mela1 ارسال شده در آبان 29، 2014 ارسال شده در آبان 29، 2014 هرجوری کمک کنید واسه من م??یده سلام. من هارد ps3 رو به کامپیوتر وصل کردم و از طریق Disk Managment واسه هارد ps3 یه اسم گذاشتم البته بدون اینکه ??رمتش کنم. حالا نه ویندوز هارد رو میشناسه و نه PS3 و میگن باید ??رمت بشه. چکار کنم، اصلا ??رمت هاردش چیه fat, ntfs, ext2 ویندوزه یا لینوکس پیش هرکی بردم می گه اصلا معلوم نیست چی به چیه. کمکم کنید 3000 تا عکس از دوربینم داخلش بوده، الان دیگه حیاتی شده. هرجوری کمک کنید واسه من م??یده هرجوری کمک کنید واسه من م??یده
amiashkani ارسال شده در آبان 29، 2014 ارسال شده در آبان 29، 2014 سلام هاردت رو به کامپیوتر وصل کن از طریق همون Disk Managment به اسم قبلیش برگردون من یه مشکلی شبیه به این داشتم که یکی از درایوهامو اسمشو عوض کردم ناپدید شد از طریق Disk Managment به اسم قبلی تغییر دادم درست شد اگر از سالم بودن هاردت مطمئنی زمانی که به کامپیوتر وصلش کنی باید توی قسمت Disk Managment بیاد
mela1 ارسال شده در آبان 30، 2014 مالک ارسال شده در آبان 30، 2014 ps3 ممنون از راهنمایت اما مشکل همین جاست که زمانیکه به کامپیوتر وصلش کردم اصلا اسمی نداشت.
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری