ali5 ارسال شده در مهر 8، 2014 ارسال شده در مهر 8، 2014 با سلام به دوستان عزیزم . همتون این بازی رو بازی کردید و معتادش شدید حالا میخواستم ببینم که ایا هکی برای این بازی اونم برای اندروید پیدا میشه که عملی باشه .؟؟ ممنون میشم کمک کنید . اگر cheat هم پیدار کردید بزارید تا همه بتونند است??اده کنند . با تشکز از :smi.le:
amirhy ارسال شده در مهر 27، 2014 ارسال شده در مهر 27، 2014 داداش این بازی غیر قابل هک چون انلاین اگرم هکش کنی سریع می ??همن چون تو که روی cpu گوشی خودت هک نکردی که روی سرور اونا هک کردی به خاطر همین اگه هک کنی بعد چند دقیقه اکانت بسته میشه پس زیاد دنبالش نگرد
Black Hawk ارسال شده در مهر 27، 2014 ارسال شده در مهر 27، 2014 با سلام به دوستان عزیزم . همتون این بازی رو بازی کردید و معتادش شدید حالا میخواستم ببینم که ایا هکی برای این بازی اونم برای اندروید پیدا میشه که عملی باشه .؟؟ ممنون میشم کمک کنید . اگر cheat هم پیدار کردید بزارید تا همه بتونند است??اده کنند . با تشکز از :smi.le: عزیز هکش و هست ولی معلوم نیست کار کنه یا نه . اینم یک سایتی هستش که به صورت انلاین همونجا برات هکش میکنه : Clash of Clans Hack ولی Survey (تبلیغات) داره که باید ردش کنی
amirhy ارسال شده در مهر 27، 2014 ارسال شده در مهر 27، 2014 این سایتا الکی هستن اینا میگن که هک می کنیم بعد ازت مشخصات اکانتت رو می خواد بعد میگه به کد اکتیو نیاز داره که کد اکتیو رو باید دانلود کنی و برای دانلودش باید پول پرداخت کنی حالا گیریم کد رو شما دانلود کردید از کجا معلوم هک بشه و سرت کلاه نره اگر هم هک بشه اونا زود می ??همن بعد اکانت رو می بندند
zardrang ارسال شده در مهر 27، 2014 ارسال شده در مهر 27، 2014 با سلام خدمت دوست عزیز من خودم تقریبا یک ماه تو نت سرچ کردم و وقت گذاشتم که شاید بشه هکش کرد ولی اصلا نیست بازیش آنلاینه و نمیشه هکش کرد غیر ممکنه پس به خودت زحمت نده تنها راهش اینه که بری الماس یا همون جم خرید کنی تا بتونی تو بازی قوی بشی اونم اگ وضع مالیت خوبه برو تو کارش
Parsa.e ارسال شده در مهر 27، 2014 ارسال شده در مهر 27، 2014 با سلام به دوستان عزیزم . همتون این بازی رو بازی کردید و معتادش شدید حالا میخواستم ببینم که ایا هکی برای این بازی اونم برای اندروید پیدا میشه که عملی باشه .؟؟ ممنون میشم کمک کنید . اگر cheat هم پیدار کردید بزارید تا همه بتونند است??اده کنند . با تشکز از :smi.le: من خودم iOS دارم ولی هک این بازی رو برای اندروید دارم ولی تستش نکردم خودت برو ببین ???? ??? ??? ??? ??????? ???? ?? ???? ???? ???? ???? ?? ???? ?? ???? ?????? ?? ???? clash of clans ???? ???? ???? ?? ???? ???????
Parsa.e ارسال شده در مهر 27، 2014 ارسال شده در مهر 27، 2014 با سلام به دوستان عزیزم . همتون این بازی رو بازی کردید و معتادش شدید حالا میخواستم ببینم که ایا هکی برای این بازی اونم برای اندروید پیدا میشه که عملی باشه .؟؟ ممنون میشم کمک کنید . اگر cheat هم پیدار کردید بزارید تا همه بتونند است??اده کنند . با تشکز از :smi.le: من خودم iOS دارم ولی هک این بازی رو برای اندروید دارم ولی تستش نکردم خودت برو ببین ???? ??? ??? ??? ??????? ???? ?? ???? ???? ???? ???? ?? ???? ?? ???? ?????? ?? ???? clash of clans ???? ???? ???? ?? ???? ???????
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری