HesamB ارسال شده در تیر 22، 2015 ارسال شده در تیر 22، 2015 پارتشو نمیدونم چون من نسخه کورپک گر??تم که نصبش خیلی طول کشید و ن??همیدم چی به چیه اگه میخوای بدونی توی کدوم ??ولدره توی ??ولدر اصلی بازی هست حجمش 1.33 gb هست که با این سرعت آپلود نمیشه کاری کرد! توی گوگل سایتای خارجی سرچ کن ببین میتونی دانلود کنی ، اگه میتونی با ?? ی ل شکن برو راحت تری سرچ کن download x64p.rpf grand theft auto v یا هرجور که بلدی ??قط این ??ایل توی ??ولدر نیست ؟ چه مشکلی پیش اومده ؟ توضیح بده الان ارور میده این ??ایل نیست ؟ چه نسخه ای دانلود کردی ؟ نمیشه که این ??ایل نباشه دادا برو تورنت full unlock رو بگیر و هر ??ایلی رو میخوای انتخاب کن که دانلود کنه ، این همه کار لازم نیست که :D
mostafamz2010 ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک ارسال شده در تیر 22، 2015 دادا برو تورنت full unlock رو بگیر و هر ??ایلی رو میخوای انتخاب کن که دانلود کنه ، این همه کار لازم نیست که :D D: من زیاد تورنت وارد نیستم اینم راهیه :cool:
FarzadFS ارسال شده در تیر 22، 2015 ارسال شده در تیر 22، 2015 بچه هایی که وقتی از بانک میرین بیرون از بازی میپره بیرون دوستمون راست میگه وقتی q نزنین نمیپره بیرون مشکل از اونه، یعنی کاور نگیرین هینطوری برین جلو اونوقت حله،پس به سیستمو اینجور چیزا ربطی نداره بازی خودش باگ داره که ایشالا اپدیتشو بدن حل میشه چون تو ادامه بازیم هروقت دکمه q رو میزنی میپره بیرون:thumbdn:
mostafamz2010 ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک ارسال شده در تیر 22، 2015 کسانی که در مرحله H مشکل دارن وقتی به مایکل سوئیچ میکنن میپره بیرون این ویدیو رو ببینن : [h=1]حل مشکل مرحله نهایی H در بازی GTA V[/h]http://www.aparat.com/v/HKrNt خودم هنوز به این مرحله نرسیدم ولی مشکل خیلیا بوده حتی کسایی که نسخه اورجینال داشتن:thumbup:
Rasooli72 ارسال شده در تیر 22، 2015 ارسال شده در تیر 22، 2015 نه میخواستم ببینم این کاری که با cmd میکنیم مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟ بعدشم من مشکل بیرون پریدن موقع عوض کردن شخصیت و... را هم دارم شما هم با کردن این کار این مشکل و داری و یا ??قط شما در جواهر ??روشی مشکل داری چون من تو ماموریت جواهر ??روشی اصلا تیر احتیاجم نشد با ون به هر پلیسی میزدم میر??ت یار قدیمی این تاپیک! :) من اینکارو کردم نمیدونم برای اینه یا نه ولی مشکل سوییچ بازیکنم حل شده.مشکل کلیک راست و نشونه هم دیگه تو اون مرحله جواهر تست نکردم ولی مرحله های بعدیش هیچ مشکلی برام پیش نیاورد.ولی وقتی Q رو میزنم بازی کرش میکنه.(پچ 3 - کرک آخر) دوستان یه نکته بگم که تمام مشکلات کرش برای دارندگان بازی اورجینال هم وجود داره. (یکی از سندهاش)
SINA4123 ارسال شده در تیر 22، 2015 ارسال شده در تیر 22، 2015 یار قدیمی این تاپیک! :) من اینکارو کردم نمیدونم برای اینه یا نه ولی مشکل سوییچ بازیکنم حل شده.مشکل کلیک راست و نشونه هم دیگه تو اون مرحله جواهر تست نکردم ولی مرحله های بعدیش هیچ مشکلی برام پیش نیاورد.ولی وقتی q رو میزنم بازی کرش میکنه.(پچ 3 - کرک آخر) دوستان یه نکته بگم که تمام مشکلات کرش برای دارندگان بازی اورجینال هم وجود داره. (یکی از سندهاش) خب پس ??ک کنم مشکلم حل شده چون امروز کلی بازی کردم بعد از اینکار دیگه نپرید بیرون مشالا هزار مشالا با q هم تا حالا خدا رو شکر هیچ موقع نپریده بیرون حتی اون اولش که ات??اقا سریع دکمه ی q رو زدم راسی تروور و باز کردم چه قد خوبه اسپویل یه سوال اون شخصیت جانی که اولش با تروور میکشی شخصیت جی تی ای قبلی یعنی liberty city ?
mostafamz2010 ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک ارسال شده در تیر 22، 2015 (ویرایش شده) آقا من مرحله دزدی از جواهر??روشی هستم یه بار کلیک راست کردم کرش شد پرید بیرون د??عه بعد بدون زدن کلیک راست ر??تم مرحله تموم شد ولی بعدش که ??رانکلین میاد توی کلوب هست کلیک راست کردم بازم گیر کرد! ویرایش : تا مرحله بعد جایی که ترور میاد کلیک راست نکنین کرش میکنه ، وقتی ترور اومد دیگه مشکلی نیس ویرایش شده تیر 22، 2015 توسط mostafamz2010
skb4 ارسال شده در تیر 22، 2015 ارسال شده در تیر 22، 2015 R9 290X یا Nvidia GTX 970 ج??تشون هم قوی هستن و گرونن. سلام دوست عزیز ، منم منچستری 2 اتیشم ، یه سوالی داشتم میشه با رم 4 گیگ و انویدیا 1 گیگ رو pc بازی کرد ؟ ینی اجرا میشه اصن ؟ تا چ حدی قابل قبوله ؟ ارزش نصب کردن داره روی چنین سیستمی ؟
samuel.dk21 ارسال شده در تیر 22، 2015 ارسال شده در تیر 22، 2015 سلام اگه می شه لط?? کنید لینک یکی از پارت های بازی رو بدید به من، نص??ه دانلود کردم آدرسش هم ازتوی نرم ا??زار دانلود منجر پاک شده ممنونم
mostafamz2010 ارسال شده در تیر 22، 2015 مالک ارسال شده در تیر 22، 2015 سلام اگه می شه لط?? کنید لینک یکی از پارت های بازی رو بدید به من، نص??ه دانلود کردم آدرسش هم ازتوی نرم ا??زار دانلود منجر پاک شده ممنونم http://dl.p30share.biz/users/masoud/94/farvardin/GTA-V/Unlocked/Grand%20Theft%20Auto%20V-FULL%20UNLOCKED-%5Bwww.P30Day.com%5D.part01.rar
Protiar ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 این مشکل زبان رو چه طوری برطر?? کنم، وقتی آپدیت 3 بازی رو ریختم وارد بازی که میشم زبان چینی هستش و توی رجیستر هم عوض م یکنم باز برمیگرده به چینی!!!
SINA4123 ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 این مشکل زبان رو چه طوری برطر?? کنم، وقتی آپدیت 3 بازی رو ریختم وارد بازی که میشم زبان چینی هستش و توی رجیستر هم عوض م یکنم باز برمیگرده به چینی!!! احتمالا ریجستری رو با دقت انجام ندادی ببین همینو زدی؟ en.US
facebook ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 مشکل لگ زدن تو بازی رو چطوری ر??ع کنم. اول بازی که شروع میشه با ماشین با سرعت میرم مشکلی نداره اما بعد 1-2 دقیقه هر 10 -20 ثانیه یه لگ کوچیکی میزنه. بیشتر وقتی سوار ماشین هستم تند میرم اینطوره میشه. آخرین کرک+آخرین آپدیت رو هم ریختم.
Heidari66 ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 این مشکل زبان رو چه طوری برطر?? کنم، وقتی آپدیت 3 بازی رو ریختم وارد بازی که میشم زبان چینی هستش و توی رجیستر هم عوض م یکنم باز برمیگرده به چینی!!! یه ??ایل تکست همراه کرک هست رو باز کن زبان رو تغییر بده
Rasooli72 ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 این مشکل زبان رو چه طوری برطر?? کنم، وقتی آپدیت 3 بازی رو ریختم وارد بازی که میشم زبان چینی هستش و توی رجیستر هم عوض م یکنم باز برمیگرده به چینی!!! داداش یه لط?? کن یه سرچ بزن یا چند ص??حه قبل رو ببین شاید مشکلت حل شده باشه.من دیروز این پستو گذاشتم: دوستان میدونم همتون به این مشکل میخورید ولی من راه حلش روکش?? کردم! آپدیت 3 و کرک 4 رو که میریزین زبان بازی رو هر چی انگلیسی کنین دوباره چینی میشه.برای اینکه اینطوری نشه برین محل نصب بازی ??ایل 3dgame.ini رو باز کنین و Language=zh-CHT رو با Language=en-US عوض کنین یا کلا خط Language به بعد رو حذ?? کنید. دوستانی هم که سردرنیاوردن این ??ایل رو بگیرین اکسترکت کنین تو محل نصب بازی. من برم سراغ کش?? بعدی :icon_346[1]:
shahab0261 ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 ما که gt755 sli گرا??یک دوتایی داریم با 8 گیگ رم و i7 haswell بازم گیر میکنه به نظرم باید راکستار بیشتر اپدیت بده تا درست شده حالا اون زمان gta iv هم همه مشکل کمبود ??ریم داشتن بعد یه ??ایل تکست به اسم commandline.txt میریختیم توش درست میشد. شاید اینم همچین چیزی میخواد
SINA4123 ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 راه حل جدیدی برا بیرون پریدن بازی موقع رانندگی پیدا نشد؟ خیلی رو اعصابه
omidha ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 سلام کسی میتونه لینک دانلود یکی از پارتا gta از همین سایت به من بده تا بقیه پارتا دانلود کنم؟
SINA4123 ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 دوستان یه سوال کسی ویندوز 8 داره و مشکل پریدن بیرون از بازی موقع رانندگی و هد?? گیری (وای خسته شدم از بس این جمله رو گ??تم) رو داره؟ یعنی منظورم اینه که شاید مشکل از ویندوز 7 باشه آخه یکی از دوستام ویندوز 8 داره و میگه این مشکل و نداره
SINA4123 ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 آقا یه سوال تو اون راه حل ها برای... دیگه خودتون منظورمو میدونید اون که گ??ته تنظیمات و full control کنید یعنی چی کسی بلده بهم توضیح بده باید چی کار کنیم؟
farshidnaji ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 سلام بچه ها من بلاخره تونستم دانلود کنم نسخه CorePack رو نصب کردم رو ویندور 8.1 بازی بدون مشکل داره کار میکنه آپدیت 2 + کرک 4 همه چیز هم روی very high حتی texture الان Vram گرا??یک شده 2800/2024 :xD: یعنی 800 تا بیشتر از اخرش است??اده کردم و مشکلی هم ندارم ??قط تو مرحله دوم ??علا یه مشکلی پیدا کردم ببینم حل میشه یا نه نقشه بازی 1000 برابر بهتر از نقشه watch dogs هست اصلا کلا خیلی حال میده واقعا عالی ساختن ولی گرا??یک بازی اصلا در حد Assasians Unity نیست
msbh ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 سلام دوستان .. من بازی Wolfenstein The New Order نص??شو دان کردم .. الان میگردم تو سایت نیس .. چه کنم این همه وقت گذاشتیم دان کردیم الان یکی دوماهه رو هواس ..
msbh ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 GTA هم از p30day زدم 60 گیگ دارم بازی میکنم رو حداکثر تنظمات 4 گیگ گرا?? قرمز کردم .. :icon_346[1]: البته 4k هم دارم .. :icon_346[1]:
FarzadFS ارسال شده در تیر 23، 2015 ارسال شده در تیر 23، 2015 دوستان یه سوال کسی ویندوز 8 داره و مشکل پریدن بیرون از بازی موقع رانندگی و هد?? گیری (وای خسته شدم از بس این جمله رو گ??تم) رو داره؟ یعنی منظورم اینه که شاید مشکل از ویندوز 7 باشه آخه یکی از دوستام ویندوز 8 داره و میگه این مشکل و نداره دوست عزیزم من خودم رو ویندوز 8.1 زدم مشکلاتی تو گ??تی رو نداره ولی وقتی دکمه q رو است??اده میکنم میپره بیرون از بازی این مشکلم انگار عمومی هستش و خود گیم باگ داره که ایشالا اپدیتش میاد حل میشه تو هم به نظرم صبر کن یکم تا ببینیم اپدیتش میاد که مطمئنم میاد چون اگه نیاد خیلی بی معنی میشه ابروی راک استار میره که نمیتونه باگ ها رو درست کنه البته امیدوارم...
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری