gmcatb ارسال شده در مرداد 11، 2015 ارسال شده در مرداد 11، 2015 سلام بزرگواران من کرک ریلودد رو دانلود کردم تو نسخه بول «لاک ریختم تو آخرای لودینگ گیر میکنه کسی میتونه راهنماییم کنه؟ ممنونم
android5 ارسال شده در مرداد 11، 2015 ارسال شده در مرداد 11، 2015 بازی کجا تموم میشه مال من حدود 62 درصد تموم شد همونجا که ??یلیپسه کیه میزارنش صندوق عقب میندازنش تو آب؟؟؟ میگ??تن آخه یا ترور یا مایکل یکیشون کشته میشه چرا هر سه س??ر و م??ر و گنده راست راست را میرن؟؟
farshidnaji ارسال شده در مرداد 11، 2015 ارسال شده در مرداد 11، 2015 سلام بزرگواران من کرک ریلودد رو دانلود کردم تو نسخه بول «لاک ریختم تو آخرای لودینگ گیر میکنه کسی میتونه راهنماییم کنه؟ ممنونم آپدیت مخصوص ریلودد رو هم ریختی ؟ ??کر کنم همون آپدیت 5 باشه ! چون سایزش یکی هست با 5
gmcatb ارسال شده در مرداد 11، 2015 ارسال شده در مرداد 11، 2015 آپدیت مخصوص ریلودد رو هم ریختی ؟ ??کر کنم همون آپدیت 5 باشه ! چون سایزش یکی هست با 5 آپدیتی که تو خود ??ایل600 مگی ریلودد بود رو ریختم عزیز، یا تو لودینگ گیر میکنه یا stop working میده ؟!
gmcatb ارسال شده در مرداد 11، 2015 ارسال شده در مرداد 11، 2015 آقا ??رشید حل شد ??قط الان صدا نداره؟؟؟
mjh7777777 ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 سلام وقت همه بخیر من بازی رو نصب کردم و کرک اولی رو هم توی پوشه بازی کپی کردم ولی وارد بازی نمی شه و ازم می خواد که اکانت بسازم بعدش هم می خواد که کد ??عال سازی رو وارد کنم چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟ کرک ریلود??قققققققققققققققققققققققط
omegfa ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 آقا ??رشید حل شد ??قط الان صدا نداره؟؟؟ پکیج ??ول دایرکت x یا directx رو از اینترنت بگیر نصب کن مشکلت حل میشه (مال خود بازی ناقصه - تمام dll ها رو نداره) اگه ریختی و هنوز صدا نداشت تو اینترنت سرچ بزن یک جا رو باید تو control panel ->sound غیر ??عال کنی(یادم نیست)
SINA4123 ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 دوستان این ماد همه کاره ه رو دیدین تبدیل به عقاب هم میشه پرواز هم میشه کرد
asiatech ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 دوستان این ماد همه کاره ه رو دیدین تبدیل به عقاب هم میشه پرواز هم میشه کرد دادا ایم مود چجوری باید اجرا بشه تو ا??لاینه یا انلاین
mahdi10 ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 واقعا که براوتون متاس??م یکی پیدا نشد بگه چرا وقتیددکمه ی استوپ رو میزنم میخاد بره تو تنظیمات متو??ق میشه واقعا که
SINA4123 ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 دادا ایم مود چجوری باید اجرا بشه تو ا??لاینه یا انلاین تو همون بازی کرکی خودمون همون آ??لاین مود ش تو ص??حه های قبل هست میریزی تو ??ولدر بازی بعد تو بازی f4 و میزنی یه لیست میاد بعد دسته بندی کرده اونجا هر چی بخوای هست همه ی رمز ها و خلاصه هر چی بخوای
farshidnaji ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 آقا ??رشید حل شد ??قط الان صدا نداره؟؟؟ والله اطلاعاتم اونقدر زیاد نیست که از راه دور راه حل بگم ولی دایراکت ایکس رو. آپدیت کن درایور صدا رو هم همچنین ??کر کنم realtek باشه اگر کارت گرا??یکت انویدیاست اونم آپدیت کن چون تو نسخه پی سی sound driver هم تو درایورش هست
mostafamz2010 ارسال شده در مرداد 12، 2015 مالک ارسال شده در مرداد 12، 2015 آقا ??رشید حل شد ??قط الان صدا نداره؟؟؟ مشکل صدا مربوط به دایرکت ایکس هست باید نسخه 10 و 11 روی سیستم نصب کنی
ali4fun ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 از این سایت میتونید تمام مود هارو دانلود کنید http://www.gtainside.com
SINA4123 ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 دوستان ویندوز 8 ریختم کسی میدونه برا اکتیوش چی کا کنم؟
mahdi10 ارسال شده در مرداد 12، 2015 ارسال شده در مرداد 12، 2015 من مشکلم حل شد اون دکمه esc رو درست کردم دیگه خارج نمیشه هر کی مشکل منو داشت بپرسه از این انجمن کو??تی جیزی نصیب من نشد اقا سینا شما هم میتونی توگوگل اکتیو ساز سرچ کنی برنامشو میاره
SINA4123 ارسال شده در مرداد 13، 2015 ارسال شده در مرداد 13، 2015 من مشکلم حل شد اون دکمه esc رو درست کردم دیگه خارج نمیشه هر کی مشکل منو داشت بپرسه از این انجمن کو??تی جیزی نصیب من نشد اقا سینا شما هم میتونی توگوگل اکتیو ساز سرچ کنی برنامشو میاره خیلی ممنون بله تو گوگل سرچ کردم و بعد یه اکتیویتور دانلود کردم درست شد اکتیوش ??قط شما یه ذره با لحن بهتر صحبت کنید بالاخره انجمنه دیگه خیلی از مشکلات حل میشه خیلی ها هم نمیشه یکی میدونه یکی نمیدونه بازم ممنون که جواب دادین
ahsaei ارسال شده در مرداد 13، 2015 ارسال شده در مرداد 13، 2015 سلام من نسخه ??ول آنلاک رو نصب کردم بعد ??ایل تبدیل بازی به نسخه ریلود که 600mb بود رو دانلود کردم وبه نسخه ریلود بازیمو تغییر دادم بار اول ر??ت توی بازی کرش هم نداشتم ولی برا بار دوم که خواستم برم تو بازی موقع لود شدن بازی ارور استوپ ورکینگ میده چیکار کنم :17:
ahsaei ارسال شده در مرداد 13، 2015 ارسال شده در مرداد 13، 2015 یکی توی پستهای قبلی نوشته بود همین مشکلو حل کرده ولی چجوری نگ??ته ??قط نوشته آقا ??رشید حل شد
ahsaei ارسال شده در مرداد 13، 2015 ارسال شده در مرداد 13، 2015 نحوه است??اده از سیو نسخه 3dmبر روی نسخه ریلود ﻓﺎﯾﻞ ﻫﺎﯼ ﺳﯿﻮ ﺧﻮﺩ ???ﻪ ﺩﺭ ﻣﺴﯿﺮ ﺯﯾﺮ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ???(ﻭﯾﻨﺪﺯ ۸٫۱ ???) C:\Users\Username\Documents\Rockstar Games\GTA V \Profiles\DFE3B7FD ﺭ??? ???ﭙﯽ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﺑﻪ ﻣﺴﯿﺮ ﺯﯾﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﭘﻮﺷﻪ ۲۷۱۵۹۰ ﺭ??? ???ﯾﺠﺎﺩ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ. C:\ProgramData\Socialclub\RLD!\271590 ﺳﭙﺲ ﻓﺎﯾﻞ ﻫﺎﯼ ﺳﯿﻮ ﺭ??? ﺩﺭ ???ﯾﻦ ﻣﺤﻞ ???ﭙﯽ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ
asiatech ارسال شده در مرداد 13، 2015 ارسال شده در مرداد 13، 2015 اقایون داداشام ما یه آنتی ویروس تخمی ریختیم یکی از??ایلارو پاک کرده میشه یکی برامون آپلود کنه ممنونتون میشم gfsdk_txaa alpharesolve.win64.dll
mostafamz2010 ارسال شده در مرداد 13، 2015 مالک ارسال شده در مرداد 13، 2015 اقایون داداشام ما یه آنتی ویروس تخمی ریختیم یکی از??ایلارو پاک کرده میشه یکی برامون آپلود کنه ممنونتون میشم gfsdk_txaa alpharesolve.win64.dll آنتی ویروست چیه ؟ اعتماد سازی با اسم آنتی ویروست سرچ کن آموزشش میاد برو تو سایت ایران ستاپ اونجا هست راستی بازی رو به نسخه ریلودد تبدیل کردم مشکلی نداره :11: دیگه نه کرش میکنه نه هیچی حتی یکم بازی روون تر شده :flapper: به احترام ریلودد 37 ثانیه سکوت :sleep:
asiatech ارسال شده در مرداد 13، 2015 ارسال شده در مرداد 13، 2015 آنتی ویروست چیه ؟ اعتماد سازی با اسم آنتی ویروست سرچ کن آموزشش میاد برو تو سایت ایران ستاپ اونجا هست راستی بازی رو به نسخه ریلودد تبدیل کردم مشکلی نداره :11: دیگه نه کرش میکنه نه هیچی حتی یکم بازی روون تر شده :flapper: به احترام ریلودد 37 ثانیه سکوت :sleep: A آنتی ویروسم avast بود پاکیدم باو ??ایلشو کلا پاک کرده یکی برام این ??ایلو آپلود کنه gfsdk_txaa alpharesolve.win64.dll
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری