saeed kratos Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 به تازگی یک شمارش معکوس در سایت رسمی Call of Duty آغاز شده است که نشان می دهد نسخه ی بعدی این سری که توسط استدیو Sledgehammer در حال ساخت است در تاریخ ۴ می رونمایی خواهد شد. در ص??حه ی این شمارش معکوس یک تصویر کاملا مرموز وجود دارد که مشخص نیست مربوط به چه شخصیتی می باشد ولی بدون شک این تصویر مربوط به یکی از کاراکتر های اصلی این نسخه خواهد بود. همچنین در این تصویر چند نقطه ی س??ید وجود دارد که با کلیک بر روی آن ها به ص??حه ای ساختگی از نیویورک تایمز وارد می شوید که درباره ی مزدوران و پیمان کاران خصوصی نظامی و پروژه ای به نام مرگ Blackwater اشاره می کند که حتما ارتباطی به داستان بازی دارد. همچنین مجله ی Game Informer اولین تصویر رسمی و In-Game بازی را منتشر کرده است و اعلام کرده به زودی در این مجله اولین اطلاعات از این عنوان منتشر خواهد شد. اگر این تصویر واقعی باشد شاهد یک گرا??یک ??وق العاده برای نسخه ی جدید خواهیم بود که در شایعات نیز به آن اشاره شده بود. طبق شایعات بازی در سال ۲۰۱۸ جریان دارد و یک دنباله ی مستقیم بر داستان Modern Warfare 3 می باشد و در تمام اروپا و آسیا جریان خواهد داشت. کاپیتان Price و Nikolai به عنوان دو شخصیت اصلی این بازی می باشند و به نقش خود در نیروی SAS انگلیس باز خواهند گشت. SAS در این نسخه نقش مهمی را در مبارزات انتخابی ای??ا می کند و به نظر می رسد تمرکز اصلی داستان تنها بر روی این گروه است و بر خلا?? نسخه های قبلی سری Modern Warfare بازیکنان در نقش گروه ها و سربازهای مختل?? قرار نخواهند گر??ت. Nikolai در این نسخه شخصیتی قابل بازی است و هنگامی بازی در نقش او، وی می تواند سخن بگوید که پیش از این این امر تنها توسط کاپیتان Price در مرحله ی پایانی Modern Warfare 3 انجام شده بود. اما سورپرایز اصلی داستان چیز دیگری است و آن این است که ژنرال Shepherd در پایان Modern Warfare 2 نمرده است و در این نسخه ضد قهرمان اصلی بازی است. همچنین ماموریت های مخ??ی کاری نیز در بازی وجود دارد که مکان آن ها شهر های شانگهای چین و آمستردام هلند می باشد. منبع گیم??ا Link to comment Share on other sites More sharing options...
FARZAN CRASH 007 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 نسخه ی mw3 که عالی بود.اما ghosts و black ops 2 گند زدند.خدا کنه این یکی اینجوری نشه و یه بازی منحصربه ??رد از آب دربیاد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 ایول کالا?? خیلی دوست دارم گرا??یکشم که بالا ر??ته چه شود:thumbup: ولی خدا کنه یه عنوان ناب در حد مدرن وار ??ار باشه با اونیکیا خیلی حال نمیکنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazy Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 معلوم نی واس نسل قبل میاد یا نه؟؟؟؟؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeedtvn Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 بازی cod black ops2 تنها نکته خوبی که داشت menendez شخصیت ضد قهرمانش بود Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 بازی cod black ops2 تنها نکته خوبی که داشت menendez شخصیت ضد قهرمانش بود کاملا درست میگی.منندز یکی از بهترین ضدقهرمانای بازیای کامپیوتری بود.البته نکته ی مثبت تر از اون اهنگ بازی بود که گروه avenged sevenfold خونده بود و اخر بازی کلیپ انیمیشنش با تمام شخصیتهای بازی پخش میشد.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 کاملا درست میگی.منندز یکی از بهترین ضدقهرمانای بازیای کامپیوتری بود.البته نکته ی مثبت تر از اون اهنگ بازی بود که گروه avenged sevenfold خونده بود و اخر بازی کلیپ انیمیشنش با تمام شخصیتهای بازی پخش میشد.:hd: او مای گاد :ohmy:avenged sevenfold:92: بره من خراب بود نسخش تا یه جایی رسیدم باگ داشت هر کاری کردم دره واز نمیشد نتونستم تا اخرش برم Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 او مای گاد :ohmy:avenged sevenfold:92: بره من خراب بود نسخش تا یه جایی رسیدم باگ داشت هر کاری کردم دره واز نمیشد نتونستم تا اخرش برم اره اهنگش اسمش carry on هست که واسه این بازی خونده شده و کلیپش رو دان کن ببین خیلی باحاله.منندز گیتار الکتریک میزنه و وودز درام میزنه واسه avenged sevenfold.:hd: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ali2013 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 بین کال ا?? ها ??قط mw2 که خاطر هایی ازش دارم که هیچکدومتون تجربه نکردید :=-0::love2: خدای کال ا?? ??قط mw2 به جز این از mw3 هم خوشم میاد وبقیه ..............:90: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saeed kratos Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 بین کال ا?? ها ??قط mw2 که خاطر هایی ازش دارم که هیچکدومتون تجربه نکردید :=-0::love2: خدای کال ا?? ??قط mw2 به جز این از mw3 هم خوشم میاد وبقیه ..............:90: واقعا هیچ کدوم مثل سری mw نمیشن.از وقتی وینس زامپلا و جیسون وست که خالق کال ا?? بودن از این??ینیتی وارد ر??تن دیگه کار این سری تموم شد. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzio Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 واقعا هیچ کدوم مثل سری mw نمیشن.از وقتی وینس زامپلا و جیسون وست که خالق کال ا?? بودن از این??ینیتی وارد ر??تن دیگه کار این سری تموم شد. اره واقعا من تو کالا??ا با mw و این??ینیتی وارد خیلی حال میکنم مخصوصا با mw2 مثل علی بهترین نسخش بود هر مرحلشو شاید 20 بار ر??ته باشم بعد اون نسخه یکش مخصوصا اون 2 تا مرحله ای که با کاپیتان پرایس باید سری میر??تی واااااااااااااای:JC_cupidgirl:بعد از اینا نسخه سومش:thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
datis Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 به نظر من که world at war و black ops-1-2 خیلی جالب تره آخه اونها مد زامبی هم دارن در مورد گرا??یک هم گرا??یک blackops1 از mw3 بالاتر بود.ولی mwهم داستان جالبی داره.[h=3][/h] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now