behnam81 ارسال شده در آذر 27، 2014 ارسال شده در آذر 27، 2014 (ویرایش شده) به نظر می رسد تمام شرکت های سازنده اسمارت ??ون، آی??ون ۶ را زیر نظر گر??ته اند و تا به وجود آمدن مشکل آن را مورد تمسخر قرار می دهند. اما سامسونگ همیشه به روشی مت??اوت شرکت اپل را مورد تمسخر قرار می دهد. آگهی هوشمندانه ای که شرکت سامسونگ برای گکسی نوت ۳ طراحی کرده است همه چیز را به واضح نشان می دهد. سامسونگ در این تصویر خم شدن آی??ون ۶ پلاس را طوری نشان داده است که رو به روی گلکسی نوت ۳ تعظیم می کند که در بالای آن عنوان ??? در برابر کسانی که شایسته هستند تعظیم کنید??? را نوشته است. همچنین شرکت اچ تی سی در تویتر خود نوشته ای برای اسمارت ??ون One M8منتشر کرده است، ??? طراحی شده است که در برابر محیط هایی ??راتر از جیب شما دوام بیاورد.“ ممکن است به زودی دیگر شرکت ها هم خمیدگی آی??ون ۶ پلاس را مورد تمسخر قرار دهند و از آن برای قدرت نمایی اسمارت ??ون های خود است??اده کنند. منبع: گویا آی تی ویرایش شده آذر 28، 2014 توسط behnam81
Black Hawk ارسال شده در آذر 27، 2014 ارسال شده در آذر 27، 2014 اپل که حسابی تر زد توی گوشیش حقشه :gigglesmile::lol: گوشی که با یک زور الکی 360 درجه خم میشه رو نمیشه گوشی گ??ت میشه اشغال پلاستیک :76::76:
edward ارسال شده در آذر 27، 2014 ارسال شده در آذر 27، 2014 اپل که حسابی تر زد توی گوشیش حقشه :gigglesmile::lol: گوشی که با یک زور الکی 360 درجه خم میشه رو نمیشه گوشی گ??ت میشه اشغال پلاستیک :76::76: قیمت بالاش باعث میشه که انتظارات از بالا بره که هیچ وقت ازش بر نیومده
nazyaryan ارسال شده در آذر 27، 2014 ارسال شده در آذر 27، 2014 من از سامسونگ خوشم نمیومد ولی از 2012 به بعد دیگه نمیشه سامسونگ رو مسخره کرد بنظرم با توجه به قیمت و امکاناتی که میده و با داشتن اندروید که کلی سرگرمی و بازی رایگان و خوب داره دیگه نمیشه ر??ت طر?? بقیه سیستم عامل ها چون اونی که از گوشی ??قط مکالمه و اس ام اس زدن و عکس گر??تن میخواد واسش سیستم عاملو سرگرمی و اینا مطرح نیست یدونه سونی اریکسون مدل 2008 هم واسش بسه ولی اونی که گوشی واسش بازی و سرگرمی و وب گردیه صددرصد ص??حه بزرگتر و اندروید رو ترجیح میده به اپل تازه قیمت هم هست
Black Hawk ارسال شده در آذر 27، 2014 ارسال شده در آذر 27، 2014 من از سامسونگ خوشم نمیومد ولی از 2012 به بعد دیگه نمیشه سامسونگ رو مسخره کرد بنظرم با توجه به قیمت و امکاناتی که میده و با داشتن اندروید که کلی سرگرمی و بازی رایگان و خوب داره دیگه نمیشه ر??ت طر?? بقیه سیستم عامل ها چون اونی که از گوشی ??قط مکالمه و اس ام اس زدن و عکس گر??تن میخواد واسش سیستم عاملو سرگرمی و اینا مطرح نیست یدونه سونی اریکسون مدل 2008 هم واسش بسه ولی اونی که گوشی واسش بازی و سرگرمی و وب گردیه صددرصد ص??حه بزرگتر و اندروید رو ترجیح میده به اپل تازه قیمت هم هست اره ولی از 2012 به بعد یکی از گوشی ها شو دست بگیر مثل چی هنگ میکنه و باگ و ا??ت سرعت داره از بس توپونده توش ال جی هم تقلید از سامی کرده و همین برنامه که ??روشش کم شده و ضرر شدیدی در G2 و G3 کرده (نسبت به چیزی که انتظار داشت.) اینا مشکلاتشن کلا من ??قط از یک برند توی این همه برند راضی بودم اونم سونیه که گوشی Z1 ام رو با Note 4 و G3 عوض نمیکنم
majidnewman ارسال شده در آذر 28، 2014 ارسال شده در آذر 28، 2014 شما یک روز لومیا 1520 جهت تست دستت بگیر و کار کن عمرا بری سمت گوشی های دیگه
edward ارسال شده در آذر 29، 2014 ارسال شده در آذر 29، 2014 شما یک روز لومیا 1520 جهت تست دستت بگیر و کار کن عمرا بری سمت گوشی های دیگه خیلی گوشی خوبیه ولی حی?? که پولم بهش نرسید وگرنه می خریدمش . شما که داری مبارکت باشه .
majidnewman ارسال شده در آذر 29، 2014 ارسال شده در آذر 29، 2014 خیلی گوشی خوبیه ولی حی?? که پولم بهش نرسید وگرنه می خریدمش . شما که داری مبارکت باشه . خواهش میکنم دم نوکیا+ماکروسا??ت گرم که ناامیدومون نکرد و بازم پرچم بالاس بقول معرو??: قدر زر زرگر شناسد، قدر گوهر، گوهری ایشالله شما هم پولت برسه مدل بالاترشو بگیری
nazyaryan ارسال شده در دی 28، 2014 ارسال شده در دی 28، 2014 این نوکیا اصلا میتونه ??ولتر رو رد کنه یا نه هههههه
iman0013 ارسال شده در دی 29، 2014 ارسال شده در دی 29، 2014 الان موضوع ای??ون و سامسونگ چه ربطی به استور نوکیا داره؟
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری