Jump to content
انجمن پی سی دی

Bloodborne عنوان انحصاری PS4 به شما این اجازه را می دهد تا در نقش یک زن بازی کنید

Recommended Posts

Bloodborne-2-670x376-250x140.jpg

امروزه در صنعت گیم بحث های زیادی حول کاراکتر های زن می شود، مثل اینکه چرا خیلی از بازی ها ??اقد همچنین کاراکترهایی هستند و بعضی ها به این مسئله به چشم یک ات??اق خوب و بعضی دیگر این موضوع را به عنوان یک ضع?? برای بازی ها می بینند. اگر شما طر??دار حضور زن در بازی ها هستید پس نگران نباشید چون شما می توانید کاراکتر خود را در بازی

Bloodborne

به صورت یک زن دربیاورید. همان طور که گ??ته می شود شخصی سازی در این بازی به مانند Demon’s Souls می باشد.

کارگردان بازی یعنی Hidetaka

Miyazaki

در مصاحبه ای با Dengeki Online اطلاعات جدیدی از بازی را منتشر می کند:

شما به عنوان قهرمان بازی خود می توانید یک کاراکتر زن را انتخاب کنید و گزینه های زیادی هم برای شخصی سازی شما در بازی وجود دارد. از نظر من نه تنها در بازی های نقش آ??رینی بلکه در بازی های نقش آ??رینی تاکتیکال، شخصی سازی یکی از جالب ترین بخش های بازی می باشد.

Hidetaka Miyazaki هم چنین تأیید کرده است که این شخصی سازی در بازی به مانند چیزی خواهد بود که قبل تر در بازی Demon’s Souls دیده ایم. عناصر دیگری هم در حال پیاده سازی بر روی بازی هستند که کارگردان این عنوان تشخیص داده است در حال حاضر حر??ی از آن نزند. پس اگر می خواهید در نقش یک خانوم ترسناک و خشن بازی کنید می توانید این کار را در Bloodborne انجام دهید.

منبع گیم??ا

من نمیدونم چرا هیچ وقت موقع انتخاب کاراکتر زن انتخاب کنم.حتی مثلا 3 گانه ی سولز رو با این که مجموعا شاید 20 بار تموم کردم ولی هر 3 تا کاراکترم مرد بودن.شاید به8 این دلیله که ??کر میکنم اون شخصیت توی بازی خود منم.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...