رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

• پاسخ 1.4k
  • Created
  • آخرین پاسخ

Top Posters In This Topic

ارسال شده در

سلام.

از مدیران یا کاربرای اینجا کسی میتونه لینک های دانلود بازی رو برام از پارت 5 بعد ( یعنی خود 6 ) ب??رسته ؟

هرچی به پشتیبانی سایت میل میزنم کسی جواب نمیده !

توروخدا یکی لینکشو برام pm کنه 20 گیگ دانلود کردم بقیش مونده ...

چه اشتباهی کردم همه لینکارو تو idm سیو نکردم !!!

ارسال شده در

دوستان برای کرک کردنش باید ??ایل اپدیت رو نصب کنم ؟ ستاپ نداره که من کپی کردم .... برای کرکش هم کرک رو کپی کردم ولی باز نمیشه

ارسال شده در
دوستان برای کرک کردنش باید ??ایل اپدیت رو نصب کنم ؟ ستاپ نداره که من کپی کردم .... برای کرکش هم کرک رو کپی کردم ولی باز نمیشه

ویندوزت چیه ؟ کدوم کرک رو ریختی ؟

ارسال شده در
ویندوزت چیه ؟ کدوم کرک رو ریختی ؟

ویندوز 8.1 کرک دومی ... اپدیت ??ایل نصبی نداره ؟ باید کپی کنم ؟ میزنه آنیبل استارت کارکتلی

Social Club رو کجا باید نصب کنم توی درایو c یا درایوی که بازی توش هستش

ارسال شده در

والا من که نتونستم اجراش کنم هنوز توی ??روم همسایه یکی توی ویندوز 8.1 اجرا کرده میگه خوبه

من هرچی dllنیاز بود رو کپی کردم حالا دارم دوباره ??ایل زیپ رو آن زیپ میکنم ببینم چی میشه :( واقعا دیگه داره حوصله منو سر میبره ...

ارسال شده در

دوستان کسی قمی نیست من بیام بازی رو ازش بخرم؟!دیوانه شدم هرجا ر??تم ندارن میگن نگرد بازی غیر مجازه.خواهشاهر کی هست بگه خودم میام هرجا هست ازش میگیرم

ارسال شده در

آره منم میخوام هر کی داره بگه البته خودم اورجینالش و س??ارش دادم چون غیر اورجینالش هم آنلاین نداره هم مرحله ها و داستانش 30 درصده

ولی غیر اورجینالشو میخوام برا یه چیزی کسی داره خواهشا بگه:glare:

ارسال شده در
آره منم میخوام هر کی داره بگه البته خودم اورجینالش و س??ارش دادم چون غیر اورجینالش هم آنلاین نداره هم مرحله ها و داستانش 30 درصده

ولی غیر اورجینالشو میخوام برا یه چیزی کسی داره خواهشا بگه:glare:

دوست عزیز این سی درصد رو از کجا آوردی؟

ارسال شده در
از یه منبع معتبر

خودش تو دبی بازی های اورجینال و بازی میکنه

ببخشید منظورم این بود 30 درصد کم داره غیر از نداشتن آنلاین

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• جدید...