aminomi ارسال شده در آذر 29، 2014 ارسال شده در آذر 29، 2014 لیست ??روش ه??تگی عناوین انگلستان در این ه??ته هم منتشر شد که شاهد درخشش عنوان تازه وارد FIFA 15 در آن هستیم. با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتر از جدول این ه??ته را مشاهده کنید. در جدول ه??ته گذشته DESTINY صدر را از آن خود کرده بود، که حال عنوان ورزشی و پر طر??دار FIFA 15 توانست با ??روش ??وق العاده خود این مقام را از آن خود کند. نسخه قبلی این بازی یعنی FIFA 14 توانست جند ه??ته متوالی در صدر و یا در نزدیکی نخست و در رتبه های برتر قرار گیرد به همین دلیل انتظار ها از نسخه جدید زیاد است و بسیاری مطمئن هستند این بازی هم طی چند ه??ته پشت سر هم در رتبه نخست قرار خواهد گر??ت. در رتبه سوم این ه??ته عنوان DISNEY INFINITY 2.0 قرار دارد که ا??تی یک طبقه ای نسبت به ه??ته گذشته داشته است. عنوان پر طر??دار GRAND THEFT AUTO V از رتبه ۱۲ به رتبه ۱۴ رسید و دلیل این ات??اق را می توان نزدیک شدن به تاریخ انتشار نسخه های نسل هشتمی و رایانه های شخصی بازی دانست. در جدول ??روش بازی های PS4 عنوان FIFA 15 در جایگاه نخست، در جدول ??روش بازی های Xbox One هم این بازی دوباره در جایگاه و رتبه اول قرار دارد. در دیگر آمار ??روش هم این بازی تازه وارد در رتبه یک قرار دارد. یعنی بازی FIFA 15 در جدول های Xbox One,Xbox 360,PS3,PS4,Wii و PS Vita در رتبه اول قرار دارد. در ادامه قادر هستید تا چارت های مربوط به این ه??ته را مشاهده کنید: پر??روش ترین بازی های ه??ته پر??روش ترین بازی های PS3 پر??روش ترین بازی های PS4 پر??روش ترین بازی های Xbox 360 پر??روش ترین بازی های Xbox One پر??روش ترین بازی های Wii پر??روش ترین بازی های PS Vita پر??روش ترین بازی های PC .... Gamefa
mostafamz2010 ارسال شده در آذر 29، 2014 ارسال شده در آذر 29، 2014 پس این ??ی??ا هنوز کرک نشده ؟؟؟؟؟ :glare: البته من منتظرم pes هستم :2ag99q0: و صد البته منتظر GTA V کبیر :heheh:
PS_LORD ارسال شده در آذر 30، 2014 ارسال شده در آذر 30، 2014 خیلی گرا??یک خوبی داره ولی پره باگه! پررررررررررررر
iman0013 ارسال شده در آذر 30، 2014 ارسال شده در آذر 30، 2014 کلا تو انگلیس یک سال هم بگذزه بازم ??ی??ا رتبه اوله!!!!
majidnewman ارسال شده در آذر 30، 2014 ارسال شده در آذر 30، 2014 پس این ??ی??ا هنوز کرک نشده ؟؟؟؟؟ :glare: البته من منتظرم pes هستم :2ag99q0: و صد البته منتظر GTA V کبیر :heheh: شدیدا با کلامت موا??قم
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری