم؟!!
farzad10 ارسال شده در مهر 29، 2016 مالک ارسال شده در مهر 29، 2016 (ویرایش شده) این روش هست ولی چنین پوشه ای ندارم بعد از نصب بازی را اجرا کنید که با یک ص??حه ساخت اکانت روبرو می شوید. بازی را بسته و سپس ??ایل Users.cdb را موجود در پوشه SKIDROW در مسیر \Users\USERNAME\AppData\Roaming\Pro Cycling Manager 2016\ کپی کنید. سپسپ بازی را اجرا و اکانت SKIDROW را انتخاب کنید. ویرایش شده مهر 29، 2016 توسط farzad10
ehsas1 ارسال شده در مهر 29، 2016 ارسال شده در مهر 29، 2016 این روش هست ولی چنین پوشه ای ندارم بعد از نصب بازی را اجرا کنید که با یک ص??حه ساخت اکانت روبرو می شوید. بازی را بسته و سپس ??ایل Users.cdb را موجود در پوشه SKIDROW در مسیر \Users\USERNAME\AppData\Roaming\Pro Cycling Manager 2016\ کپی کنید. سپسپ بازی را اجرا و اکانت SKIDROW را انتخاب کنید. داداش من خودم بازیو اجرا کردم.پای پست دانلود همین سایت بری کامنت من هست که گ??تم چطوری کرک کنید اگه تایید کرده باشن نظرمو خب شما که میگی همچین ??ولدری نداری بهت بگم که داری داداش.تیک هیدن رو از ??ولدرآپشن بردار پوشه AppData برات نشون داده میشه و ادامه ماجرا.روش کرک درسته
farzad10 ارسال شده در مهر 30، 2016 مالک ارسال شده در مهر 30، 2016 داداش من خودم بازیو اجرا کردم.پای پست دانلود همین سایت بری کامنت من هست که گ??تم چطوری کرک کنید اگه تایید کرده باشن نظرمو خب شما که میگی همچین ??ولدری نداری بهت بگم که داری داداش.تیک هیدن رو از ??ولدرآپشن بردار پوشه AppData برات نشون داده میشه و ادامه ماجرا.روش کرک درسته ممنون درست شد این بازی ??قط برای مدیریت هست؟!!!!! تو توضیحات سایت زده بود میتونید به عنوان یک دوچرخه سوار شرکت کنید من ر??تم همش مدیریت بود یه داخل سالن داشت که با بالا پایین کردن جهت ص??حه کلید سرعت می گر??ت که سرعتش دست من بود گرا??یک هم که نداره!!!!!!!!!!!!!!!
ehsas1 ارسال شده در مهر 31، 2016 ارسال شده در مهر 31، 2016 ممنون درست شد این بازی ??قط برای مدیریت هست؟!!!!! تو توضیحات سایت زده بود میتونید به عنوان یک دوچرخه سوار شرکت کنید من ر??تم همش مدیریت بود یه داخل سالن داشت که با بالا پایین کردن جهت ص??حه کلید سرعت می گر??ت که سرعتش دست من بود گرا??یک هم که نداره!!!!!!!!!!!!!!! آره ??ک کنم بیشتر مدیریت باشه چون وقتی دیدم این شکلیه حالم بهم خورد ??ورا پاک کردم.??ک میکردم دوچرخه سواری میکنی خودت :;-d:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری