ali_razmara ارسال شده در فروردین 15، 2015 ارسال شده در فروردین 15، 2015 سلام یه چند روزی میشه که هر بازی رو اجرا می کنم بعد یه 5 دقیقع شروع به تیک تیک زدن میکنه سیستمم اینم عکسش ببینید سی پی یو موقع اجرای بازی پر میشه هیچ برنامه دیگه ای هم باز نیست http://8pic.ir/images/yvxd62n3z743ikhn1jbs.jpg تازه ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ تغیری نکرد کیسمم تمیز کردم بازم تغیری نکرد ترو خدا کمکم کنید خیلی رو اصابه
Crazy Joker ارسال شده در فروردین 16، 2015 ارسال شده در فروردین 16، 2015 علت های مختل??ی مثل ویروس یا مشکل یا پاک شدن ??ایل های library ویندوز یا...ولی با توجه به توضیحات شما احتمال 70% درصد مشکل از ??ن سی پی یو هست.تست بکنید ببنید ??ن کاملا سالمه(مثلا از دوستان و دروهمسایه ??ن سی پی یو رو بگیرید تست کنید البته اگه سی پی یو تون اینتل هست باید از ??ن استوک همون اینتل است??اده کنید نه ای ام دی).بازم میگم من که میگم مشکل از ??ن هست.حالا یا دور ??ن کم شده یا نیم سوز شده یه کم کار می کنه یه کم نمی کنه.
shph26 ارسال شده در فروردین 16، 2015 ارسال شده در فروردین 16، 2015 سلام دوست عزیز عکس بخشtask manager processes رو به صورت maximize وقتی cpu میره رو 100 قرار بده.
ali_razmara ارسال شده در فروردین 16، 2015 مالک ارسال شده در فروردین 16، 2015 آقا کیسو باز کردم دیدم ??ن کارت گرا??یکم خراب شده نمی چرخه مدل گرا??یکم اینه gt520 2gig gainward بنظر شما ??نش گیر میاد؟؟؟؟؟ چیکار باید کنم بدون ??ن هیچ کاری نمیشه کرد هر چی بازی می کنم اینطوری میشه
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری