aminomi ارسال شده در اسفند 15، 2014 ارسال شده در اسفند 15، 2014 (ویرایش شده) بازی Dragon Age Inquisition برای کامپیوتر | نسخه کامل FULL UNLOCKED + نسخه کم حجم BlackBox | Dragon Age Inquisition قرن اژدها بازی م??تش شرکت مشهور Electronic Arts می باشد که برای PC توسط استودیو خوشنام BioWare تولید شده است ، به لط?? موتور گرا??یکی ??وق العاده Frostbite 3 که قبلا در بازی هایی همچون Battlefield 4 است??اده شده می توان انتظار داشت که این بازی یکی از بهترین گرا??یک های هم نسل خود را داراست ، این بازی در سبک نقش آ??رینی با تم اکشن است که نسخه های قبلی این عنوان نیز با ??روش و استقبال بسیار عالی رو به رو شد ، بازی در دنیای پهناوری به نام Thedas ات??اق می ا??تد که جنگچوی بازی برای نجات دنیا از شر شیاطین آماده می شود ، از جنبه های مختل??ی تصمیمات شما در بازی تاثیر گذار است پس نباید بی گذار به آب بزنید ، محیط Thedas بسیار عظیم است و برای اکتشا?? آن ساعت ها باید وقت صر?? کنید ، جهت دانلود بازی Dragon Age Inquisition برای کامپیوتر با لینک مستقیم به لینک بالا مراجعه کنید ! توجه: جهت اجرای صحیح بازی باید حتماً جدیدترین نسخه درایور کارت گرا??یک خود را نصب نمایید: جهت دانلود درایور کارت گرا??یک AMD/ATI کلیک کنید. - جهت دانلود درایور کارت گرا??یک Nvidia کلیک کنید.. حداقل سیستم مورد نیاز : OS: Windows 7 or 8.1, 64-bit Processor (AMD): Quad core @ 2.5 GHz Processor (Intel): Quad core @ 2.0 GHz Memory: 4 GB Graphics Card (AMD): Radeon HD 4870 Graphics Card (NVIDIA): GeForce 8800 GT Graphics Memory: 512 MB Hard Drive: 26 GB DirectX: 10 Internet: 512 kbps up and down سیستم پیشنهادی : OS: Windows 7 or 8.1, 64-bit Processor (AMD): Six core @ 3.2 GHz Processor (Intel): Quad core @ 3.0 GHz Memory: 8 GB Graphics Card (AMD): Radeon HD 7870 or R9 270 Graphics Card (NVIDIA): GeForce GTX 660 Graphics Memory: 2 GB Hard Drive: 26 GB DirectX: 11 در این تاپیک به گ??ت و گو و رسیدگی به مشکلات بازی کامپیوتری Dragon Age Inquisition پرداخته می شود ! ویرایش شده اسفند 15، 2014 توسط Milad تصحیح مطلب
anir007 ارسال شده در اسفند 16، 2014 ارسال شده در اسفند 16، 2014 سلام اپدیت ورژن 2 + کرک جدید که مشکل cpu حل میکنه حجمش 1.5 گیگ هست میشه اونم بزارید؟ Update 2 + Crack V2 + Dual Core fix + Corrupted files - Skidrow & Reloaded Games
Silver Wolf ارسال شده در اسفند 16، 2014 ارسال شده در اسفند 16، 2014 سلام کسی تا حالا تونسته این بازی رو لانچ کنه ؟ راستی اگه امکانش باشه مه کرک dual core اسکیدرو رو هم بذارین ، ??راوان ممنون میشم
javad666n2 ارسال شده در اسفند 17، 2014 ارسال شده در اسفند 17، 2014 سلام . من بازی رو دانلود کردم . آپدیت رو هم نصب کردم . کرک رو هم ورژن دومش رو کپی کردم . اوریجین رو هم نصب کردن . اکانت هم ساختم با وی بی ان هم وصل شدم که ??کر کنه از خارج ایران هستم . وارد اکانت هم شدم . اکانتم هم وری ??ای (virified ) کردم. اما وقتی لانچر رو اجرا میکنم میره تو قمت اکتیو کردن بازی که ازم کد سی دی کی بازی رو میخواد . آنتی ویروسمم خاموشه . دیگه چــــــــــــیکار کنم؟!! ممنون و متشکر
generalzh0 ارسال شده در اسفند 17، 2014 ارسال شده در اسفند 17، 2014 سلام . من بازی رو دانلود کردم . آپدیت رو هم نصب کردم . کرک رو هم ورژن دومش رو کپی کردم . اوریجین رو هم نصب کردن . اکانت هم ساختم با وی بی ان هم وصل شدم که ??کر کنه از خارج ایران هستم . وارد اکانت هم شدم . اکانتم هم وری ??ای (virified ) کردم. اما وقتی لانچر رو اجرا میکنم میره تو قمت اکتیو کردن بازی که ازم کد سی دی کی بازی رو میخواد . آنتی ویروسمم خاموشه . دیگه چــــــــــــیکار کنم؟!! ممنون و متشکر سلام برای انجام آنلاین بازی حتما باید CD Key معتبر همون بازی رو داشته باشید که قیمتش بیشتر از 50 به بالاست یا اورجینال بازی رو باید بازی کنید.نه نسخه کرک شده.!
afshin76 ارسال شده در اسفند 21، 2014 ارسال شده در اسفند 21، 2014 دوستان خواهشا یکی این آپدیت رو قرار بده http://Update 2 + Crack V2 + Dual Core fix + Corrupted files - Skidrow & Reloaded Games همه منتظریم
aminomi ارسال شده در اسفند 21، 2014 مالک ارسال شده در اسفند 21، 2014 دوستان خواهشا یکی این آپدیت رو قرار بده http://Update 2 + Crack V2 + Dual Core fix + Corrupted files - Skidrow & Reloaded Games همه منتظریم سلام، لینک های درخواستی شما در ص??حه دانلود این بازی موجوده !
afshin76 ارسال شده در اسفند 21، 2014 ارسال شده در اسفند 21، 2014 دوست عزیز این چیزی که من میگم یه آپدیت 1.5 گیگی هست با اونی که شما میگی ??رق میکنه
generalzh0 ارسال شده در اسفند 21، 2014 ارسال شده در اسفند 21، 2014 دوست عزیز این چیزی که من میگم یه آپدیت 1.5 گیگی هست با اونی که شما میگی ??رق میکنه این همون نیست... daiup2cr2fix.rar (1,38 GB) - uploaded.net
h_mansoori ارسال شده در اسفند 22، 2014 ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلام برای نسخه بلک باکس به اپدیت نیازه یا اپدیت روی این نسخه قابل نصب نیست
generalzh0 ارسال شده در اسفند 22، 2014 ارسال شده در اسفند 22، 2014 سلام برای نسخه بلک باکس به اپدیت نیازه یا اپدیت روی این نسخه قابل نصب نیست نسخه بلک باکس نه آپدیت داره نه نیاز !
mostafamz2010 ارسال شده در اسفند 22، 2014 ارسال شده در اسفند 22، 2014 دانلود کرک سالم بازی Dragon Age Inquisition – بازی Dragon Age Inquisition دو ماه پیش منتشر شد . این بازی دارای ق??ل DRM بود که امروز با تلاش های گروه ۳DM بعد از شکستن ق??ل امنیتی ! این بار بازی Dragon Age Inquisition کرک شد . برای دانلود کرک سالم بازی Dragon Age Inquisition به ادامه مطلب مراجعه کنید - برای اجرای بازی نیاز به آپدیت ۲٫۵ بازی نیز هست . برای دانلود آپدیت ها کلیک کنید __________________________________________________ لینک دانلود کرک Dragon Age Inquisition از سرور Uploadboy V3 __________________________________________________ پسورد ??ایل زیپ : ?????? ???? ?? ?? | ???????? ???? ?????? حجم : ۲ MB | نسخه ۳DM – v3 ,V2 , v1 __________________________________________________ آموزش نصب : ابتدا آپدیت بازی رو در پوشه اصلی بازی بریزید تا جایگزین ??ایلهای اصلی بشوند سپس کرک بازی رو بریزید و از طریق Launcher بازی رو اجرا کنید و لذت ببرید ! :hd:
pr1nce ارسال شده در اسفند 25، 2014 ارسال شده در اسفند 25، 2014 آقا حالا میشه از آپدیتا و دی ال سی ها تو نسخه ی بلک باکس است??اده کرد یا نه؟؟؟
lp777 ارسال شده در اسفند 27، 2014 ارسال شده در اسفند 27، 2014 سلام.آپیدت و کرک رو کپی کردم بازی لانچ میشه اما لود اول بازی کامل نمیشه که منو بیاد مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لط??ا جواب بدید!!!!!!!!
chelsea2005 ارسال شده در اسفند 30، 2014 ارسال شده در اسفند 30، 2014 آقا یکی ما رو راهنمایی کنه پله به پله .....
jagvar777 ارسال شده در اسفند 31، 2014 ارسال شده در اسفند 31، 2014 سلام نسخه ی black box که از luncher اجرا میکنم هیچ ات??اقی نمی??ته , هم از کرک است??اده کردم هم از آپدیت هم بدون اونا سیستم مشکلی نداره مطمنم far cry و assassin به خوبی نصب شد لط??ا راهنمایی کنید
hasin110 ارسال شده در فروردین 3، 2015 ارسال شده در فروردین 3، 2015 کسی هست که اصلا این بازی رو بازی کرده باشه ؟؟؟ ??قط بگه
omegfa ارسال شده در فروردین 5، 2015 ارسال شده در فروردین 5، 2015 کسی هست که اصلا این بازی رو بازی کرده باشه ؟؟؟ ??قط بگه *من بازیش کردم از 100 بهش 60 میدم داستان نسخه 2 و 1 رو بیشتر دوست داشتم ...
B3Hi13 ارسال شده در فروردین 13، 2015 ارسال شده در فروردین 13، 2015 سلام.من و ر??یقم توی Dragon Age یه مشکلی داریم اونم اینه که بعد از یه ربع ده دقیقه از بازی پرت میشیم بیرون و هیچ ارروری هم نمیدم سیستم ر??یقم از حداقل یه خورده بهتره اما مال من کمتره ولی بازم ??ریم خوبی میده اما یهو هورتی میپره بیرون.آپدیت هم ریختم آپدیت 2.5 رو نسخه هم بلک باکسه لط??ا کمک کنید.
omegfa ارسال شده در فروردین 13، 2015 ارسال شده در فروردین 13، 2015 dlc این بازی چیه؟ چجوری ??عال میشن با کرک های مختل?? تغییری تو هیچ جا نمی بینم...
B3Hi13 ارسال شده در فروردین 14، 2015 ارسال شده در فروردین 14، 2015 کسی نیست؟یعنی هیچکس همچین مشکلی نداشته یا زورش میاد یه دقیقه نگاه کنه؟:angry::angry:
afshin76 ارسال شده در فروردین 17، 2015 ارسال شده در فروردین 17، 2015 سلام نسخه ی black box که از luncher اجرا میکنم هیچ ات??اقی نمی??ته , هم از کرک است??اده کردم هم از آپدیت هم بدون اونا سیستم مشکلی نداره مطمنم far cry و assassin به خوبی نصب شد لط??ا راهنمایی کنید منم همین مشکله دوستمون رو دارم چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟ رو pc اجرا کردم هیچ مشکلی نداشت اجرا میشد ولی چون pc من داغونه و لگ میزرنه خواستم تو لب تاب بازی کنم که اینجوریه لط??ا راهنمایی کنین:crying:
mohamad_sp ارسال شده در فروردین 19، 2015 ارسال شده در فروردین 19، 2015 سلام. ببخشید من نسخه DELUXE EDITION-FULL UNLOCKED رو دانلود کردم ولی خودمم نمیدونم چرا الان part 12 رو ندارم.??کر کنم اصلا دانلود نکردم.:saddd: :crying:????????کسی میتونه part 12 رو هم بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟.:crying: اگه انکار روبکنید که خیلی ممنون میشم.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری