hamed58 ارسال شده در شهریور 19، 2015 ارسال شده در شهریور 19، 2015 دوستان من با مایکل ی مرحله گیر کردم ک میگه یه ماشین پیدا کن و به منظقه خلوت برو یا بالستر تماس بگیر یا با ??راکلین و موقیتت رو اعلام کن بعد تماس از ماشین پیداه میشه بعدش ی اخظار میاد GET find anyway fire trunck ی همچین چیزی نمیدونم چکار کنم!!!!!
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در شهریور 19، 2015 ارسال شده در شهریور 19، 2015 بازیو به نسخه ریلودد تبدیل کن آموزشش تو ص??حات قبل هست:kiss: درست نشد داداش.
mostafamz2010 ارسال شده در شهریور 19، 2015 مالک ارسال شده در شهریور 19، 2015 درست نشد داداش. کلا بازیو پاک کن پوشه هاشم پاک کن دوباره نسخه ریلودد نصب کن و اجرا کن
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در شهریور 20، 2015 ارسال شده در شهریور 20، 2015 کلا بازیو پاک کن پوشه هاشم پاک کن دوباره نسخه ریلودد نصب کن و اجرا کن خب من 3dm دارم.خییییییییییییییلیییییییییییی طول میکشه تا بخوام 62 گیگ دانلود کنم.
mostafamz2010 ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک ارسال شده در شهریور 20، 2015 خب من 3dm دارم.خییییییییییییییلیییییییییییی طول میکشه تا بخوام 62 گیگ دانلود کنم. خب طوری نیس همین نسخه که داری به نسخه ریلودد تبدیل کن تو ص??حه های قبل آموزش گذاشتم کلا پاکش کن دوباره نصب کن و به ریلودد تبدیل کن
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در شهریور 20، 2015 ارسال شده در شهریور 20، 2015 خب طوری نیس همین نسخه که داری به نسخه ریلودد تبدیل کن تو ص??حه های قبل آموزش گذاشتم کلا پاکش کن دوباره نصب کن و به ریلودد تبدیل کن آخه نصبش هم همچین نصب ساده ای نیست.8-9 ساعت طول کشید تا نصب شه. یه سوال.نسخه ی ریلودد هیچ مشکلی نداره یعنی مثل 3dm نیست که هی آپدیت برزی و بازم مشکل داشته باشه.اگه ریلودد هیچ مشکلی نداره اونو دانلود کنم.
mostafamz2010 ارسال شده در شهریور 20، 2015 مالک ارسال شده در شهریور 20، 2015 آخه نصبش هم همچین نصب ساده ای نیست.8-9 ساعت طول کشید تا نصب شه. یه سوال.نسخه ی ریلودد هیچ مشکلی نداره یعنی مثل 3dm نیست که هی آپدیت برزی و بازم مشکل داشته باشه.اگه ریلودد هیچ مشکلی نداره اونو دانلود کنم. آره برا منم 8 - 9 ساعت طول کشید بعدش به ریلودد تبدیل کردم تو الان همینکارو بکن شاید درست شد نه مشکلی نداره:balloony:
saman1 ارسال شده در شهریور 20، 2015 ارسال شده در شهریور 20، 2015 آخه نصبش هم همچین نصب ساده ای نیست.8-9 ساعت طول کشید تا نصب شه. یه سوال.نسخه ی ریلودد هیچ مشکلی نداره یعنی مثل 3dm نیست که هی آپدیت برزی و بازم مشکل داشته باشه.اگه ریلودد هیچ مشکلی نداره اونو دانلود کنم. از بایت ریلود خیالت راحت من دانلودش کردم بدون هیچ مشکلی بازی می کنم لعنت به 3dm
M.Noorbakhsh ارسال شده در شهریور 22، 2015 ارسال شده در شهریور 22، 2015 intel corei3 3.30 gh چهار هسته 650gtx ti boost 2gb gddr5 16gb ram من مشخصات سیستمم اینه: لپ تاپ: Intel Core i5 2.40 GHz 4Gb Ram Nvidia GT 320M - 1GB Windows 7 من اگه رم لپ تاپ رو ارتقا بدم میتونم بازی کنم؟ مثلا رمو بکنم 16 بقیه همون میتونم بازی کنم؟
