رفتن به مطلب
انجمن پی سی دی

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

آپدیت: توجه در صورت است??اده از اسپو??ر احتمال بن شدن 99% ا??زایش پیدا میکنه ( من خودم بن شدم )

سلام

دقت کنید که اسپو??ری که حجمش نزدیک 4 مگابایت هست رو اول تست کنید! اگر نشد اون یکی رو تست کنید! 100% با اولی اسپو?? میشید.

اینم هم دو نوع اسپو??ر برای 4.55

download and install the package

launch the application, choose enable or disable spoof 4.60

Then put yes to two successive questions (yes to reboot, yes to hard reboot).

Console restarts and ok.

توجه: عواقب است??اده از این اسپو?? بر عهده خود کاربر میباشد و انجمن P30DAY و بنده مسئولیتی را نمیپذیریم.

منبع:

http://psx-scene.com/forums/f188/spoof-4-60-all-cfw-cex-4-55-standard-version-123462/

http://psx-scene.com/forums/content/4-60-version-spoofer-rogero-zero-4-55-cex-cfw-bitsbubba-4511/

لینک دانلود نسخه 14 مگابایتی(اگر نسخه 4 مگابایتی جواب نداد این رو است??اده کنید):

http://fs2.filegir.com/javad_b76/Spoof_4.60_for_all_CFW_CEX_Standard_4.55_by_ARCH_v1.01.pkg

ویرایش شده توسط javad_b76
آپدیت:...
ارسال شده در
توجه: عواقب است??اده از این اسپو?? بر عهده خود کاربر میباشد و انجمن p30day و بنده مسئولیتی را نمیپذیریم. بابا وقتی اینو میزنید قلب ادم وامیسته

مشکلی نداره دوست من میتونید نصب کنید!

اینرو زدیم که ??ردا کسی زد خراب کرد کنسولو نندازه تقصیر ما.

??یکس مشکل نداره و موقع نصب یک بک آپ میگیره خودش!

ارسال شده در

اسپو??ر کاملا سالمه و الان دارم بتل??یلد 4 انلاین میزنم دست شما درد نکنه ??قط موقعی که نصبش کردم همشو yes زدم ایراد که نداره و اینکه اگه روجرو ورژن 4.60 رو بده نصبش کنی که مشکلی پیش نمیاد؟؟

ارسال شده در

یکی جواب مارو بده بگه من rogero 4.55 تو برنامه psid patch میخوام id رو عوض کنم هر چه قدرr1 میزنم نمیکنه همه ورزن هارو هم امتحان کردم یکی لط??ا راهنمایی کنه:saddd:

ارسال شده در
اسپو??ر کاملا سالمه و الان دارم بتل??یلد 4 انلاین میزنم دست شما درد نکنه ??قط موقعی که نصبش کردم همشو yes زدم ایراد که نداره و اینکه اگه روجرو ورژن 4.60 رو بده نصبش کنی که مشکلی پیش نمیاد؟؟

سلام

بله سالمه... الانم داشتم تلو میزدم :D

ادد کن بتل??یلد پایم بزنیم :D

خواستی آپدیت کنی اول اسپو??ر رو disable کن بعد برو آپدیت!

یادت نره ادد کنی آیدیم تو امضام هست!

ارسال شده در
یکی جواب مارو بده بگه من rogero 4.55 تو برنامه psid patch میخوام id رو عوض کنم هر چه قدرr1 میزنم نمیکنه همه ورزن هارو هم امتحان کردم یکی لط??ا راهنمایی کنه

سلام

بنده اطلاعی درباره تغییر کنسول آیدی ندارم :saddd:

ارسال شده در
شاید الان انلاین بازی کنید اما احتمال بن شدن خیلی زیاده،بعد که بن شدید ناله نکنید.

تو پس اول صبح زدم که طر?? بدونه و دچار مشکل من نشه :d

من ایدی گیر آوردم و ریختم!

ارسال شده در
سلام ببخشید این رو ریباگ 4.46 کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

??ایل 3 مگی ??کر کنم کار کنه!(یکی از دوستان گ??ت کار کرد) یکی هم گ??ت زدم ولی رد اسکرین شدم!

به هر حال است??اده نکنید تا ??ریمور تایید شده بیاد بیرون!

ارسال شده در
اقا من روجرو 4.55 دارم نمیتونم نصبش کنم؟:sadface::sadface:

میتونی نصب کنی. ولی بن شدی پای خودت.بهتره صبر کنی تا cfw 4.60 منتشرشه

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • جدید...