FARZAN CRASH 007 Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 دیروز بود که به طور ناگهانی Activision اعلام کرد نسخه ی جدید سری بازی های Call of Duty در ۴ می رونمایی خواهد شد. پس انتشار این خبر شایعات زیادی پیرامون بازی منتشر شد تا اینکه سرانجام امروز صبح مشخص شد نسخه ی جدید Call of Duty : Advanced Warfare نام دارد و یک نسخه ی کاملا جدید از این سری است. با انتشار اولین تریلر رسمی بازی نکات زیاد و البته جدید از این عنوان مشخص شد که در زیر به بررسی آن ها می پردازیم. اولین نکته ای که حایز اهمیت است حضور بازیگر مشهور هالییود یعنی کوین اسپیسی در بازی است که گویا نقش مهمی در بازی ای??ا خواهد کرد.داستان بازی پیرامون شرکت های خصوصی نظامی که به اختصار PMC نامیده می شوند جریان دارد ولی اعلام شده داستان به هیچ وجه شبیه به Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots که چنین مظمونی داشت، نخواهد بود. همانند عنوان Black Ops 2 شاهد مچ بند های PDA در بازی خواهیم بود که احتمالا کاربرد آن ها مشابه نسخه ی مربوطه می باشد و می توان از آن برای کنترل Drone ها است??اده کرد. شخصیتی که در تصویر بالا مشاهده می کنید تقریبا در تمام طول تریلر حضور داشت و می توان اظهار داشت که وی احتمالا از کاراکتر های اصلی داستان بازی و همراه و دوست صمیمی شخصیت اصلی خواهد بود و وجود نام Atlas برای لباس این کاراکتر نیز شاید به نام مستعار او اشاره دارد. کوین اسپیسی اینبار در قابل یک شخصیت بازی های رایانه ای ای??ای نقش می کند و صحبت های او در طول تریلر و اظهار نظرش در رابطه به دموکراسی این احتمال را به وجود می آورد که او شخصیت من??ی اصلی بازی باشد. همان ظور که از نام بازی پیدا است باید در بازی شاهد تجهیزات کاملا پیشر??ته باشیم که یکی از آن ها همین پوشش جالب و البته کار آمد است که باعث محا??ظت در حرارت بالا می شود و همچنین باعث مقاوت بیشتر در برابر برخورد گلوله و دید حرارتی می گردد. به نظر می رسد تاکسی هایی که در این تصویر وجود دارند مربوط به شهر نیویورک باشند اما پرچمی که در گوشه ی تصویر وجود دارد مربوط به کشور آ??ریقایی نیجریه می باشد و می توان گ??ت باز هم شاهد جنگی تمام عیار در تمام قاره ها خواهیم بود. لباس های ویژه ای که در این نسخه وجود دارد این امکان را به سربازان می دهد تا بتوانند پرش های ??وق العاده ای انجام دهند که این قابلیت پیش از این در عنوان Titanfall وجود داشت ولی در آن بازی با است??اده از Jet Pack هایی که در پشت سربازان وجود داشت، پرش های بلند نیز امکان پذیر بود ولی در این بازی گویا هرم های ویژه ای به پا متصل می شوند که قدرت پرش را چند برابر می کنند. تجهیزات نظامی جدید در بازی وجود دارد که یکی از آن ها همین کشتی شناور نظامی می باشد که همانند کشتی های نظامی عنوان Balck Ops 2 است. البته امکان است??اده از این کشتی ها احتمالا در بخش چند ن??ره ی بازی وجود دارد. اسلحه ای که در این تصور وجود دارد شبیه به اسلحه ی Hyrbid در عنوان Ghosts می باشد که یک صدا خ??ه کن نیز به آن متصل می باشد اما شکل و شمایل آن بسیار پیشر??ته تر از نسخه ی Ghosts است. در این نسخه گویا تجهیزات نظامی توانایی اسکن محیط را دارند که در این تصویر مشاهده می شود یک خودروی نظامی با است??اده از یک اسکنر در حال اسکن محیط است. در این نسخه همانند نسخه ی Balck Ops 2 توانایی ناپدید شدن وجود دارد و اینبار این توانایی منحصر به سربازان نیست بلکه تجهیزات نظامی مانند کشتی های شناور نظامی نیز می توانند ناپدید شوند. یک گجت جدید دیگر در بازی وجود دارد که با پرتاب آن سریعا یک اسکن حرارتی از محیط منتشر می ی کند که به وسیله ی آن جای گیری دشمنان مشخص می شود. گویا پل Golden Gate که در شهر سان??رانسیسکو قرار دارد یکی از مکان های مهم بازی خواهد بود زیرا چندین بار در تریلر صحنه ی نبرد بر روی این پل و همچنین ??رو ریختن آن نمایش داده شد. پیش از این این پل مکان مرحله ی آخر عنوان Home Front نیز بود که در آن بازی نیز این پل ویران شد. یک پوشش کاملا رباتیک مانند که بسیار شبیه به لباس های موجود در ??یلم Edge of Tomorrow با بازی تام کروز می باشد که دارای استحکام زیاد و همچنین سلاح های ??راوان هستند. گویا Advanced Warfare به تام کروز علاقه ی خاصی دارد! ویژگی جدید دیگری که در این بازی وجود دارد است??اده از دستکش های مخصوصی برای بالا ر??تن از دیوار ها می باشد که پیش از این نمونه ی آن در ??یلم ماموریت غیر ممکن ۴ : پروتکل شبح با بازی تام کروز نماش داده شده بود. وسیله ی نقلیه ی جدیدی که هماند یک موتور شناور است و HOVERBIKES نام دارد. تانک های عنکبوتی شکل در این بازی نیز وجود دارند. گویا پس از Watch Dogs که چنین وسیله ی در آن وجود داشت اینبار Call of Duty به است??اده از تانک های عنکبوتی روی آورده است. Call of Duty : Advanced Warfare در تاریخ ۴ نوامبر عرضه خواهد شد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 داره تخیلی میشه که!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 من بین بتل ??یلد و کالا?? همیشه کالا??و دوست داشتم چون گیم پلیش ن??س گیر تر بود و کلا اکشنش بیشتر بود ولی این انگار بیشتر رو اورده به سمت گرا??یک با حساب نمیتونه مثل قبل محیط های پر از npc درست کنه و این خوب نیست:sadface: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted May 2, 2014 Author Share Posted May 2, 2014 از بعد از mw3 هرچی کالا?? دیوتی اومده گند زده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 تا black ops 1 خوب بود ولی بعد از اون اره گندش بالا اومد کلا این??ینیتی بزنه 100% خوبه :hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 بازیش غیر جنبه های گرا??یکی ا??تضاح خواهد بود Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 نیم ساعت بتل ??یلد 4 آنلاین رو با هیچ کالا??ی عوض نمیکنم. البته mw2 هم آنلاینش معرکه بود اما اینا............... :90: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 نیم ساعت بتل ??یلد 4 آنلاین رو با هیچ کالا??ی عوض نمیکنم. البته mw2 هم آنلاینش معرکه بود اما اینا............... :90: من که با چهارش اندازه قبلیاش اصلا حال نکردم هم خیلی باگ داشت ( نسخه ps3 که اینطوری بود) هم مثل نسخه های قبلیش قشنگ نبود:thumbdn: انلاینش بازی نکردم اینطور که معلومه از کالا?? بهتره Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 من که با چهارش اندازه قبلیاش اصلا حال نکردم هم خیلی باگ داشت ( نسخه ps3 که اینطوری بود) هم مثل نسخه های قبلیش قشنگ نبود:thumbdn: انلاینش بازی نکردم اینطور که معلومه از کالا?? بهتره آپدیتش کنی باگهاش خوب میشه. حتما آنلاینشو بزن. بتل ??یبد 3 هندز سرور آنلاین داره رو ps3?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 من که با چهارش اندازه قبلیاش اصلا حال نکردم هم خیلی باگ داشت ( نسخه ps3 که اینطوری بود) هم مثل نسخه های قبلیش قشنگ نبود:thumbdn: انلاینش بازی نکردم اینطور که معلومه از کالا?? بهتره آپدیتش کنی باگهاش خوب میشه. حتما آنلاینشو بزن. بتل ??یبد 3 هندز سرور آنلاین داره رو ps3?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 آپدیتش کنی باگهاش خوب میشه. حتما آنلاینشو بزن. بتل ??یبد 3 هندز سرور آنلاین داره رو ps3?? والا من خیلی تو ??از انلاین بازی کردن نیستم ولی دوست دارم یه بارم شده بازی کنم ببینم چه جوریه. بتل ??یاد 3 اطلاع ندارم Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 والا من خیلی تو ??از انلاین بازی کردن نیستم ولی دوست دارم یه بارم شده بازی کنم ببینم چه جوریه. بتل ??یاد 3 اطلاع ندارم منم نبودم ??قط mw2 آنلاین میزدم رو pc. اما ??قط یکبار بتل 4 رو آنلاین بزن با پینگ پایین قشنگ میری تو ??ازش. معتادش شدم. بعدش می??می چرا اینقدری که سازنده های سری کال آ?? تبلیغ میکنن خودشون رو جر میدن ea گیم نمیکنه. چون نیازی به تبلیغ نداره. مثل اینکه میگن هرکی خورده تعری?? کرده ی. یه بار امتحان کنی مشتریش میشی. وقتی یکی با اسنایپ از روی ناو میزنت از ??اصله 1300 متری. خوردنشم حال میده Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 منم نبودم ??قط mw2 آنلاین میزدم رو pc. اما ??قط یکبار بتل 4 رو آنلاین بزن با پینگ پایین قشنگ میری تو ??ازش. معتادش شدم. بعدش می??می چرا اینقدری که سازنده های سری کال آ?? تبلیغ میکنن خودشون رو جر میدن ea گیم نمیکنه. چون نیازی به تبلیغ نداره. مثل اینکه میگن هرکی خورده تعری?? کرده ی. یه بار امتحان کنی مشتریش میشی. وقتی یکی با اسنایپ از روی ناو میزنت از ??اصله 1300 متری. خوردنشم حال میده چشم داداش با این طعری??ای شما دیگه واجب شد انلاینشو تجربه کنم:love2: این پینگو اینا قضیش چیه برا انلاین بایس چیکارا کرد من الان ورژن دستگام rogero 4.50 هستش چیکار باید بکنم ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 من ریباگ 4.46 دارم. بتل و کال آ?? بن میشی. من هم آیدیم هم کونسولم کامل بن شدن. واسه همین ر??تم یه دستگاه اورجینال خریدم واسه آنلاین.اونو گزاستم واسه آ??لاین و این چیزا. کال ا?? روش بود ریژن 1 بدک نبود. اما........ بتل 4 خریدم بازی کردم دیدم کلا اون یه بازی داهاتیه آنلاینش. در مورد پینگ هم باید پایین باشه. هرجا اینترنت میگیری بگو میخام واسه آنلاین بازی کردن. یه سری پروت هم میتونی بازی تو مدمت واسه بازی که میخای. تو سایت portforward.com اونجا مدل مدم رو انتخاب میکنی بعدش بازی که میخای .بعدش میگه چه پورت هاییو باید ??ور وارد کنی. من رو ps3 دارم بازی میکنم. مثل کامپوتر نیست اما هزینش خیلی کمتر میشه. اگه 10 15 تومن بدی یه آیپی ثابت هم بگیری بهتره واسه پورت ??وروارد کردن. خط اینترنتیم که میگیری بگو نمیخام share باشه. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 من ریباگ 4.46 دارم. بتل و کال آ?? بن میشی. من هم آیدیم هم کونسولم کامل بن شدن. واسه همین ر??تم یه دستگاه اورجینال خریدم واسه آنلاین.اونو گزاستم واسه آ??لاین و این چیزا. کال ا?? روش بود ریژن 1 بدک نبود. اما........ بتل 4 خریدم بازی کردم دیدم کلا اون یه بازی داهاتیه آنلاینش. در مورد پینگ هم باید پایین باشه. هرجا اینترنت میگیری بگو میخام واسه آنلاین بازی کردن. یه سری پروت هم میتونی بازی تو مدمت واسه بازی که میخای. تو سایت portforward.com اونجا مدل مدم رو انتخاب میکنی بعدش بازی که میخای .بعدش میگه چه پورت هاییو باید ??ور وارد کنی. من رو ps3 دارم بازی میکنم. مثل کامپوتر نیست اما هزینش خیلی کمتر میشه. اگه 10 15 تومن بدی یه آیپی ثابت هم بگیری بهتره واسه پورت ??وروارد کردن. خط اینترنتیم که میگیری بگو نمیخام share باشه. دمت گرم یه کنسول خریدی ??قط برا بازی انلاین :blink: ولی ??کر کنم راهی داشته باشه از بن و اینچیزا دربیای پورت ??وروادو و اینا به چه درد میخوره؟ مهمه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 دمت گرم یه کنسول خریدی ??قط برا بازی انلاین :blink: ولی ??کر کنم راهی داشته باشه از بن و اینچیزا دربیای پورت ??وروادو و اینا به چه درد میخوره؟ مهمه؟ یرعت بازیت بهتر میسه. اگه مهم نبود که نمیزاشتنش. یادمه توی mw2 هم میخاستی سرور بزنی باید پروت باز میکردی. کاری نداره همه آموزشاش با عکس تو همکن سایتی که گ??تم هست. واسه بن هم خیچ کاری نمیشه کرد. تا شماره کنسولم هم با نرم ا??زار عوض کردم اما بازم بن شد. تو یوتیوب سرچ کن battle field 4 ps4 multyplayer. ببین چه گرا??یکی داره نامرد. توی یه خونه کمین بودم ته یه مپ.با اسنایپر داشتم میزدم. بکی از دور با آرپیجی زد دیوار رو خراب کرد خونه ریخت منم مردم. یا اینکه با c4 من??جر میکنن خونه رو. یبار باری کن درک میکنی لذتشو. با هواپیما وقتی میری میتونی هرجا دلت خواست بپری یا هواپیناتو بندازی وسط جمعیت .خیییلی حال میده.[ATTACH=CONFIG]8751[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 یرعت بازیت بهتر میسه. اگه مهم نبود که نمیزاشتنش. یادمه توی mw2 هم میخاستی سرور بزنی باید پروت باز میکردی. کاری نداره همه آموزشاش با عکس تو همکن سایتی که گ??تم هست. واسه بن هم خیچ کاری نمیشه کرد. تا شماره کنسولم هم با نرم ا??زار عوض کردم اما بازم بن شد. تو یوتیوب سرچ کن battle field 4 ps4 multyplayer. ببین چه گرا??یکی داره نامرد. توی یه خونه کمین بودم ته یه مپ.با اسنایپر داشتم میزدم. بکی از دور با آرپیجی زد دیوار رو خراب کرد خونه ریخت منم مردم. یا اینکه با c4 من??جر میکنن خونه رو. یبار باری کن درک میکنی لذتشو. با هواپیما وقتی میری میتونی هرجا دلت خواست بپری یا هواپیناتو بندازی وسط جمعیت .خیییلی حال میده. خیلی ممنون داداش از راهنماییت حتما بازی میکنم ??قط راهی نیست بره جلو گیری از بن شدن و اینکه میگن یه سری از بازی ها سری تر بن میشی چه جوریاست بن شی دیگه کلا هیچ بازیی نمیتونی بازی کنی یا ??قط همون بازیو نمیتونی بازی کنی یه سری از بازیام که ??قط انلاینه مثل دیوژن که تا چند وقت دیگه میاد بن شه دیگه باید ??اتحشو خوند؟ شرمنده اینقدر سوالام زیاد شدا Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 خیلی ممنون داداش از راهنماییت حتما بازی میکنم ??قط راهی نیست بره جلو گیری از بن شدن و اینکه میگن یه سری از بازی ها سری تر بن میشی چه جوریاست بن شی دیگه کلا هیچ بازیی نمیتونی بازی کنی یا ??قط همون بازیو نمیتونی بازی کنی یه سری از بازیام که ??قط انلاینه مثل دیوژن که تا چند وقت دیگه میاد بن شه دیگه باید ??اتحشو خوند؟ شرمنده اینقدر سوالام زیاد شدا چاکرتیم... نه هیچ راهی نیست که دایمی باشه. gta 5 call of bo2 battlefield اینا ناجور روی سرورهاشون نظارت دارن. 29 همین ماه میلادی که گزشت ea سرورهای بتل رو آپدیت کرد.الانم میتونی پول بدی خودت سرور بشی که واسه ما بدیختهای بی مستر کارت و این چیزا نشدنیه. وقتیم بن بشی کلا آنلاینت قطع میشه.حالا اگه خوش شانس باشی آیدیت بن بشه یه آیدی جدید میسازی.اما اگه کنسولت بشه راهی نیست. ازین برنامه الکیا هم هست که چرتن. با یه بار ریست شدن دستگاه باز از کار میو??تن. دایویژن که کلا آنلاینه و بن بشی که میشی چون سرورهاش خر تر بتل و کال آ??ن ??قط میتونی توی منو بازی تو آپشن با گزینه هاش بازی کنی :=-0: ولی عجیب بازیه اون.البته نخریم بهتره. چون پینگمون به اونا نمیخوره یا از بازی میو??تیم بیرون یا لگ داره. تو بتل یارو رو میبینم 2 تا خشاب هم رو خالی میکنم نمیمیره. بعدش یکد??عه غیب میشه. :cursing: یه کنسسول واسه آنلاینت بگیر یا اگه سیستم قوی داری یه بازی آنلاین بگیر. این کنسولتو به ??اک نده. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 چاکرتیم... نه هیچ راهی نیست که دایمی باشه. gta 5 call of bo2 battlefield اینا ناجور روی سرورهاشون نظارت دارن. 29 همین ماه میلادی که گزشت ea سرورهای بتل رو آپدیت کرد.الانم میتونی پول بدی خودت سرور بشی که واسه ما بدیختهای بی مستر کارت و این چیزا نشدنیه. وقتیم بن بشی کلا آنلاینت قطع میشه.حالا اگه خوش شانس باشی آیدیت بن بشه یه آیدی جدید میسازی.اما اگه کنسولت بشه راهی نیست. ازین برنامه الکیا هم هست که چرتن. با یه بار ریست شدن دستگاه باز از کار میو??تن. دایویژن که کلا آنلاینه و بن بشی که میشی چون سرورهاش خر تر بتل و کال آ??ن ??قط میتونی توی منو بازی تو آپشن با گزینه هاش بازی کنی :=-0: ولی عجیب بازیه اون.البته نخریم بهتره. چون پینگمون به اونا نمیخوره یا از بازی میو??تیم بیرون یا لگ داره. تو بتل یارو رو میبینم 2 تا خشاب هم رو خالی میکنم نمیمیره. بعدش یکد??عه غیب میشه. :cursing: یه کنسسول واسه آنلاینت بگیر یا اگه سیستم قوی داری یه بازی آنلاین بگیر. این کنسولتو به ??اک نده. اره دیگه ما ایرانیا باید با ??لاکت زندگی کنیم و اونا تو دیوژن هد شات کنن :cursing: زورم که به یه کنسول دیگه نمیرسه ولی همون انلاینرو ok میکنم بازم ممنون داداش وقت گذاشتی یا علی:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingmehrab Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 چاکرتیم. از دوستی آشنایی کظی قرض بگیری بهتره :;dd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now