gmcatb ارسال شده در شهریور 22، 2015 ارسال شده در شهریور 22، 2015 سلام مشکل نیومدن پلیس تو مرحله شروع بازی بعد بیرون اومدن از بانک چیه بچه ها؟ ممنون
SINA4123 ارسال شده در شهریور 22، 2015 ارسال شده در شهریور 22، 2015 من مشخصات سیستمم اینه: لپ تاپ: Intel Core i5 2.40 GHz 4Gb Ram Nvidia GT 320M - 1GB Windows 7 من اگه رم لپ تاپ رو ارتقا بدم میتونم بازی کنم؟ مثلا رمو بکنم 16 بقیه همون میتونم بازی کنم؟ الآن از نظر سی پی یو مشکلی ندارین اگه میخواین اولترا بازی کنین هم رمتون پایینه و هم گرا??یک احتمال زیاد ولی بخواین با تنظیمات پایین تر بازی کنین همین الآنشم میتونین
gmcatb ارسال شده در شهریور 23، 2015 ارسال شده در شهریور 23، 2015 سلام مشکل نیومدن پلیس تو مرحله شروع بازی بعد بیرون اومدن از بانک چیه بچه ها؟ ممنون
iman0013 ارسال شده در شهریور 23، 2015 ارسال شده در شهریور 23، 2015 من مشخصات سیستمم اینه: لپ تاپ: Intel Core i5 2.40 GHz 4Gb Ram Nvidia GT 320M - 1GB Windows 7 من اگه رم لپ تاپ رو ارتقا بدم میتونم بازی کنم؟ مثلا رمو بکنم 16 بقیه همون میتونم بازی کنم؟ سلام.لازم نیست به نظرم.چون با همون 4 گیگ هم کارتون راه می??ته
M.Noorbakhsh ارسال شده در شهریور 23، 2015 ارسال شده در شهریور 23، 2015 الآن از نظر سی پی یو مشکلی ندارین اگه میخواین اولترا بازی کنین هم رمتون پایینه و هم گرا??یک احتمال زیاد ولی بخواین با تنظیمات پایین تر بازی کنین همین الآنشم میتونین با تنظیمات پایین تر یعنی چی؟ LOW یا Meduim؟؟ من ??قط میخوام بازی بدون باگ و کرش و از این جور مشکلات باشه و راحت اجرا بشه بدون مشکل با گرا??یک خوب نه اولترا نه خیلی پایین در حد قابل قبول میتونم؟
SINA4123 ارسال شده در شهریور 24، 2015 ارسال شده در شهریور 24، 2015 با تنظیمات پایین تر یعنی چی؟ LOW یا Meduim؟؟ من ??قط میخوام بازی بدون باگ و کرش و از این جور مشکلات باشه و راحت اجرا بشه بدون مشکل با گرا??یک خوب نه اولترا نه خیلی پایین در حد قابل قبول میتونم؟ کلا بازی پایین ترین گرا??یکش تو تنظیمات نرمال هست و لو نداره شما هم ??ک کنم بتونید بازی کنید در حد قابل قبول
novin.naseriii ارسال شده در شهریور 24، 2015 ارسال شده در شهریور 24، 2015 سلام دوستان بازی نصب کردم بدون مشکل . همه چیزم تا شروع بازی خوبه . اما وقتی بازی شروع می شه کل ص??حه ی بازی رنگارنگ و س??ید و سیاه می شه . تمامی نرم ا??زار اولیه رو هم نصب کردم. (همراه با عکس[ATTACH=CONFIG]10365[/ATTACH]) لط??ا کمک کنید.ممنونم
SINA4123 ارسال شده در شهریور 24، 2015 ارسال شده در شهریور 24، 2015 سلام دوستان بازی نصب کردم بدون مشکل . همه چیزم تا شروع بازی خوبه . اما وقتی بازی شروع می شه کل ص??حه ی بازی رنگارنگ و س??ید و سیاه می شه . تمامی نرم ا??زار اولیه رو هم نصب کردم. (همراه با عکس[ATTACH=CONFIG]10365[/ATTACH]) لط??ا کمک کنید.ممنونم این مشکل زمانی برای من پیش اومد که بازی و یه جا کپی کردم تو هارد اکسترنال و ??ک کنم وسطش یه چیزایی و کامل نریخت
