saeed kratos Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 لانچ تریلر عنوان Bound By Flame منتشر شده است که در ادامه ی مطلب قارد به دریا??ت یا مشاهده ی آن هستید. Bound By Flame یک بازی در سبک اکشن نقش آ??رینی است که توسط استودیوی Spiders Games ساخته شده و برای پلت??رم های PC و PlayStation 4 و PlayStation 3 و XBOX360 منتشر خواهد شد.این عنوان در تاریخ ۹ می عرضه خواهد شد.ناشر بازی Focus Home Interactive است. هم اکنون لانچ تریلر بازی نیز منتشر شده است که می توانید آن را در زیر مشاهده کنید: منبع گی??ا دانلود با کی??یت بالا دانلود با کی??یت پایین Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 به معنای واقعی زیباست این تریلر.دشمنهای بازی واقعا عالی کار شدن و کاملا از دارک سولز الهام گر??تن.امشب دانلودش تموم میشه و از ??ردا میرم سراغش. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 منم موخوامممم:369176i664wis02c::crying::crying::369176i664wis02c: امتحانات خر است. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 به معنای واقعی زیباست این تریلر.دشمنهای بازی واقعا عالی کار شدن و کاملا از دارک سولز الهام گر??تن.امشب دانلودش تموم میشه و از ??ردا میرم سراغش. سعید جون ایول داریاااااااا درو میکنی میری جلو بازیرو . Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 سعید جون ایول داریاااااااا درو میکنی میری جلو بازیرو . چاکرتم داداش.من خوره ی این بازیای اکشن rpg ام واقعا.نمیتونم در برابرشون دووم بیارم اصلا.الان بار چهارم دارک سولز تموم شد.??علا بسه دیگه تا یه ماه دیگه که برم سراغ بار پنجم.این یه ماه ??قط bound by flame.ساعت دارک سولز 2 شده 450 ساعت تقریبا.4 بار بازی رو خوردم و هر یه دشمنو 48 بار کشتم.??کر کنم تو دنیا جزو رکورد دارا باشم.:thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 چاکرتم داداش.من خوره ی این بازیای اکشن rpg ام واقعا.نمیتونم در برابرشون دووم بیارم اصلا.الان بار چهارم دارک سولز تموم شد.??علا بسه دیگه تا یه ماه دیگه که برم سراغ بار پنجم.این یه ماه ??قط bound by flame.ساعت دارک سولز 2 شده 450 ساعت تقریبا.4 بار بازی رو خوردم و هر یه دشمنو 48 بار کشتم.??کر کنم تو دنیا جزو رکورد دارا باشم.:thumbsup::thumbsup: اره باید تو گینس ثبتش کنن من هنوز وسطای دارک سولز دم دمت گرم Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 اره باید تو گینس ثبتش کنن من هنوز وسطای دارک سولز دم دمت گرم ایشالا به زودی تمومش میکنی و به جمع گیمرهای خ??نی میپیوندی که 3 گانه ی souls رو تموم کردن.واقعا کار هر کسی نیست.:thumbup::thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now