datis Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 بازار داغ جراحی های زیبایی برای جوان ماندن ذهن ها را از پذیرش خیلی از واقعیات دور ساخته است. ا??رادی در اطرا??یان ما هستند که به اصطلاح بسیار خوب مانده اند و قیا??ه شان به سن شان نمی خورد این بار می خواهیم راز این جوان ماندن را از زبان یکی از این ا??راد بیان کنیم. کیم خانمی است که به گ??ته خودش در نظر اطرا??یان در 25 سالگی مانده است ولی در واقعیت 54 سال سن دارد و یک دختر و پسر 25 و 24 ساله دارد. وی رمز این جوانی را در ورزش و تغذیه مناسب و ژن خوب می داند. کیم می گوید در 53 سالگی که حس کردم اثرات پیری روی چهره ام خود نمایی می کند به جای ر??تن به سراغ یک جراح زیبایی به سراغ یک پزشک تغذیه ر??تم و از همان جا با تغییرات لازم در زندگی ام در جهت از بین بردن آثار پیری برآمدم. وی می گوید شاید زنان دیگر مثل من ژن جوانی را نداشته باشند اما از تغذیه و ورزش نمی توان غا??ل شد چون این دو تکنیک خیلی به من کمک کردند. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS_LORD Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 این همون 54 سالشه، ??قط پوستش سالمه! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpjl Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 این کجاش شبیه 25 ساله هاست؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now