novin.naseriii ارسال شده در شهریور 24، 2015 ارسال شده در شهریور 24، 2015 این مشکل زمانی برای من پیش اومد که بازی و یه جا کپی کردم تو هارد اکسترنال و ??ک کنم وسطش یه چیزایی و کامل نریخت منظورت اینه که درست نصب نشده؟ مشکل گرا??یکی نیست؟
afshin76 ارسال شده در شهریور 24، 2015 ارسال شده در شهریور 24، 2015 دوستان من توی این بازی میتونم اکثر تنظیمات گرا??یکی رو روی بیشترین حالت قرار بدم بدون اینکه ??ریم پایین بیاد و ??ریم اکثرا بالای 30 قرار داره اما وقتی msaa رو از روی off روی 2x قرار میدم ??ریم میاد حدود 12 حتی اگر همه ی تنظیمات رو روی پایین ترین حالت بیارم و msaa همچنان روی 2 باشه تازه ??ریم میرسه به 15 توی هیچ بازیی اینجوری ندیدم لط??ا راهنمایی کنین
alifarokhi ارسال شده در شهریور 24، 2015 ارسال شده در شهریور 24، 2015 (ویرایش شده) اقا من تو یه مرحله گیر کردم قراره برن دزدی هی میگه صبر کن لاستر بهت زنگ بزنه.هرماشینی میدزدم میگه به درد گت وی میخوره صبر کن بهت زنگ بزنه یه مرحله اینطوری بود اون اوایل اونو رد کردم دزدی بانکه ??ک کنم همون که یه گودال داره تو یکی از پیام ها خوندم میگ??ت قطار بدزد همچین چیزی نقشه دزدی رو توی ک.ا.ب.ا.ر.ه میریزن من پلن بی رو انتخاب کردم نمیدونم چکار کنم ویرایش شده شهریور 24، 2015 توسط alifarokhi
SINA4123 ارسال شده در شهریور 24، 2015 ارسال شده در شهریور 24، 2015 منظورت اینه که درست نصب نشده؟ مشکل گرا??یکی نیست؟ اگه من همچین چیزی ببینم سریعا میگم مشکل گرا??یکیه ولی خب 100 درصد هم نمیشه گ??ت همونطور گ??تم برا من وقتی کامل کپی نشد این مشکل پیش اومد
AliTheVampire ارسال شده در شهریور 25، 2015 ارسال شده در شهریور 25، 2015 دوستان کسی تونسته موضوعی ک راکستار برای پی سی اضا??ه کرده ینی اون موضوع قتل یک زن رو بره؟؟؟؟ من چهارتا نوشته رو پیدا کردم بعدش ک باید ی زنه رو پیدا کنی ته دریا... محل دقیقشو یا??تم ولی زنه نیس.... اینم بگم ک مرحله نیس... جزء کش??یات بازیه..
SINA4123 ارسال شده در شهریور 26، 2015 ارسال شده در شهریور 26، 2015 دوستان یه سوال بی ربط دارم ولی کارم خیلی مهمه کسی میدونه بگه میخوام یه ??ایلی که زیی\ شده از تو وینرر باز کنم بدون اینکه یه کپی ازش بیاد تو درایو c یا همون دایرکتوری وینرر
omegfa ارسال شده در شهریور 27، 2015 ارسال شده در شهریور 27، 2015 دوستان یه سوال بی ربط دارم ولی کارم خیلی مهمه کسی میدونه بگه میخوام یه ??ایلی که زیی\ شده از تو وینرر باز کنم بدون اینکه یه کپی ازش بیاد تو درایو c یا همون دایرکتوری وینرر با extract خود وینرر هم بزنی باز هم یک ??ایل هایی رو تو درایو c واسه سرعت کار درست می کنه راه حلش اینه که setting -> path بری و در اون جا آدرس رو درایوی غیر از c بکنی !
SINA4123 ارسال شده در شهریور 27، 2015 ارسال شده در شهریور 27، 2015 با extract خود وینرر هم بزنی باز هم یک ??ایل هایی رو تو درایو c واسه سرعت کار درست می کنه راه حلش اینه که setting -> path بری و در اون جا آدرس رو درایوی غیر از c بکنی ! آره این کار میدونستم ولی مشکل اینه که کلا هاردم جا نداره ممنون
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری