asgharmasl Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 کسی بازی دوبله ??اسی resiedent evil 5 برام لینکشو بزاره در رود??ایل یا پوتلوکر باشه بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 عزیزم رودل نکنی یهو :) :87: من دارم آپلودش میکنم و حجمش حدود 7 گیگه . ??قط هم تو سایت Ps-Army.com میذارم . برا حامی های اون سایت لینکش مستقیمه . ??کر کنم ه??ته دیگه آپلودش تموم شه . سرعت آپلودم 15 کیلوبایت بر ثانیست سایت مال خودته ؟ اگه سایت خودته باید بگم دمت گرممممممممم عجب سایت داری من زیاد ازش دانلود کردم Link to comment Share on other sites More sharing options...
asgharmasl Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 ممنون میشم من رود??ایل رو ??قط به خاطر سرعت زیادش پیشنهاد کردم هر جا آپلود میکنی بکن ??قط دارای خاصیت ادامه دانلود پس از چند روز از همان جای قطع شده باشه راستی لینکاش یادت نره بی نهایت ممنون:w00t: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asgharmasl Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 وقتی تموم شد ما را در جریان بزار ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Matarsak* Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 نه عزیز من . منم یکی از کاربرای اون سایتم . ولی اون سایت رو به دلیل حر??ه ای بودن و کاربلد بودن دوست دارم . واقعا ادمین های خبره ای داره و همه تو کارشون استادن . واقعا هرچی کار براشون انجام بدم کمه . همچیشونو اختصاصی کردن . بازی دوبله هایی رو هم که میذاره ردی??ه و جایی پیدا نمیشه . آینده داره نمیدونی چرا سایتش بسته شده؟ لینکهاش برمیگرده یا نه؟ دانلودم نص??ه مونده :crying: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now