reza-ite Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 سلام دوستان اگه امکانش هست لط??ا بازی اره رو برای دانلود قرار بدید ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
djsaghy Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 سلام از یه سایت ایرانی پیدا کردم واست ............................................ نام بازی: SAW حجم بازی: ۳٫۳GB ............................................ لینک های دانلود: دانلود پارت ۱ با حجم ۹۵۰ مگابایت دانلود پارت ۲ با حجم ۹۵۰ مگابایت دانلود پارت ۳ با حجم ۹۵۰ مگابایت دانلود پارت ۴ با حجم ۴۵۰ مگابایت ............................................ پسورد ??ایل های زیپ : {برای اینکه تبلیغ نکرده باشم پسوردشو توی یه ??ایل زیپ گذاشتم} دانلود ??ایل زیپ حاوی پسورد ............................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 میشه توضیحی راجع بازی بدید؟ مثل ??یلمش هیجان انگیز هست و صحنه های دلخراش داره؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
javad_b76 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 من ??یلمشو دیدم 1 تا 7! خیلی عالیه حتما ببینید او همون قسمت اول هیجان داره تا آخرش! راجع به یک مردی هست به اسم(اسمشو یادم نیس :-D) که مردمی که لیاقت زندگی کردن رو ندارند رو به سزای اعمالشون میرسونه و بازیی ایی برای اونها ترتیب میده که باید ازش مو??ق بیرون بیان وگرنه Game Is Over :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostafamz2010 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 همین آواتار من از همین ??یلم برگر??ته شده game over :00020077: Link to comment Share on other sites More sharing options...
majidnewman Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 دوست عزیز تایپک در مورد دانلود بازیه نه خود ??یلم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now