Jump to content
انجمن پی سی دی

King Richard و Saladin در Stronghold Crusader 2 حضور خواهند داشت

Recommended Posts

King-Richard-and-Saladin-return-in-Stronghold-Crusader-2-new-trailers-released-620x350-250x141.jpg

استودیو بازی سازی Firefly Studios، خالق سری خاطره انگیز Stronghold خبری خوشحال کننده در باره ی بازی جدید این شرکت منتشر کرده است. این بازی دو تن از محبوب ترین کارکترهای نسخه ی اول را خواهد داشت

ریچارد شیردل یا King Richard، که شخصیت اصلی بازی Stronghold Crusader در این بازی خواهد بود. همچنین Saladin هم در این بازی حضور داشته و از طریق کمپین عربی قابل بازی کردن می باشد. در همین موضوع سازندگان بازی خبری دیگر داده اند. بر طبق این خبر استایل بازی کردن با Saladin تغییری نکرده است و به مانند نسخه ی اول بازی است. این بازی به صورت اختصاصی برای کامپیوتر های شخصی در پایان تابستان ارائه خواهد شد.

در این بازی قرار است که برای اولین بار از موتور جدید Vision است??اده شود. نسخه ی قبلی این بازی در سال ۲۰۰۲ عرضه شده بود و توانسته بود مو??قیت بسیاری کسب کند. داستان نسخه ی اول این بازی در مورد جنگ های صلیبی در خاور میانه بود.

چه شود:88:

من لا یکش کلی خاطره دارم هیچ بازی استراتژیکی به اندازه این بهم حال نداده تا حالا ??وق العاده بود خدا کنه اینم مثل یکش از اب دربیاد:88:

این بازی الان اومده؟ میشه دانلودش کرد؟

نه حسین جان این بازی به صورت اختصاصی برای کامپیوتر های شخصی در پایان تابستان ارائه خواهد شد.

تو هم مثل من عاشق این بازی هستی؟

نه حسین جان این بازی به صورت اختصاصی برای کامپیوتر های شخصی در پایان تابستان ارائه خواهد شد.

تو هم مثل من عاشق این بازی هستی؟

خیلی!

خوراک من استراتژیکه! هم قلعه یک بازی کردم هم قلعه 2 و قلعه 3! الانم این نسخه ی دوم قلعه 1 (crusader) هستش و خیلی منتظرشم!

خیلی!

خوراک من استراتژیکه! هم قلعه یک بازی کردم هم قلعه 2 و قلعه 3! الانم این نسخه ی دوم قلعه 1 (crusader) هستش و خیلی منتظرشم!

دمت گرررررررررممممممم

قلعه 2 و 3 خیلی مال نبودن یکش خیلی ردی?? بود اصلا!!!! مخصوصا نسخه ??ارسیش چقدر خنده دار بود !!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

همه ی نسخه هاش غیر این نسخه ی آخرش که پارسال پیارسال اومد رو از ح??ظ شدم . ته بازیه مخصوصا اولین نسخه ش ( نسخه ی قبل از جنگ ها صلیبی ) رو اون زمان با چه مصیبتی بازی کردم البته اولیش رو تموم نکردم چون سیو نداشت و هر مرحله چند ساعتی طول میکشید نمیتونستم چند ساعت پای سیستم بنشینم .

دمت گرررررررررممممممم

قلعه 2 و 3 خیلی مال نبودن یکش خیلی ردی?? بود اصلا!!!! مخصوصا نسخه ??ارسیش چقدر خنده دار بود !!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

اره! یادش بخیر "قهرمان شما مورد حمله قرار گر??ته است" "چوب کم است" طلا کم است" و ... اینا خیلی خاطره انگیر بودن:;;d:

اره! یادش بخیر "قهرمان شما مورد حمله قرار گر??ته است" "چوب کم است" طلا کم است" و ... اینا خیلی خاطره انگیر بودن:;;d:

مخصوصا پیامای لورداش مثلا خلی??ه: سربازانت را از اطرا?? قلعه من دور کککککککککککننننننننننن

همیشه سر خلی??ه داستان داشتم یه گله سربازو تو 3 سوت به اتیش میکشید:1231907333: :10:

مخصوصا پیامای لورداش مثلا خلی??ه: سربازانت را از اطرا?? قلعه من دور کککککککککککننننننننننن

همیشه سر خلی??ه داستان داشتم یه گله سربازو تو 3 سوت به اتیش میکشید:1231907333: :10:

آتیش خیلی نابودگر بود اره! الان من نسخه hd این بازی رو دارم که گرا??یکش هم نسبت به نسخه قبلی یکم بهتره! تو چی ؟ هنوز هم بازی می کنی؟

آتیش خیلی نابودگر بود اره! الان من نسخه hd این بازی رو دارم که گرا??یکش هم نسبت به نسخه قبلی یکم بهتره! تو چی ؟ هنوز هم بازی می کنی؟

نه خیلی وقته بازی نکردم ولی دیگه هوس کردم برم دوباره نصبش کنم خیلی حال میده :wi.nk:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...