رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

• میگم شهید همّت کجاس؟
    میگه بزرگراه شهید همّت؟
    میگم نــه پـَـَــــ می خواستم خودشو پیدا کنم یه خانواده ای رو از نگرانی در بیارم!!
  • تو جاده بنزین تمام کردیم وایسادیم کنار جاده 4 لیتری تکون میدیم ! طر?? اومده میگه بنزین تمام کردین ؟

میگیم:نه پـَـَـــ میگیم هورا ! ما هم از این دبـــّه ها داریم !!

• دارم ??یلم گریه دار میبینم , گریه میکردم , مامانم اومده می گه ??یلمش گریه داره ؟

نه پ خنده داره من دارم گریه می کنم کارگردانشو ضایع کنم !

• جلو در دستشویی، طر?? اومده میگه ع ع ع ببخشید شما توی ص?? هستین؟ نــــــــــه پــــــــــــ سوسکیم اومدیم نهــــــــار.... :

• ر??تم استخر داشتم غرق ميشدم غریق نجات میله رو برداشته اومده لب استخر با لبخند میگه میخاي کمکت کنم؟نه پ با اون میله استريپتیز کن ببینم بلدي

• حموم بودم، مامانم می زنه به در می گم بـــله ؟

می گه حمومی ؟
    می گم نه پـَـ اینجا لندنه، صدای منو از رادیو بی بی سی می شنوید

• بهش میگم: زود باش دمپاییتو بده تا سوسکه نر??ته... میگه:مگه میخوای بکشیش؟... نه پَ میخوام بدم سوسکه پاش کنه !!!

• تصاد?? کردیم، زنگ زدیم ا??سر اومده میگه : تصاد?? شده؟

میگم : نه پـــــَ ... داریم هشدار برای کبرا 11 رو ??یلم برداری میکنیم!!!

• یارو سگ های منو دیده، میگه غذا میخورن؟ نه پـَـَـ ??توسنتز میکنن

• ر??تم داروخونه کرم ترک پا بگیرم

می گه واسه پا میخواین؟؟
    نه پــــَ
    میخوام در جهت از بین بردن ترک های کویر لوت گامی برداشته باشم

• سر جلسه امتحان به کناریم میگم داداش برسونیا

میگه تقلب؟
    گ??تم نــه پـَـَــــ مواد ، یه وقت خمار نشم

• ??اميلمون اومده آکواريومم رو ديده ميگه غذاي مخصوص بهشون ميدي؟نه پـَـَـ پول تو جيبي ميدم بهشون خودشون ميرن واسه خودشون غذا ميخرن

• زنگ زدیم اتش نشانی،میگه جایی اتیش گر??ته؟نه پــــ زنگ زدیم ببینیم امشب خونه این بیایم مهمونی

• از راننده اتوبوس میپرسم چقدر شد؟میگه 225 بهش 300 تومن دادم,میگه یه ن??ری؟گ??تم نه پ کل اتوبوس مهمونه من!

• یارو اومد تعمیرگاه گ??ت: برای لپ تاپم رَم میخوام ... گ??تم: داریم .... گ??تش :مطمئنی برای لپ تاپه ؟ .... گ??تم : نـَــ پــــَ ... برای pc ـه میخوام ب??ک??نم تو پاچـــت ...

• تو رستوران، پیشخدمتو صدا کردم میگم آقا توی سوپ من مگس ا??تاده! میگه مرده؟ میگم نَ پـَـَــ هنوز زندست، داره شنا میکنه، صدات کردم بیایی نجاتش بدی!!!

• یارو دو ساعت داره خودپردازو انگولک میکنه تازه برگشته میگه شمام کار دارین ؟ نَ پـَـَـ وایستادیم اینجا بنیه و پشتکار?? شما رو سرلوحه زندگیمون قرار بدیم

• تو دندانپزشکی دکتر آمپول بی حسی رو خالی کرد تو لثه ام. بعد از یه ربع که بی حس شد میگه:خوب حالا پرش کنم؟! ??کر کن من با دهن باز چطوری بهش گ??تم نه پــــَ !

• 1 month later...
ارسال شده در

شنا بلد نیستم طر?? هولم داده تو آب دارم غرق میشم و دست و پا میزنم.....می پرسه یعنی شنا بلد نیستی؟ پ نه پ با آب شوخی دارم داره قلقلکم میده_____________________________________________________

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...