رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظورت از این چیه ؟ بعد از نصب نسخه 3.69 آپدیت زیر را نصب کنید Update.pkg (v3.69.1 - 2.6 MB

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

لط??ا لینک مستقیم بزارید

This file is available with Premium only. Reason: the file's owner disabled free downloads.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

میشه راجع به طریقه نصب هم توضیح بدی ؟

ویرایش شده توسط thewanted225
ارسال شده در
منظورت از این چیه ؟ بعد از نصب نسخه 3.69 آپدیت زیر را نصب کنید Update.pkg (v3.69.1 - 2.6 MB

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

لط??ا لینک مستقیم بزارید

This file is available with Premium only. Reason: the file's owner disabled free downloads.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

میشه راجع به طریقه نصب هم توضیح بدی ؟

اون مال منیجر ایریس هست.

کدوم لینک خرابه دقیقا؟

طریقه نصب تو پست اول هست که!

ارسال شده در

لینکها :

اولی : خراب ، دومی : دانلود میشه ولی ??ایلش خرابه (??یکس هم نمیشه) ، سومی : خراب

بهتر نیست خودت اول امتحان کنی یا اینکه چرا لینک مستقیم نمیزارید

اصلا مثل نرم ا??زار های سمت چپ سایت آخرین آپدیت ها رو بزارید

ارسال شده در
لینکها :

اولی : خراب ، دومی : دانلود میشه ولی ??ایلش خرابه (??یکس هم نمیشه) ، سومی : خراب

بهتر نیست خودت اول امتحان کنی یا اینکه چرا لینک مستقیم نمیزارید

اصلا مثل نرم ا??زار های سمت چپ سایت آخرین آپدیت ها رو بزارید

اخه من لازم ندارم اینو برای همین تست نکردم

این لینک رو امتحان کنhttp://www.gamefront.com/files/service/thankyou?id=25060038

• 3 weeks later...
ارسال شده در

سلام ببخشید الان من اینو نصب کنم مولتیمن هم واسش هست که کار بده ؟ بعد یه سوال به نظرتون الان کدوم ورژن ??ریمور نصب کنم از همه مطمئن تر و بهتره ؟

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
ارسال شده در

سلام

معذرت میخوام اینجا میپرسم و میدونم جای سوال هام تو این پیج نیست اما از بس تو اینترنت سرچ کردم ومطلب م??یدی ندیدم مجبور شدم از مرجع مطمئنی مثل شما کمک بگیرم

دوستان من قبلا یه کنسول کی خور نرم پا??زاری داشتم الانم همه بازی های کپی رو دارم اما یه ps3 slim cobra خریدم ولی هیچی از دستگاه های کبری نمیدونم

اگر لط?? کنید راهنماییم کنید چجوری از دستگاه است??اده کنم واصطلاحات و نحوه آپدیت رو بهم بگین؟

بازی ها رو چجوری تبدیل به کبری کنم؟؟

بازی هارو تو هارد با ??رمت ntfs میخونه؟توچه پوشه ای و چجوری بزنم که بازیا رو کبری اجرا بشن؟

میشه بازی نو هارد داخلیش کپی کرد؟

لط??ا بگید چجوری ب??همم برد کبری ps3 من چه مدلی هستش؟

ازهمه عزیزان ممنون

• 3 weeks later...

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...