رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

ه گزارش سرویس کشکول جام نیوز، سال گذشته یک ژاپنی در شهرستان آستارا مسلمان شد و نام خود را رضا گذاشت. «آتسوشی ناکانه» مهندس رایانه ژاپنی با مطالعه ??رهنگ اسلامی ایرانی به دین مقدس اسلام و مذهب تشیع مشر?? شد.

آتسوشی ناکانه تاجر ژاپنی ساکن توکیو و مهندس رایانه است. وی مدت ه??ت سال است که با یک تاجر آستارایی ر??ت و آمد دارد و در طول این مدت با مطالعه ایران*شناسی با ??رهنگ و سنن اسلامی ایرانی آشنا شده است. در آخرین س??ر خود با ارتباط صمیمی با روحانیون حوزه علمیه حضرت ولیعصر (عج) آستارا، به دین مقدس اسلام و مذهب تشیع مشر?? شد و نام مبارک رضا را برای خود برگزید.

با توجه به علاقمندی*اش به ساحت علی بن موسی الرضا (ع) «رضا ناکانه» دل نوشته*ای برای نهمین جشنواره نامه*ای به امام رضا (ع) در مازندران ارسال کرد

2eu75b85zil3yoyelz9g.jpg

«رضا ناکانه» خطاب به امام رئو?? نوشته است:

به نام خدا

در شب مشهد مقدس هر کجا باشم هر کار بکنم، چراغ حرم همیشه دیده می*شود. آن نور شما است. نور مهر و آرامش است. آن نور بدون پایان همه جا می*رسد. حتی سرزمین آخر شرق دنیا که من هستم. هر وقت چشم می*بندم نور شما را می*بینم. در** همان لحظه سروصدای دلم از بین می*رود. احساس پاک به دست می*آورم و برای شما دلم خیلی تنگ می*شود.

ای امام دانا؛ با نور شما راه من را روشن کنید.*ای امام عاشقانه با نور شما مرا ح??ظ کنید.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

اشکم دراومد.:crying:

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید