milad32 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 سلام دوستان یه مدت دسته های من قاطی کرده و هم تو بازی و هم تو محیط xmb خود به خود کار میکنه (??قط جهت ها و دکمه ی L2 این مشکل رو داره ) اما بعد از مدتی کار کردن با دسته ها (مثلا 1ساعت بازی ??وتبال )مشکل کاملا حل میشه یا خیلی کم میشه و دسته ها سالم میشن مشکل از کجاست؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
afshin021 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 عادیه باید بدی بیرون سرویسش کنن برای منم اینجوری شده بود. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nima887 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 علت اینه که دستت رو باز کردی و خوب نبستیش اگه میخوای درست شه یه تیکه کاغذ بذار بیت پد دستت و اون کیت داخل دسته تا ??شار رو بیاره تا دستورات به خوبی انتقال پیدا بکنه برای من هم همینجوری شده بود یارو بجای اینکه درستش کنه یه تیکه کاغذ گذاشت گ??ت بیا اینم دستت تازه 15 هزار هم گر??ت به خاطر یه تیکه کاغذ!!!!!!!!:369176i664wis02c::cursing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
harry Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 راه حل عالی بکوبش تو دیوار:stretcher: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) راه حل عالی بکوبش تو دیوار:stretcher: نمیدونم شوخی گ??تی یا جدی، ولی این راه ولقعا ج میده. ر??یقم چندبار این کارو کردو درست شد. مال من همچنان خرابه. ??ک کنم باید همین راهو پیش بگیرم.:bored: منم همینو پیشنهاد میکنم+تن تاک.:wi.nk: Edited May 4, 2014 by kazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
momaii Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 (edited) مراحل کار برای درست کردن: [ATTACH=CONFIG]8762[/ATTACH] دسته رو باز میکنی دقیقا زیر این ??لت که تو عکس مشخصه یه پلاستیک هست اونو دورش چسب نواری بزن چند دور دورش بپیچ بعد دسته رو ببند عین روز اولش کار میکنه Edited May 4, 2014 by momaii Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 نه نیازی به این کاراا نیست دسته رو باز کن با ژنبه الکلی تمیزش کن درست میشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
momaii Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 نه نیازی به این کاراا نیست دسته رو باز کن با ژنبه الکلی تمیزش کن درست میشه ات??اقا باید انجام بشه من براساس تجربه جواب دادم ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 ات??اقا باید انجام بشه من براساس تجربه جواب دادم ...حر?? شما درسته ولی تمیز کردنشم راه حل خوبی مال من اینتوری شد بازش کردم با الکل تمیزش کردم درست شد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now