Jump to content
انجمن پی سی دی

تریلر جدیدی از گیم پلی The Witcher 3: Wild Hunt منتشر شد | داستان گرگ سفید

Recommended Posts

witcher3cover610-250x140.jpg

The Witcher 3:

Wild

Hunt یکی از بهترین بازی های نقش آ??رینی است که صنعت گیم تا به حال به خود دیده است. چند روز پیش E3 2014 در جریان بود و در طی این ??ستیوال گیم پلی های زیادی از بازی های مختل?? منتشر شد. این بازی که توسط CD Project RED در دست ساخت است ۴۲ ??بریه ی ۲۰۱۵ برای کنسول های نسل هشتم و PC منتشر خواهد شد. این بازی ادامه ی عنوان قبل از این سری، The Witcher 2 : Assassins Of

Kings

می باشد.

[h=3]منبع گیم??ا[/h]

سلام سعیید این lords of fallen خوب چیزیه ها نه؟:wub:

سلام مهدی جون.اره داداش یکی از 5 بازی مورد انتظار منه که شدیدا لحظه شماری میکنم براش.بازی که الگوش دارک سولز باشه برای من اولین انتخابه.

سلام مهدی جون.اره داداش یکی از 5 بازی مورد انتظار منه که شدیدا لحظه شماری میکنم براش.بازی که الگوش دارک سولز باشه برای من اولین انتخابه.
گ??تم چرا انقدر شبیه دارک سولزه پس نگو الگوشه رو ps3 نمیاد؟:wi.nk:

یکم از الگو خارج شده داره میرسه به تقلید محض .مثل یک DLC از دارک سولز برای نسل هشتم میمونه . گیم پلیش تو e3 رو دیدی ؟

گ??تم چرا انقدر شبیه دارک سولزه پس نگو الگوشه رو ps3 نمیاد؟:wi.nk:

نه متاس??انه ??قط واسه نسل هشتم و البته ویندوز هست . که جای شکر داره که برای کامپیوتر میاد . گیم پلیش رو نگاه کردم دو تا باگ داشت که هردوش مربوط به اسلحه هاش میشد مثلا وقتی از کتار دیوار رد میشی میبینی اسلحت تو دیواره یا وقتی سپرت رو می خوای بذاری پشتت تو یک آن میبینی پشتته

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...