kazy ارسال شده در شهریور 17، 2014 ارسال شده در شهریور 17، 2014 [h=2][/h] [/url] لحظاتي قبل يکي از کابران عزيز گجت نيوز به ما خبر داد که سرويس گوگل پلي براي او بدون نياز به پروکسي سرور ها ميسر شده است.با پيگيري و آزمايش اين وب سايت بر روي چند سرويس دهنده در ايران اطمينان پيدا کرديم که اين موضوع صحت دارد. ناگ??ته نماند هنوز هيچ منبع رسمي ازجمله گوگل اين موضوع را تاييد نکرده و ممکن است که موقتي باشد اما در حال حاظر در هاي سرويس گوگل پلي به روي کاربران ايراني باز است.تنها مشکلي که ??علا براي برخي کاربران وجود دارد CDN ( محل بارگذاري تصاوير ) گوگل پلي است که لود نمي شود اما امکان دانلود اپليکيشن ها بدون مشکل وجود دارد. لط??ا شما هم با ذکر نام سرويس دهنده اينترنت خود به ما بگوييد که آيا گوگل پلي براي شما هم بدون مشکل باز مي شود يا خير. منبع : گجت نیوز | gadgetnews.ir
kazir ارسال شده در شهریور 17، 2014 ارسال شده در شهریور 17، 2014 (ویرایش شده) سلام! دمشون گرم! بدون ***** شکن و پروکسی اومد! البته ??ک کنم، خود ایران *****ش کنه!!!!!!!!!!!!!!!:cool: حتما با https وارد شید، چون *****ه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ های وب ویرایش شده شهریور 17، 2014 توسط kazir
ghost mahdi ارسال شده در شهریور 17، 2014 ارسال شده در شهریور 17، 2014 واسه من قند شکن میخواد:thumbdn:
PS_LORD ارسال شده در شهریور 17، 2014 ارسال شده در شهریور 17، 2014 من الان ر??تم، رو دانلودینگ گیر میکنه، ولی ارور 403 رو نمیده.
PS_LORD ارسال شده در شهریور 17، 2014 ارسال شده در شهریور 17، 2014 بعد از ده دقیقه موندن رو دانلودینگ بالاخره شروع کرد. [ATTACH=CONFIG]9331[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9332[/ATTACH]
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری