آشپزی
سوپ کاری مرغ
مواد لازم
سينه مرغ 200 گرم
سيرساطوري*شده يك حبه
كره 70 گرم
عصاره مرغ يك ليتر
آرد سه قاشق سوپخوري
نمك و ??ل??ل به ميزان لازم
روغن مايع چهار قاشق سوپخوري
پودر كاري يك قاشق غذاخوري
پياز يك عدد
سوپ کاری مرغ
طرز تهيه
مرغ را به تكه*هاي كوچك خرد كرده و در روغن ت??ت مي*دهيم. بعد كمي نمك و ??ل??ل را به آن مي*ا??زاييم و كنار مي*گذاريم.
پياز را نگيني ريزكرده و كمي در كره ت??ت مي*دهيم، سيرساطوري شده و آرد را اضا??ه مي*كنيم و روي حرارت ملايم مي*گذاريم تا بوي خامي آرد گر??ته شود، ولي رنگ آن تغيير نكند.
عصاره مرغ را به آرد اضا??ه كرده و روي حرارت ملايم مرتب هم مي*زنيم تا گلوله*اي از آرد نماند، وقتي مايع يكد*ستي به دست آورديم در صورت تمايل آن را از صا??ي عبور مي*دهيم تا پياز و سير از سس بشامل جدا شود. در اين مرحله مرغ را به سس اضا??ه كرده نمك و ??ل??ل را به آن مي*ا??زاييم، سپس پودر كاري را به سوپ اضا??ه مي*كنيم و روي حرارت ملايم قرار مي*دهيم. در اين حالت ضمن اين*كه مرغ مي*پزد، سوپ غلظت لازم را به دست مي*آورد.