mamalikhan ارسال شده در دی 9، 2014 ارسال شده در دی 9، 2014 سلام دوستان ارور stop working windows explorer ماله چیه سیستم کند میشه و موس بزور حرکت میکنه و میگه ریستارت پروگرم وقتی روش کیلیک میکنم استارت و ایکونهای ص??حه یه لحظه غیب میشن دوباره میان میشه بگید چرا اینجوری میشه سیستم ؟ مشکلی داره ؟ ویروسه ؟ یا مشکل ا نرم ا??زاریه که روی اکسپلورر تاثیر میذاره ؟
Black Hawk ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 سلام دوستان ارور stop working windows explorer ماله چیه سیستم کند میشه و موس بزور حرکت میکنه و میگه ریستارت پروگرم وقتی روش کیلیک میکنم استارت و ایکونهای ص??حه یه لحظه غیب میشن دوباره میان میشه بگید چرا اینجوری میشه سیستم ؟ مشکلی داره ؟ ویروسه ؟ یا مشکل ا نرم ا??زاریه که روی اکسپلورر تاثیر میذاره ؟ ویندوز مشکل داره و همینطورم میتونه ویروس باشه که اسیب به ??ایل windows explorer وارد کرده باشه شما یک ویندوز دیگه نصب کن مشکلت حل میشه . پیشنهاد میکنم از سایت اخرین اپدیت + ویندوز رو دانلود کنی
md4683 ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 ویندوز مشکل داره و همینطورم میتونه ویروس باشه که اسیب به ??ایل windows explorer وارد کرده باشه شما یک ویندوز دیگه نصب کن مشکلت حل میشه . پیشنهاد میکنم از سایت اخرین اپدیت + ویندوز رو دانلود کنی کاملا تایید شد:wink:
Black Hawk ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 کاملا تایید شد:wink: ممون بابت تاییدیه :wink:
mamalikhan ارسال شده در دی 10، 2014 مالک ارسال شده در دی 10، 2014 ممون بابت تاییدیه :wink: مرسی دوستان بابت راهنمایتون حالا چه انتی ویروسی پیشنهاد میکنید که کارش درست باشه ؟ اپدیت میخواد یا تریال میتونه ویروسو ا بین ببره
Black Hawk ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 مرسی دوستان بابت راهنمایتون حالا چه انتی ویروسی پیشنهاد میکنید که کارش درست باشه ؟ اپدیت میخواد یا تریال میتونه ویروسو ا بین ببره اگه میخوای انتی ویروس خوب و بدون ا??ت سرعتی داشته باشی پیشنهاد من Avast هستش ولی اگه میخوای از شر ویروس ها راحت بشی و انتی ویروس رو موقتی نصب کنی Kaspersky به کارت میاد . ولی بگم انتخاب انتی ویروس سلیقه ای هستش ولی به نظرم اول Avast بعد Kaspersky . بعد از این دوتا به نظرم بقیه چنگی به دل نمیزنن
datis ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 داداش بعضی مواقع جند تا برنامه با هم کرش میکنن و این مشکل بوجود میاد میتونه با عوض کردن ویندوز هم با این مشکل رو داشته باشی یکی ارز راههاشم اینه http://forums.p30day.com/t11446.html#post67077
Black Hawk ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 داداش بعضی مواقع جند تا برنامه با هم کرش میکنن و این مشکل بوجود میاد میتونه با عوض کردن ویندوز هم با این مشکل رو داشته باشی یکی ارز راههاشم اینه http://forums.p30day.com/t11446.html#post67077 این ??قط روی بازی واتچ داگز کار میکنه و ربطی به ویندوز نداره من انجام دادم ولی هیچی نشد و تنها راه حلش است??اده از ویندوز سالمه
mamalikhan ارسال شده در دی 10، 2014 مالک ارسال شده در دی 10، 2014 مرسی از همه avast premier anitivirus 2014 چطوره ؟ باید اپدیت بشه تا ویروسارو شناسایی کنه یا تریال هم میتونه کار را بندازه ؟
Black Hawk ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 مرسی از همه avast premier anitivirus 2014 چطوره ؟ باید اپدیت بشه تا ویروسارو شناسایی کنه یا تریال هم میتونه کار را بندازه ؟ عالیه و باید بگم تریال هم کارتو راه میندازه اگه موقت میخوای اگه دائما میخوای باید Key های پریموم رو دانلود کنی . اره باید اپدیت بشه تا تازه ترین ویروس ها رو شناسایی کنه
datis ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 این ??قط روی بازی واتچ داگز کار میکنه و ربطی به ویندوز نداره من انجام دادم ولی هیچی نشد و تنها راه حلش است??اده از ویندوز سالمه:=d: داداش هیچ ربطی نداره.منم نگ??تم صد درصد کار میکنه ولی خیلی وقتا جواب میده.
mamalikhan ارسال شده در دی 10، 2014 مالک ارسال شده در دی 10، 2014 داداش بلدی چطور میشه اپدیتش کرد میتونی راهنمای کنی ؟
majidnewman ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 من سه ساله هیچ انتی ویروسی رو سیستمم ندارم ??قط یه ??لش گارد بنام smad av با حجم 600 کیلو بایت رو سیستمم داشتم خداااااا بود اونم دیگه الان ندارم
Black Hawk ارسال شده در دی 10، 2014 ارسال شده در دی 10، 2014 :=d: داداش هیچ ربطی نداره.منم نگ??تم صد درصد کار میکنه ولی خیلی وقتا جواب میده. خیلی ربط داره این روش ??ایل رو ??یکس (تعمیر) نمیکنه بلکه یک ??ایلی رو خاموش میکنه که بازی Stop Working نشه و هیچ کاری واسه ویندوز نمیکنه
datis ارسال شده در دی 11، 2014 ارسال شده در دی 11، 2014 خیلی ربط داره این روش ??ایل رو ??یکس (تعمیر) نمیکنه بلکه یک ??ایلی رو خاموش میکنه که بازی Stop Working نشه و هیچ کاری واسه ویندوز نمیکنهعزیز من جه بازی watch dogs یا هر بازی و هر program (برنامه)دیگه این ??قط یه کارو انجام میده
Black Hawk ارسال شده در دی 11، 2014 ارسال شده در دی 11، 2014 عزیز من جه بازی watch dogs یا هر بازی و هر program (برنامه)دیگه این ??قط یه کارو انجام میده من انجام دادم هیچی نشد و مجبور شدم ویندوز عوض کنم . :heheh:
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری