haloos ارسال شده در اسفند 5، 2014 ارسال شده در اسفند 5، 2014 سلام خدمت دوستان ببخشید من مدام مزاحم میشم بازی shadow of miror middle earth رو نصب کردم مشکله msvcp 100.dll رو داشت انجام دادم ولی بازم حل نشد و این ارور جدید رو میده کسی میتونه حل کنه در ضمن جدیدترین اپدیت نرم ا??زارهای مورد نیاز بازی به همراه کارت گرا??یک رو نصب کردم
hamidtondar ارسال شده در اسفند 5، 2014 ارسال شده در اسفند 5، 2014 سلام ??ک کنم یا دایرکت 11 میخواد یا باید به کارت گرا??یک معر??یش کنی یعنی add کنی
Black Hawk ارسال شده در اسفند 5، 2014 ارسال شده در اسفند 5، 2014 (ویرایش شده) سلام خدمت دوستان ببخشید من مدام مزاحم میشم بازی shadow of miror middle earth رو نصب کردم مشکله msvcp 100.dll رو داشت انجام دادم ولی بازم حل نشد و این ارور جدید رو میده کسی میتونه حل کنه در ضمن جدیدترین اپدیت نرم ا??زارهای مورد نیاز بازی به همراه کارت گرا??یک رو نصب کردم اینجا یک سر بزن ممکنه مشکلت حل بشه : Link ویرایش شده اسفند 5، 2014 توسط Black Hawk
DANTE & VERGIL ارسال شده در اسفند 7، 2014 ارسال شده در اسفند 7، 2014 سلامایدی بازی: NPEB01928 یعنی چی؟ یعنی لایسنس بازی؟ (ps3 یا ps4)
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری