ubilove ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 بازی Assassin’s Creed: Unity مدتی می شود که منتشر شده است اما از مشکلات ??نی بسیار رنج می برد. از میان مهمترین آنها می توان به ا??ت ??ریم بسیار و باگ های ??راوان اشاره کرد که همگی تجربه یک بازی پر متضاضی را دستخوش تغییرات من??ی کرده بودند. شرکت Ubisoft خوشبختانه دست روی دست نگذاشت و آپدیت ها و بهینه سازهای گوناگی را منتشر کرد. چهارمین نسخه از این بهینه سازها قرار است که در دوشنبه (مصاد?? با ۱۵ دسامبر) منتشر شود. برای توضیحات بیشتر با ما در ادامه مطلب همراه باشید. سازندگان در توضیحات رسمی خود گ??ته اند: این بسته مشکلات مختل??ی را از نظر ثبات و عملکرد بازی ر??ع خواهد کرد. همچنین مشکلات بخش آنلاین و اتصالات اینترنتی نیز بر طر?? خواهند شد (به علاوه موارد دیگر). شرکت Ubisoft اعلام کرده است که این بسته دیگر اکثر مشکلات باقی مانده مانند یک سری باگ و ا??ت ??ریم را بر طر?? خواهد کرد. Assassin’s Creed Unity را شما می توانید هم اکنون برای PlayStation 4 ،Xbox One و Windows PC خریداری کنید. WWW.GAMEFA.COM
FARZAN CRASH 007 ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 خدا کنه دیگه این یکی همه ی مشکلات مخصوصا اون لگ 5-6 ثانیه رو رد کنه.1 ثانیه راه میرم 5 ثانیه وایمیسه.تازه بعضی وقت کلا آرنو خشکش میزنه و حرکت نمیکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ubilove ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک ارسال شده در اسفند 13، 2014 خدا کنه دیگه این یکی همه ی مشکلات مخصوصا اون لگ 5-6 ثانیه رو رد کنه.1 ثانیه راه میرم 5 ثانیه وایمیسه.تازه بعضی وقت کلا آرنو خشکش میزنه و حرکت نمیکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایشالله مششکلت حل شه.
farshidnaji ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 خدا کنه دیگه این یکی همه ی مشکلات مخصوصا اون لگ 5-6 ثانیه رو رد کنه.1 ثانیه راه میرم 5 ثانیه وایمیسه.تازه بعضی وقت کلا آرنو خشکش میزنه و حرکت نمیکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب مشکلاتی ؟! برای من بدون آپدیت خیلی خوب کار میکرد تنعا مشکل ا??ت ??ریم بود چون کارت گرا??یکم 640 اگر سری 700 اینا بود ??کر کنم همون مشکلم نداشتم
mostafamz2010 ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 خدا کنه دیگه این یکی همه ی مشکلات مخصوصا اون لگ 5-6 ثانیه رو رد کنه.1 ثانیه راه میرم 5 ثانیه وایمیسه.تازه بعضی وقت کلا آرنو خشکش میزنه و حرکت نمیکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:biggrin2: من که تا گیر میکنه میخوام سرمو بزنم تو مانیتور خیلی رو اعصابه :mad:
mostafamz2010 ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 عجب مشکلاتی ؟! برای من بدون آپدیت خیلی خوب کار میکرد تنعا مشکل ا??ت ??ریم بود چون کارت گرا??یکم 640 اگر سری 700 اینا بود ??کر کنم همون مشکلم نداشتم کدوم نسخه رو نصب کردی ؟
ubilove ارسال شده در اسفند 13، 2014 مالک ارسال شده در اسفند 13، 2014 کدوم نسخه رو نصب کردی ؟ من نمیدونم ایشون کدوم نسخه را نصب کردن ولی به احتمال زیاد نسخه ریلودد هستش. منم آپدیتا رو ریختم با نسخه ریلودد دیگه مشکل نداشتم.
farshidnaji ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 کدوم نسخه رو نصب کردی ؟ بلک باکس با کرک ریلودد هیچ ایرادی هم نداره
mostafamz2010 ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 بلک باکس با کرک ریلودد هیچ ایرادی هم نداره منم بلک باکس با کرک ریلودد ! ??قط یه چیزی ، تو این unity گیم پلی بازی خیلی تخماتیکی شده :mad: حالا نمیدونم تو نسخه ی pc اینطوره یا کلا اینطوریه
edward ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 یکی از مشکلاتی که کاربرها دارند سیستم ضعی??شونه . من گر??تمش به امید اینکه به سیستمم میخوره ولی حتی تو ص??حه ی منوی بازی هم گیر داره چه برسه به بازی . ??علا خداوند رو شاکرم که همین ??ارکرای رو اجرا میکنه بازیش میکنم .کلا بین اسسینز ها ??قط بلک ??لگ رو کامل تموم کردم
cyrus2016 ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 با سلام خدمت دوستان.. علت حذ?? شدن بازی assassins-creed-unity از سایت چیه؟
kazy ارسال شده در اسفند 13، 2014 ارسال شده در اسفند 13، 2014 با سلام خدمت دوستان.. علت حذ?? شدن بازی assassins-creed-unity از سایت چیه؟ سلام/ حتما بنیاد به اینجا هم گیر داده دیگه :ohnoes:
farshidnaji ارسال شده در اسفند 14، 2014 ارسال شده در اسفند 14، 2014 منم بلک باکس با کرک ریلودد ! ??قط یه چیزی ، تو این unity گیم پلی بازی خیلی تخماتیکی شده :mad: حالا نمیدونم تو نسخه ی pc اینطوره یا کلا اینطوریه من رشتم معماریه تو کتابام یه چیزایی در مورد کاخهای ورسای تو ??رانسه در زمان انقلاب کبیرشون خونده بودم که جزو مهمی از تاریخ معماری جهان هست ولی این گیم منو مست خودش کرده با این بناها و ... باور نمیکنی از گیم کنده میشم محو ساختمونا میشم اون مرحله کلیسا بود ؟! اونجا ??قط یک اعت به در و دیوار نگاه میکردم ارزش این گیم برای من یه چیزی ما ??وق گیم پلی و گرا??یک هنری و .... ساختمونایی که تو این گیم بودن تا حالا تو تاریخ بازی سازی دنیا نمونه مشابه نداشتن ============ قبول دارم بازی از لحاظ داستانی میتونست پر محتوی تر باشه ولی اونقدر ها هم ضعی?? نبود {نظر شخصی}
sae ارسال شده در اسفند 15، 2014 ارسال شده در اسفند 15، 2014 کی می اید امروز دوشنبه هست ولی هنوز نیومد
ubilove ارسال شده در اسفند 15، 2014 مالک ارسال شده در اسفند 15، 2014 کی می اید امروز دوشنبه هست ولی هنوز نیومد برادر من 8/5 دیگه مونده هااا!!!
ubilove ارسال شده در اسفند 16، 2014 مالک ارسال شده در اسفند 16، 2014 این اپدیت تاخیر خورد بهتر. حداقل یه آپدیت درست و حسابی میده.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری